-
IT café
emag ügyintéző kapcsolása "hack"
Jótállás, garancia és egyéb szolgáltatások -> Termék javítási ideje / telepítési szolgáltatások -> Milyen stádiumban van a termékem javítása?
Így egyből kapcsolja az ügyintézőt
qltsar fórumtársunknak köszönjük az infót
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
Attól tartok, hogy a később rendelőknek majd azt mondják, hogy a beszállító nem tudja a megrendelt áron biztosítani a terméket. De akkor meg a f.szért engedte kosárba rakni és megrendelni ennyiért.
Ha már az edigital is kiadott egy 3080Ti-t 15ezer ft-ért akkor azt hiszem ez is belefér.Eladó OAKLEY Hijinx Robert Pimple Artist Series Limited Edition napszemüveg
-
Silentfrog
veterán
December elején még nem volt kártyás fizetés a boxnál nemrég tették le a gépet. Úgy gondoltam egy ekkora cégnél csak nem tüntetik el a pénzem/ termékem.
A Fb-os bot üzenetküldéssel elintézni nem lehet semmit, a panaszügyintézés 30 nap, az email üzenetekre érdemben nem válaszolnak. ( majd utánanéznek stb üzenet mindig)
Sokszor rendeltem tőlük sosem volt baj. De ha baj van akkor elintézhetetlen a probléma.
Tanultam belőle soha semmit nem rendelek tőlük.[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz kissdani #238 üzenetére
Csak a fizetés után látod ,hogy hol is van az a millás vga.
Lehet ,hogy az én zokni rendelésemet feszíti fel.
Szóval ez innentől zsákbamacska.
Az első felfeszítés után a csomagon érezte ,hogy ez nem valami nagy zsákmány. Nem karton volt belül hanem valami puhább.
[ Szerkesztve ]
a dog may just be a couple chapters in your life, but you're their whole book
-
hcs57
őstag
válasz kissdani #297 üzenetére
Most néztem utána.. ez a telefon 2022. márc. 07-i dátummal lett újracsomagolva státusszal eladva, az IMEI alapján ennek a telefonnak már 2021. november 3-án lejárt az Apple garancia. Hogyan?
Okos vagy, ha csak a felét hiszed el annak, amit hallasz. Zseniális, ha tudod, melyik felét. forrás: mozaik.bloglap.hu
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple notebookok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Betiltja a közösségi médiát a 16 év alattiaknak Ausztrália
- Láncfűrész topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Nyomtató topik
- BestBuy topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Mozgásban a PC-s kiadás
- Windows 11
- További aktív témák...
- 1000W-os Hátsó Motoros Újszerű Mountain Bike gázkarral
- Eladó LG (49UH610V) UHD TV 4K. Led hibás (Kék árnyalatúl a kép)
- Steelseries Arctis Nova Pro Wireless
- Gamer PC v4 , R5 5500 , RX 6700 XT 12GB , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 500GB HDD
- Gamer PC v3 , i7 10700 , RX 6700 XT 12GB , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest