Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- OLED TV topic
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Hamarosan érkezhet a Western Digital kis híján 15 GB/s-os SSD-je
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- 3D nyomtatás
- Házimozi haladó szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Crus
őstag
Megjelenéskor kb. az összes open-world UBI játék egy kotladék, vagy legalábbis erősen kritizálható. De idővel elég jól rendbe szokták tenni, szóval lehet, hogy a Steam-es értékelések mögött ez van, a metások esetében meg a szokásos Béta szájíz.
Amúgy én komolyan mondom le vagyok nyűgözve a Valhallától... végül megcsináltam benne a souls-like/róg-lájk részt is és ha belegondolok, hogy ezt a 10-12 órányi tartalmat csak úgy full free beletolták később... hát respect. Azért meg főleg respect, hogy 166. óra és még mindig van benne egy fő quest ill. még a Ragna DLC-re rá sem néztem! Az a mennyiségű tartalom ami benne van, hát én nem tudom láttam-e már valaha ilyet! És nem csak a mennyiség!!! A minőség is teljesen jó, sőt néha elég jó, ahhoz képest, hogy milyen irgalmatlan hosszú és masszív a cucc.
És akkor én az a csávó voltam ebben a játékban, aki ezeket a ládákat, sárga vagyonokat rendre ignorálta, csak ha tényleg utamba nem esett. Tehát nem OCD-vel toltam... az OCD csak a sztori és érdekes (kékes) mellékzöngékre korlátozódott. Le vagyok nyűgözve!
Persze azt is megértem, ha valakinek ez már túl sok és igen, az alapjátékban olyan 70% körül már félisten vagy, de ezen segít a nehézség állítás és akkor úgy abszolút megvan a kihívás és a mechanikák is ugyan úgy működnek. Ráadásul az Ody-val ellentétben itt még a skálázódáson is tudsz finomhangolni, ha akarsz.
Így van, overhyped volt az AC2 nem is kérdés... sem az Ody-t, sem a Valhallát nem hypeolnám. Helyén kezelem, látom, hogy mit lehet benne utálni, vagy min kellett volna még faragni, de sokkal több a pozitív feedback, mint a negatív és működik, egyben van, hangulat is gyakran top tier.
Na igen... minap hangfal helyezgetés közben a kezembe akadt az eredeti JA 2 Gold és nézett rám megrovón, hogy tizenpár éve tuti meg van, de talán ha 2 órát toltam anno, mert mindig elkapott valami más. Már nem is beszélhetünk backlogról, hanem egy olyan univerzumról, amiben közel végtelen számú, pótlandó címek vannak, mely pótlására reálisan az esély zéró. (22:30-ig nyomtam a melót este -.-)
AC III Remastered? Nem is kérdés! Remastered!!! Pl. 4K@60, HDR support, javított karaimodellek, részletesebb környezet, fények/árnyékok minősége jobb, jobb UI. Bugmentesebb, egy picit jobb az A.I. benne, meg pár játékmechanikai finomítás.
DE! Te aki a 2. részt is elunta... háááát... 2025-öt írunk és hiába Remastered, maga a core gameplay, meg a sztori én nem tudom mennyire érdemes arra figyelemre, aki nagyon szigorú és kritikus. Jó tudom: qrvára nem! Felejtsd el!
-
gejala
őstag
Friss infó, hogy a PS5 GTA 6 nem használ raszterizált világítást, csak RTGI van. Emiatt konzolon nem várható 60 fps mód. Kisebb vízfelületeken RT tükröződés van, a nagyokon SSR. RT árnyék nincs a játékban, de a PC port kaphat majd.
Ez lehet majd az a játék, ami végleg elavulttá teszi az RT-ben gyenge kártyákat, mivel RTGI-t nem lehet kikapcsolni.
-
Zó
aktív tag
miközben a userek Steam-en elég jól fogadták, metán meg nem...
Engem egyiken sem érdekel túlzottan a user score, Metán meg sem néztem. A jobb, informatívabb játékosvélemények érdekelhetnek, ha valamit lepontoztak, annak meg érdemes lehet utánamenni, hogy miért volt. A Wildlandsnél nem kellett, Game Passban volt, végigment co-opban, ki is tudtuk beszélni menetközben. Itt is leírtam röviden, hogy miylen sebekből vérzik. De sokakat elkapott a nyílt világ. És Steamen hajlamosak idővel szép lassan felpontozni rosszul induló játékokat is, Metán lehet, hogy inkább a megjelenés környéki hajcihő dönt.
Igen, de ez szándékos... ez a formula része. Mozis akciósjáték feelin' és ezt szerintem hozta.
Megvan a véleményem a CoD-formuláról is: éves, évtizedes távlatban lerontott számomra egy műfajt. Nyilván nem is fogom nagyra tartani, ha bizonyos erényeit elismerem. Én is jól szórakoztam az AC2-vel a sekélyessége ellenére, amíg meg nem untam. Pozitívan is értékeltem (olvastad, kibeszéltük annak idején), nem mondom, hogy nem értem a sikerét, én is játszottam utána a Brotherhoodot és vettem a Revelationst (akcióban, persze). Csak egy kicsit túl volt tolva a lelkesedés, illetve most rószaszín szemüveglencsén keresztül néznek vissza rá. Jók voltak a városok, de valójában sok mindent nem lehetett csinálni bennük, mérsékelten volt reaktív. Lehet mondani, másban utazott, de azért nem is volt a kerék feltalálása, mint ahogy elaléltak tőle, akik nem láttak még tisztességes lopakodós vagy nyílt világú játékot. Megesik ez nagy nevekkel, csak jobb esetben jár hozzájuk játékmenet is.
A nosztalgiát én is csípem, meg a retrozást... minap pl. C64 demókat néztem órákig és totál lenyűgöztek. Játszanék régi címekkel is, de az újakra sincs időm. Ma is nekiálltam 12:30 körül enni, de a melóim miatt 18:00 körül fejeztem be az ebédem. :-/
Én fordítva vagyok vele: játszanék új címekkel is, de a régiekre sincs időm
De most még engedek magamnak ma 1 óra játékot, a Jagged Aliiance 3-at folytatom a Heroes 2 kiegje helyett, hogy kivételesen valamennyire aktuális legyek.
AC III nálam már csak korrekt volt
Abból vajon a remastert érdemes játszani? Megvan Ubinál a régi verzió PC-re, de a boxos Odyssey-hez meg a remaster. A kliensgánymentesség miatt az utóbbira hajlok, de fel szokott merülni, hogy biztos előnyére változott-e a felújított verzió.
-
Crus
őstag
Azt nem írtad, de mégiscsak arra hivatkoztál Wildlands ügyben, miközben a userek Steam-en elég jól fogadták, metán meg nem... De engem ez most már tényleg érdekelne, hogy mi a fene az oka annak, hogy a metás trollok ezt lehúzták, Steam-re meg nem jutott a trollokból? Hogy van ez?
"visszasírják a régi, tufa AC-kat."
Én ezzel komolyan nem tudok mit kezdeni... fel nem foghatom, hogy azt az 1 bites gameplayt, hogy lehet visszasírni. Ill. meg is érteném, ha lett volna belőle 2 rész... de baz... volt belőle vagy TÍZ!
Igen, az akkori mezőny erős volt ez nem vitás, de emlékszem a fórumokra, meg a netre, meg a sajtóra, meg az egyedi véleményekre és tényleg elég pozitívan fogadta kb. mindenki a 2. részt. Nem fogom letagadni én sem, hogy jól szórakoztam... ott és akkor.
Nekem az volt vele a fő bajom, hogy egyszerűen rondább volt X360-on, mint az 1. rész és ez azért zavart... cserébe jobban szaladt és tartalmasabb, érdekesebb is lett. Eddig szerintem jól csinálta az Ubi, aztán jött a Brotherhood, meg a Revelations és itt már én erősen kezdtem érezni, hogy ez így már kezd kifáradni.
AC III nálam már csak korrekt volt, sokra nem emlékszem belőle, pedig mindenével végig ment. Itt már egyértelműen állítottam, hogy fáradt már ez az olaj, cserélni kéne... a Black Flaggel elég jól mentettek, de ott se azért, mert AC, hanem azért mert kalózos csaták...
A Róg' egy fos volt, hiába volt benne a csavar. Az egyetlen AC, amit tényleg alig vártam, hogy véget érjen... valami 52%-ot írt a végén. (BF-nél ez 95% felett járt.)A Unity kb. becsületből ment már csak végig nálam és hiába volt Párizs gyönyörű, ez nálam már mélyen volt (persze nem olyan mélyen, mint a Róg'.) És akkor még egyet belerúgtak a lóba a Syndicate-tel, ahol sose felejtem el, de volt vagy 4-5-féle enemy az egész k. játékban. Jó volt a "csajos" oldal végre, de ez már nagyon halála volt ennek a formulának. (És akkor a Liberationt ne is említsük inkább, az középszarnak se volt túl acélos... persze handhelden ütött így is.)
De ja... egy Arkham Asylum bármelyik régi AC-t felcsinálja bármikor...
"Sokat vállalt az AC2, de mindenben sekélyes volt"
Igen, de ez szándékos... ez a formula része. Mozis akciósjáték feelin' és ezt szerintem hozta.
Eeegen, de de azért játszol főleg bill+egérrel mert évtizedekkel korábbi címekkel csapatod mainly, amikben - PC-n - nem nagyon volt erőltetve a controller támogatás.
A nosztalgiát én is csípem, meg a retrozást... minap pl. C64 demókat néztem órákig és totál lenyűgöztek. Játszanék régi címekkel is, de az újakra sincs időm. Ma is nekiálltam 12:30 körül enni, de a melóim miatt 18:00 körül fejeztem be az ebédem. :-/
-
Golden9
veterán
A second Rematch beta is on the cards & you can register your interest right now.
(Egy második Rematch béta is tervben van, és máris jelezheted az érdeklődésedet.)FREE BOTSU demo is live on Steam & you can play it with friends—but only for a limited time.
(INGYENES BOTSU demó elérhető Steamen, és játszhatsz barátaiddal – de csak korlátozott ideig.) -
i2k
őstag
válasz
gyimger #153244 üzenetére
//Gran Torino kötelező mindenkinek!
-
i2k
őstag
Azon kívül, hogy a logo színvilága finoman szólva is furcsa, ne feledjük: multiplayer only fejlesztőkről van szó. Szóval, ja...
A VGC-n épp 5 perce olvastam a cikket.In a group statement, the studio – which says its name means Team Looking For Group, and not the more commonly accepted acronym it’s usually associated with – said it’s “passionate about exceptional action-based gameplay, moment-to-moment game feel, and richly social virtual worlds”.
“We are driven by a mission to create games where players can find friendship, community, and belonging,” the studio said. “We want our players to feel excited when they log on to discover their teammates already hanging out online. We want our players to recognize familiar names and to make myths and memes out of each other." -
TBT
addikt
Új stúdióval bővült a Sony PS Studios csapata:
"Welcome teamLFG to the PlayStation Studios family" -
TBT
addikt
Az Obszkúr 33, április legjobb játéka lett:
Nem meglepő módon.
-
Dilikutya
félisten
Ha van új belépő. Én sose kezdek el olyan játékot, amiről tudom, hogy volt régen több része, és a sztori miatt lényeges. Viszont régi játékot csak olyat játszok, amit anno is játszottam. Egy eredeti System Shock-ot, Redneck Rampage-et, 94-es Aliens-t nem kezdek el, mert sose volt velük dolgom. Így egy System Shock 3-nak sem lenne sok esélye.
-
Zó
aktív tag
Nehéz VR-címhez hasonlítani. Fantasztikus kiindulási alapnak hangzik az az 5 millió, de nyilván VR-témában kötelező a játék, és sok az "enthusiasist" az ilyen helyzetekben.
Ettől függetlenül bukni nem tudna egy igazán jól sikerült HL3, és szerintem akkora lenne a felhajtás a streamerek és a média részéről is, hogy a csapból is az folyna. Tán még a Steam-főoldalra is felférne.
-
Zó
aktív tag
válasz
VoltanIgor #153236 üzenetére
A San Andreasszal bezárólag a fontosabb részeket* játszottam mind nem túl sokkal PC-s megjelenés után (a 3-at pedig pár éve végigjátszottam az elejéről). Az 1 a maga zúzásával nyílt világban nagyott szólt, majd a 3 is, némileg szofisztikáltabb küldetésekkel. Nyilván mint TPS nem túl csiszolt, és sok szempontból fapad, méretileg pedig már nem lenyűgöző. Persze annak idején is volt Daggerfall, de az szűkebb rétegnek szűnt, és procedurált világ volt, nem New Yorkot utánzó Liberty City.
A Maxis is próbálkozott betenni játékost a SimCity 2000-ben talált városokba (SimCopter, Streets of SimCity), de ezek meg kevésbé működtek játékként.
A sztori nem volt ezekben extra, de nem is lefelé lógtak ki, ha nem direkt a jobban és jól történetorientált játékokhoz hasonlítjuk őket. A tálalás pedig filmszerű tudott lenni, illetve a kor színvonalát mindig hozóan írták bele a kliséket vagy poénokat. (Közepes sztorit is meg lehet írni jól, és egy jó és érdekes sztorialap is meghalhat a béna írás során.)
Az tény, hogy nem a legjobban öregedtek, de mérföldkövek voltak, és tényleg nagyon kibővültek a leehtőségek - 3D-s - részről részre.
*A GTA 2-t csak később, a Londont meg soha, de ezek kevésbé is relevánsak forradalmiság szempontjából.
-
VoltanIgor
aktív tag
válasz
gyimger #153234 üzenetére
Nálam a Vice City volt nagyon kiemelkedő a hatalmas hangulat miatt, a San Andreas az óriási mérete és komplexitása miatt. Az öt meg szimplán csak qvajó volt
A harmadik rész nyilván fontos mérföldkő, és akkoriban nagy technikai vívmány volt, de számomra kicsit túl sterilre sikeredett, beleöltem elég sok időt, de sosem tértem vissza. A negyedik rész meg... Hát, igen, az nem lett telitalálat.
Óriási nagy hype nincs részemről az új résszel kapcsolatban, de biztos vagyok benne, hogy jó lesz, és ezt a trailert megint sikerült jó hangulatos rockstarosra csinálni.
A Rockstar címekben az átvezetők, meg a dumák amúgy is az egyik legjobban eltaláltak a játékiparban
-
Crus
őstag
válasz
Dilikutya #153224 üzenetére
Semmit nem számít. Ezt az Alyx VR tökéletesen bizonyította, elvileg már 5 milkánál jár... és ez egy VR cím. (Persze van már jó ideje hozzá mod.)
Az új belépőnek, pedig kb. 3 percbe el lehet majd regélni flashback szintű átvezetőkkel, hogy mi is volt... ez az emlékeztető mindenkire rá fog férni amúgy is.
-
gyimger
őstag
válasz
cyberkind #153233 üzenetére
Az ötödik résszel frissek az élményeim, sok év kihagyás a igazi adrenalinbomba volt, legyen az lövöldözés, levegőben repkedés, üldözéses részek, én marha jól szórakoztam. A sztori is tetszett, de akinek ahhoz van kedve, autóba/motorra/repülőre szállhat és bejárhatja a világot.
A negyediket viszont kínszenvedés volt befejezni.
Ennek ellenére a hatodikat nem várom, egyelőre hidegen hagy.
-
VoltanIgor
aktív tag
Na, mondjuk az irányítás az tényleg elég nehézkes a Rockstar játékokban, az idő múlásával ez egyre szembetűnőbb - mert ugye ami még simán elment 2005-ben, az 2025-ben nem biztos, hogy ideális. A RDR2-ben is a falra másztam a nehézkes, pontatlan irányítástól néha. Kíváncsi vagyok, ezen a téren lesz-e fejlődés
-
Szerintem csak simán sokunknak elmúlt a hype.
Én teljesen benne voltam anno, amit az is erősített, hogy a szüleim nem engedték a saját PC-re. Titokban játszottunk másoknál, és titokban került fel végül a gépre a III (sose szerettem), Vice City, majd a San Andreas is (hot coffee moddal).
Mivel utána sorra jöttek ki az Open World játékok így a GTA szabadsága elvesztettem a varázsát, amikor már nem tartottuk mókásnak az utcai lövöldözést.
A story szerintem sose volt nagy eresztés - szerintem -, inkább az, amit te abban a világban meg tudtál élni. Ha épp úgy volt, akkor betartani a közlekedési szabályokat, rendőr vagy taxis lenni, stb. -
cyberkind
félisten
Nem tom', én emlékszem a 7-8 éves önmagamra, amikor ezt (Gta 3) megláttam, és tudat alatt éreztem, nekem ez kell, full szabadság, azt csinálok amit akarok, azóta ez csak sokkal életszerűbb lett, amiből szintén alig van ilyen minőségű játék, nekem ezek mellett a többi nem annyira fontos, mert a világ és az atmoszféra mindig behúz és bent tart.
-
_drk
addikt
2 féle ember van.
Aki érti ezt a GTA hype-ot és aki nem!Számomra mindig is egy full közepes játék volt. Látom benne a munkát, meg a life szimulátoros dolgokat amit élvezhetnek az emberek de kb ennyi.
Az irányítás miatt számomra mindig is kicsit béna lesz. Ez a ragdollos cucc inkább idegesítő. A lövöldözés része egyszerűen rossz, de a járművek irányítsa se volt sose jó.
-
i2k
őstag
válasz
VoltanIgor #153226 üzenetére
Nem fogok ízlés/vélemény témában összeveszni sem veled, sem mással - tegnap óta nem változott a véleményem (ízlésem még úgyse) -, mert szerintem, egyetlen médium sem ér ennyit.
-
VoltanIgor
aktív tag
Nem vagyok elájulva, csak szerintem a kritikai pontjaid nem validak ebben az esetben. Teljesen jól néz ki, és az animációkban sem látok semmi kivetnivalót.
Miamival kapcsolatban pedig nem nagyon érdemes az emberek diverzitására panaszkodni, mert ott tényleg a fehér ember a ritkább
Ehhez képest az egyik főszereplő fehér is.
Amúgy pedig sztem mindezek mellett egy tök jól összerakott trailer, nagyon jó, passzentos zenével, hangulattal
-
Dilikutya
félisten
18 éves az Episode 2. Aki akkor nyomta, ma többnyire családos, felnőtt, nem fog rohanni érte. A fortnájtosok meg még nem is éltek, amikor az megjelent, ők sem fognak tolongani. Az ilyen sok év után feltámasztott cuccoknál mindig fennáll ez a veszély.
GTA is ugyan 12 éve jelent meg utoljára, de azt kitolják azóta is minden platformra, van enchanced edition, frissítéseket kap a mai napig, az online részt pedig tartalmakkal is ellátják. Ráadásul arra a grafikára élvezkedők is rá tudnak nézni, mert abszolút nem látni rajta, hogy 12 éves a legelső kiadása. Azért a Half-Life 2-n látszik a kor, bár tény, elég jól öregedett, főleg ami a karaktermodelleket, városi részeket jelenti, csak mai szemmel olyan üres, steril már a pályadizájn.És ami a HL baja, hogy aki új belépő, nem fogja tudni, mi van, mert anno az EP2 cliffhangerrel ért véget.
-
Anonymusxx
senior tag
Én is belevágtam egy pár éve, most tartok a 4. résznél. Számomra is nagyon könnyű, az összeset meg lehet csinálni elsőre. Max a repülős részekhez kell egy pár próba a San Andreasban.
Nekem ez az egész gta akkor jött be nagyon amikor fiatal voltam, most már nem annyira jön be egyik se. A 4. rész kapott el az elején, de már elmúlt.
A sztori / szereplők kb alibi az összesben, főleg h az első 3 részben meg se szólal az akit alakítunk. A 4.-ben jobb, de hamar kifullad, mivel nincs mélyebb cselekmény.Az 5. részre nem sokra emlékszem, rég játszottam, de úgy rémlik az se volt egy nagy durranás, túl könnyű, túl rövid küldetések - mondjuk ez az egész sorozatra jellemző ... Lehet az online pörgősebb, de sose multizok.
A Watch Dogs sorozat ( a 3-at nem próbáltam még) de még a Sleeping Dogs-t is jobban tetszett mint a gta összes...
-
Golden9
veterán
Another Dune Awakening beta is coming: here's how you can get access.
(Újabb Dune Awakening béta érkezik: így férhetsz hozzá.) -
Zó
aktív tag
Kedvem lenne egy évvel megjelenés után játszani, mint az AC2-t, de még hátra van az idén 12 (PC-n 10) éves GTA5 is. A nagyobb gond az, hogy nekem még a Vice a City a soros
Annak idején mindhárom PS2-es nagy dobás PC-s portját játszottam gyorsan, de mindben elakadtam, a 3-at pótoltam csak pár éve. Elsőre sikerült, ami annak idején sehogy se, és az egész játék kihívása az AC1-2 alatt volt vastagon, nem úgy, ahogy annak idején megéltem. Na jó, a vezetéshez itt kellett a kontroller nekem, és a mesterlövészkedős küldiket meg egérrel lehetett egyszerűsíteni. Legalábbis az egyiket azzal csináltam meg, amikor ott az NPC vagy mi miatt kezdhettem újra küldetésfelvételestül.
-
i2k
őstag
1 millióból, ha 1 emberke lesz a jövőben is, de vannak ilyen vélemények is:
(MaxAI cserélve - nem jól tette a dolgát)
"Csak én vagyok csalódott a trailer és a szereplők miatt?
Lehet, hogy öregszem, de ez a 2 számomra unalmasnak tűnik, olyanok, mintha a gengszterek olyanok lennének, mintha a középosztály tervezte volna őket, a GTA elvesztette a munkásosztály hangulatát?
Bűnözői birodalmat akarok építeni, a rongyokból a gazdagságig sztorikat, nem valami béna szerelmi történetet. Szemcsés és piszkos játékot akarok, és a GTA 5-höz hasonlóan ez is inkább olyan, mint a városi középszerűség.
Azonnal unatkoztam, amikor ezt néztem, miközben a világ hihetetlenül néz ki, a grafika csodálatosnak tűnik, és a részletek kiválóak, úgy érzem, hogy a hangzás megtisztítottnak tűnik, mint bármelyik nő, akit ismerek, aki bankokat rabolna, egy kemény hölgy, mivel vállvetve kell állnia a többi gengszterrel, és általában még keményebb, mint a legtöbbjük.
Translated with DeepL.com (free version)"és persze le is van pontozva a halálba
-
i2k
őstag
válasz
VoltanIgor #153216 üzenetére
"mintha nem ugyanazt a videót néztük volna, nem tudom."
Értem én, hogy el vagy te is ájulva, de a valóságot szerintem most nem te látod jobban.
Bár, ahogy a nő szépség megítélése is, úgy ez is szubjektív.A GTA 5-nél jobban éreztem a csalódottságot, hogy a PC-re várni kell, és az igényt*, hogy lássam a játékot a monitoromon, még úgyis, hogy nem állt volna meg azért az életem, ha nem kapjuk végül meg.
A GTA 6 még ennyire se érdekel.
Mondom különbözőek vagyunk. -
VoltanIgor
aktív tag
A főszereplő faszi kapásból fehér macsó, azzal nincs semmi baj. A csaj pedig hozza a nagyseggű latina ideált, szép arccal. Mégis mit vár az ember Miamiban, egy rakás bajor bőrgatyás stüszivadászt? A látvány és összhatás pedig szerintem elképesztő, simán hozza a Rockstar szintet, mintha nem ugyanazt a videót néztük volna, nem tudom.
-
Crus
őstag
Ne legyél kre... hü... izé... érted.
Most akkor hozzuk ide a Stallar Blade-et is és hasonlítsuk össze a GTA VI-tal is? Mert induló árban nem lesz túl nagy a difi. A GTA VI szándékosan az ultrarealisztikus látványra megy rá, a Mario "bármi" meg sose akarja u.e., mert rohadt szarul állna neki. Viszont sokak számára core gameplayben egy Mario Kart jobban beadja, mint egy valósághű rablós lifesim.
-
i2k
őstag
Mond valamit: Trailer 2 alatt
"@MaherZouaoui - 15 másodperccel ezelőtt
35k views and 1,7M likes" -//közben már 36k és 1,8+ millió
Elsőre nem is tudok érvelni, hogy is lehet ez...
-
i2k
őstag
A trailerek már csak ilyen tömények - különösen, ha sokat akarnak megmutatni rövid idő alatt.
Engem a csúnya emberek zavartak elsőre - egyetlen szép (értsd jól: szép) embert nem látni. A frekventált bőrszínt már nem is írom le, mert valaki biztosan örömmel rugdalna ki engem érte.GTA 5-ben nem voltak ennyien.
//oké, talán a kiccsaj, aki behajol: de ahogy nézem, az is szitává van tetkózva.
-
TBT
addikt
Sajnos már a Rockstar sem az. Illetve ez a lilás szín emlékeztet az elmúlt év egyik "legcsodásabb" játékára...
De jah, látszik a munka és a tartalom abban a játékban (ha valóban 100 euró lesz az ára).
Bár kicsit fura nekem, hogy minden második ember benne kövér... Ez valami kórrajz/görbe tükör akar lenni?
Eközben a Mario Kart World (90 euróért):
-
i2k
őstag
Nem temetem őket.
Helyükön kezelem.Olyan ez, mint az az egyszeri játékfejlesztő, aki most kel ki a padból, és máris aduásznak érzi magát, mert asseteket össze tud programozni egy Unreal Engine 5-ben...
...lehet egyszer belőle egy jogosan magasan értékelt fejlesztő? Miért ne!
De most fel sem ér azokhoz, akik előtte megküzdöttek minden képkockányi optimalizálásért, grafó- és hardware technóért. -
Crus
őstag
Ez a Valve simán lerakott az "utóbbi" időben egy Steam Decket ami miatt hirtelen "mindenki" PC-s handheldet kezdett el gyártani (Asus, Lenovo, meg egy rakás kínai gyártó), meg letettek egy olyan HL VR játékot az asztalra aminél jobb VR játék még mindig nem létezik.
Ne temessük őket... have some faith.
-
i2k
őstag
"...nem éppen kisiskolások, hanem hát izé... a Valve."
Csak ez a Valve nem AZ a Valve, ami gyakorlatilag mindent letett ennek a Valve-nek.
S igen, ehhez a VR kalandot is értem.
Nyilván nem fakezűek ezek, de nem olyan nagyok, mint a régiek voltak, akik meggyurmázták a játékipart.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- Google Pixel 9 Pro 256GB Obsidian, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Fekete, Garanciális
- MSI Pulse GL76 11UEK 17.3" FHD IPS i7-11800H RTX 3060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Samsung Galaxy S21 Ultra 12/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 256GB, Akku: 89%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Pénztárcabarát áron eladó Lenovo ThinkPad T14 Gen 2 /i5-1145G7/32GB/256 SSD/FHD/IPS/Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 MAGYAR - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- iPhone 16 Plus 128GB, Független, Újszerű, 100%, Garanciával!
- Samsung S22 Ultra 12/512GB Szép Állapot! 6 hó jótállás!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest