- Proxmox VE
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- 3,6 billió dollárt ér az NVIDIA, idáig még egy cég sem jutott el soha
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- Windows 7
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Windows 10
- AliExpress tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
olivera88
veterán
Sorry, tévedtem . Közben rátaláltam. én is. Amit hiányolok hogy nem lehet gépről kimásolni a fájlok linkjét, mint Dropboxnál.
hati :
Adrivenál lehet ftp röl is de az nem az ingyenes módban ha jól tudom.[ Szerkesztve ]
LG Velvet 5G Android 11 - Windows 10 Pro x64 & Debian 11 Bullseye - WoWS unsinkable_sam_
-
olivera88
veterán
Ami még kimaradt, mappáknál jobb klikkre előjön egy sync to Comodo Cloud felirat. Ilyet Dropbox se SugarSync se tud. Lehet meghagyom a Comodot, Dropbox és SygarSync mellet.
LG Velvet 5G Android 11 - Windows 10 Pro x64 & Debian 11 Bullseye - WoWS unsinkable_sam_
-
andris811
tag
Dropbox úgy tud ilyet, ha telepíted a Link Shell Extension-t. Utána bármelyik mappán jobb klikkelsz lesz egy pick link source nevű opció. Erre rányomsz, és a Dropbox mappáján belül pedig Drop as.. -> Symbolic link és máris szinkronizálja a mappádat. Így nem foglal kétszeres helyet a gépen.
[ Szerkesztve ]
-
Melack
veterán
De ez eddig is működött, vagy csak én értek valamit félre?
Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs
-
SG3rg0
őstag
Sziasztok!
Használja valaki a SkyDriveot? Milyen a sebessége? Szinte az összest cloud driveot kipróbáltam és nálam a nyerő a SugarSync és a Dropbox. -
SG3rg0
őstag
Szia!
A SugarSync-nél és a Dropboxnál is a freet használom, amit felhackeltem a maxra ami elérhető. ( SugarSync 41.9GB, Dropbox 23.9GB ) Sebességbe a Dropbox nyer, gyorsan jön le róla a cucc és megy fel rá, viszont a Sugar több funkciót tartalmaz, és ezek hasznos funkciók, ezekkel jobb. SugarSyncről nehezen jönnek le a cuccok. Mind a kettőt használom ezért. A többi egy kettő kivételével sza., szó szerint! Volt mikor azt kérdeztem magamtól hogy ezt hogy csinálták meg így, mert nincs logika a felépítésben és lassúak.
SkyDrive jól beépül a windowsba ez tetszik. -
Thomas012
csendes tag
Sziasztok!
Valaki tudja, hogy a Skydrive-ra mekkora file-okat lehet feltölteni a WP7-es kliensből?
Azt tudom, hogy webről 300MB asztali kliensről, pedig 2GB a limit. -
Mela Kehes
addikt
Azon gondolkodom, hogy a főbb tárhelyek közül melyiket mire használjam.
Dropboxot mindennapos használati fájlokra.
Boxot szerintem zenék illetve fényképek tárolására az 50 giga miatt.
Na és most jön a kérdés, hogy a skydrive, sugarsync, google docs, google drive közül melyik mire jó? Ezek milyen plusz lehetőségeket adnak?"Ha lehet menni akkor menjünk, ha meg tökölni kell akkor meg tököljünk."
-
Melack
veterán
válasz Mela Kehes #74 üzenetére
A Skydrive leginkább a Windowsos embereknek jó, akik Win7/WM7.5-öt használnak, mert azok nagyon összeépültek. A SugarSync az szinte DropBox, így az rajtad múlik. A Drive meg a Docs bővítése, így ott leginkább doksikat érdemes.
Mákom volt a Google tárhely bővítése kapcsán: még épp sikerült időben megvenni az 5 dollár / 20 Gb / év csomagot - a Drive bevezetésével ez a csomag eltűnt a palettáról... Tiszta szerencse.
Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs
-
Mela Kehes
addikt
Box.com-ról hogyan tudok egyszerre több mappát feltölteni? Az már fizetős?
"Ha lehet menni akkor menjünk, ha meg tökölni kell akkor meg tököljünk."
-
betyarr
veterán
-
atillaahun
veterán
Van. Bármilyen létező email-lel beregelsz Dropboxra, és megadod mellé a saját hivatkozási kódod. Én a Spam mappámon szoktam végigmenni címzettekhez.
Aztán a PC-s Dropbox programot átállítod az új címhez.
A lényege, hogy a Dropbox nem IP, hanem MAC cím alapján azonosít (ami a hálókártyád azonosító/rend-száma), így ha egy gépről akarod futtatni a mókát szükséged lesz egy MAC cím hamisító/színlelő programra. Úgy mint a MacMakeUp. Egyszerű és nagyszerű.
Ha kedves az account-od, meg az adataid akkor nem max-olod ki egyből a tárhelyet, legfeljebb féltucat reget csinálsz egyszerre, mert a gyanúsakat törlik.
Aztán pár nap után lehet folytatni. Nagyjából 5 perc egy kör. Ha gyakorlott leszel akkor 3. -
atillaahun
veterán
válasz atillaahun #80 üzenetére
A pöcsbe, ez is privi akart lenni. Kiszedessem szerintetek?
-
Mela Kehes
addikt
válasz atillaahun #81 üzenetére
Meg is néztem mikor írtad, hogy még itt van. Szerintem nem sokáig.
Egyébként ha valakit beinvitálok, letölti a programot, én megkapom az 500 megát, és aztán úgy dönt hogy mégsem használja, akkor az nem gond nekem? Végül is erről nem tehetek.
[ Szerkesztve ]
-
atillaahun
veterán
válasz Mela Kehes #82 üzenetére
Az én meghívottaim biztosan nem használják a cuccost, eddig még nem törölték az utánuk járó helyet (hacsak nem kezdtek el a spambotok is dropboxolni). Bár csak 4-5 hónapos az account-om, nem tudom 1-2 év múltán is marad-e. Szerintem egyébként igen, valóban nem volna korrekt emiatt törölni. Bár mondjuk az se korrekt amit én csináltam.
Dehát most mit mondjak túl drágák, én meg okos vagyok.[ Szerkesztve ]
-
Psychonaut
veterán
válasz Mela Kehes #82 üzenetére
Nem, ha egyszer megkapod a tarhelyet, akkor nem veszik el.
-
atillaahun
veterán
Öhm, elfelejtettem a moderátoros topic nevét, és keresővel sem találom ahol helyreállítást lehet kérni. Kisegítenétek?
(#84) Psychonaut
Kivéve persze ha rájönnek hogy szerezted.[ Szerkesztve ]
-
Psychonaut
veterán
válasz atillaahun #85 üzenetére
Ertelemszeruen, de o nem csalasrol beszelt, hanem tisztesseges meghivasrol.
-
betyarr
veterán
válasz Psychonaut #86 üzenetére
tulképp igen.az eddigieket mind különböző gépekről csináltam.
-
Mela Kehes
addikt
Letöltöttem a sugarsync kliens programot, szinkronizál is szépen. Azt valahol kiírja, hogy a szinkronizálás mikor lesz kész?
-
Mela Kehes
addikt
válasz Mela Kehes #88 üzenetére
Azzal már megvagyok, csak várnom kellett és megtaláltam. Most ez tényleg így van, hogy meghívok 20 embert és csak ezért kapok 2 GB-ot, ha regisztrálnak pedig még 10-et?
-
SG3rg0
őstag
válasz Mela Kehes #89 üzenetére
Ezt te honnan veszed hogy még kapsz a 20 ember után még 10gb?
-
SG3rg0
őstag
válasz Mela Kehes #91 üzenetére
Nekem nem írja ezt a 10gb. Csináltam egy új reget és ott van ez a + 10gb.
-
TRob1
veterán
Sokan mennyire rá vannak/vagytok indulva ezekre a csalásokra/trükkökre, hihetetlen.
Én meg csak betettem ide aláírásnak, és így lett 1ik minusom 50gigás, a dropboxom 24 gigás, a sugarsyncem 15 feletti (ezt kivettem az aláírásból, mert nem használom, nekem "túl van bonyolítva" egy tárhelyhez )... és így "full legális" minden.¤ R'n'R ¤
-
mizu_
tag
válasz atillaahun #73 üzenetére
Sziasztok!
Én ezeket találtam:
http://windows.microsoft.com/en-us/skydrive/loyalty
http://en.wikipedia.org/wiki/SkyDriveA WP7-es kliensről nem írnak, csak tippelni tudok, hogy ott is 300MB a korlát mint a webes felületen.
-
Mela Kehes
addikt
A Sugarsync-en nem működik az invitálás, szerverhiba.
-
mizu_
tag
2012.04.23-a óta elérhető a "get link" funkció a Dropboxon mellyel a fájlokat és mappákat egy link segítségével tudjuk megosztani. A böngészőablakban megnyíló fájlok letöltés vagy Dropboxos felhasználói azonosító nélkül is megtekinthetőek (az Excel fájlok egyelőre nem nyílnak meg a böngészőben).
Bővebben:
http://blog.dropbox.com/?p=1138
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Google Pixel topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Call of Duty: Black Ops 6
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Gyors microSD kártyák a PNY-től
- Netfone
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Külpolitika
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- NOD32 / Internet Security / ESET termékek hivatalos forgalmazója
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 2990 Ft-tól!
- World of Warcraft (WoW) Díszdobozok
- AMD Game Bundle: Warhammer 40,000: Space Marine 2 és Unknown 9: Awakening - LEGOLCSÓBB!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest