- ASUS routerek
- Milyen NAS-t vegyek?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen program, ami...?
- Microsoft Excel topic
- Milyen routert?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Videó stream letöltése
- Trump szerint sokan kapkodnak a TikTokért
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
-
IT café
🔦Üdvözöllek!🔦
A topik elsősorban az elemlámpákról, fejlámpákról, akkukról és a velük kapcsolatos technikai és tapasztalati beszélgetésről szól.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kner
csendes tag
Persze, mert már régen is tudták, hogy a jól fókuszált nyalábhoz nagy tükör kell.
Mondjuk már semmin sem lepődök meg. A minap a kollégám azt fejtegette, hogy ő azokat a fényképezőgépeket szereti, amik nem úgy néznek ki, mint egy fényképezőgépIlyen alapon a Haikelite pont kellene, hogy tetsszen. Hiszen ott a lámpa teste és a feje majdnem ugyanakkora átmérőjű. Szegény SC01, pedig egy nagyon jól kitalált lámpa. Ha már a throwernek úgyis nagy tükör kell, mögé tették a 26650-et, hogy legyen áramleadás és kapacitás is.
Szerintem egyébként a D1S kiváló thrower lámpa. Kiváló kidolgozású, látszik rajta, hogy nem csak egy ,,termék'', hanem igazi lámpabuzik készítették. Sosem hittem volna, hogy egy XP-L HI LED-ből ennyit ki lehet hozni, ha nem látom a saját szememmel. Csak hát szegény lámpának néz ki, igen, ez tagadhatatlan
Ja és marhajó a drivere. Kimondottan kellemes használni, oldalkapcsolós, van fesz. kivillogás, lockout, morze, beacon, stb.Az XHP35 véleményem szerint nagyobb lámpákba való. Ahol nem egy celláról kell hajtanod, és a hőt is el tudod vezetni.
Pont a két műfaj határát képviseli az SC01. Még nem nagy, de már nem 18650. Ha nem szerettem volna bele a D1S-be, megtartottam volna. Így azonban új boldog tulajdonosra talált a családban.Egyébként tök érdekes, hogy abszolút értékben a két TIP-et használom a legtöbbet, meg a DS21-et. És fejlámpának persze a H03-at. A nagyobb lámpák csak indokolt esetben kerülnek elő. Egyszerűen azért, mert a kicsi kényelmesebb, és az esetek nagy részében nincs szükség ezeknél többre. Amilyen lumenvadászként kezdtem, néha elcsodálkozom ezen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetni (keresem típusú is) és reflinket beilleszteni az ÁSZF III/10/16-17 pontja alapján tilos, az ilyen tartalmú hozzászólások moderálásra kerülnek!
- Bemutató Convoy M1 és M2 elemlámpa bemutató
- Bemutató Convoy L2 2016 elemlámpa
- Bemutató Convoy C8 bemutató - Előre mutat
- Bemutató Convoy L2 - már majdnem prémium
- Bemutató Convoy S2+ bemutató - A szükséges plussz
- ASUS routerek
- 2026-ra halasztotta a Siri felturbózását az Apple
- Építő/felújító topik
- Gitáros topic
- Politika
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Lost Records: Bloom & Rage – Tape 1 teszt
- Nők, nőügyek (18+)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest