-
IT café
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
MaxxDamage
félisten
válasz MaxxDamage #51651 üzenetére
Azt hozzátenném (lehet számít, lehet nem) de a képen látható felső két hiba/kép megfagyás a TV eredeti paneljával volt, az alsó az új panellal. (Optikai port hiba miatt cserélték a Main PCB-t)
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
MaxxDamage
félisten
válasz MaxxDamage #51651 üzenetére
Most hívott a szervizes és azt mondta, Main PCB-t tud cserélni (megint) és feltételezhető a vezérlő egység hibája ez amit tapasztalok. Na mármost ha cseréli a főpanelt és ez a hiba még mindig jelen van, akkor addig cserélje míg az LG be nem látja sz*r a panel vezérlő, vagy mit javasoltok? (nekem minden Main PCB csere után be kell újra állítanom a TV-n mindent)
Azt mondta a szervizes, ő cseréli, mert ez a dolga és ha nem jó, akkor (jelentem megint) az LG vagy belátja, vagy nem, hogy a TV panel vezérlő egysége (processzora) ebből a szempontból cserére szorul /másik verzió pl./
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Gaming notebook topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Szólánc.
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest