- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nem tetszik az EU-nak az új díj, amit az Apple a fejlesztők vállára tesz
- Jön Trump, Zuckerberg és a Meta pedig 180 fokos fordulatot vett
- ZyXEL NAS520 – felhős, kétfiókos NAS
- Milyen routert?
- VoIP telefonálás
- Batch programozás
- VPN topic
- AliExpress tapasztalatok
-
IT café
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Osibaa
senior tag
Szia!
Ez az alaplap megfelelő a célra, van rajta HDMI, DVI és DSUB kimenet is. Ez elviszi az 1080p-s filmeket is, ha mégis rákapnál a HD-ra. (Ha a nagy fájlméret zavar, akkor ajánlom a figyelmedbe a DVD5 méretű 720p-s filmeket, látványban sztem érezhető ugrás van a DVD és 720p felbontás között.) A lapon a ventit érdemes kicserélni egy halk Scythe ventire, úgy szépen eltűnik a hangja.
Memóriának 1x2 GB elég ezekre a feladatokra.
Külön rendszerlemeznek egy HTPC-ben nem látom sok értelmét, a sebesség itt kevésbé fontos, ellenben melegszik, fogyaszt és hangja van.
ODD-nek mit szeretnél használni, DVD-t vagy Blu-rayt? A méret miatt kérdem.
Ház választásában tudunk segíteni, ha megírod milyen méretű, elosztású (book, desktop, torony, vagy kocka), színű jöhet szóba, mi fér el, illetve mennyi merevlemeznek kell beférnie. Ebben szokott lenni tápegység is.Erről a CFI házról azt kell tudni, hogy SFX táp van benne, ami HTPC-be sztem hangos, nem jó a ház szellőzése és a merevlemez(ek) befűtik a gépet, illetve a 150W táp talán túlzás egy ilyen 40-45W körüli fogyasztású konfighoz.
"40 mikron? Kik gyártják ezt? Hangyák, hogy lássák?"
-
kutga
nagyúr
Én ezt néztem (csak nem tudom össze fog-e passzolni):
[link]
[link]A lapban van proci, videókártya, a házban tápegység, elvileg RAM, HDD és ODD kell, meg vmi bill. és egér.
Azt mondjuk nem láttam a lapban van-e HDMI.
[ Szerkesztve ]
'They bid me take my place among them in the halls of Valhalla where the brave may live...forever..' 13th warrior
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Óra topik
- Dell notebook topic
- Vissza a PC Masterrace-re
- Kuponkunyeráló
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Írók: a Meta tudta, hogy jogvédett könyvekkel tréningezik az AI-t
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- JBL BAR 1000 7.1.4 csatornás Dolby Atmos Soundbar - Új, garanciális akár beszámítással
- B&W DM 602 S3 hangfal
- harman/kardon Citation 500 fekete & szürke - Új, bontatlan, garanciális, akár beszámítással
- Inakustik Das Monitor RCA kábel 4m (nem csak) Autó Hi-Fi-hez - Új, bontatlan, több db
- WiiM PRO PLUSZ