Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen routert?
- Jelszókezelők
- Mozilla Firefox
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Tényleg betilthatja a TP-Linket az USA
- Mikrotik routerek
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Vivaldi (böngésző)
- PHP programozás
-
IT café
🔦Üdvözöllek!🔦
A topik elsősorban az elemlámpákról, fejlámpákról, akkukról és a velük kapcsolatos technikai és tapasztalati beszélgetésről szól.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ulf
tag
Sziasztok.
Munkához keresnék világító eszközt Olyan lámpát keresnék ami kompakt max. 13cm hosszú és max.3-3,5 cm átmérőjű. Nem lenne baj ha lehet rá csukópántot is rakni. Strapabíró és persze jó fényereje is legyen. 30 Euro-nál többet nem szívesen költenék rá.
Köszi
-
Anubis_9
őstag
Ma megérkezett a Convoy L4-es lámpám. Már korábban felvilágosított pár kolléga itt a fórumon, hogy ne számítsak arra, hogy határozottan erősebben fog világítani, mint a Convoy C8-asom. Valóban, csak egy kicsit erősebb az L4. Majdnem 2x annyiba került, de mire figyelmeztettetek, már meg volt rendelve. Azt kell, hogy mondjam, nem ér meg ennyivel többet, mint a C8. Annyi, hogy ~40 g-mal nehezebb és van rajt egy plusz kapcsoló a markolatom.
"Bocs, hogy késtem, nem volt kedvem jönni!"
-
nagyúr
válasz thenorthface #19195 üzenetére
használhatod
de hogy jobbat szeretnél, az tőled és a pénztárcádtól függde jobban nem fog világítani a lámpád a jobb töltőtől, akksikat meg később tudsz szerezni bontott laptopokból
"Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa
-
Avicularia
veterán
Tegnap megjött xtar vc2-es töltő banggood-ról, ma pedig egy nitecore d4. [link]
Mindkettő eredeti, saját weboldalukon leellenőrizve -
nagyúr
válasz thenorthface #19192 üzenetére
csak 18650-es lítiumos aksit tölt, mást nem
a Samsung akkuban pedig az volt"Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa
-
nagyúr
válasz thenorthface #19190 üzenetére
én tölteném vele, mást úgysem lehet vele tölteni
"Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa
-
thenorthface
csendes tag
Sziasztok! Kaptam egy laptop aksit amiből kibontottam 6db Samsung akkut mindegyik 3.82V-os az lenne a kérdésem, hogy van nekem egy OEM2-es dealextremes töltőm tölthetem-e vele őket ha nem akkor mit javasoltok és honnét érdemes rendelni?
-
clip086
csendes tag
válasz SchumiBácsi #19184 üzenetére
Mindenképpen minőségi lámpát szeretnék, egyelőre egy Olight S20 van tervben. Akkor szerinted ez rendben lesz? Lényegesen olcsóbbak a védelem nélküli akkuk, ráadásul van normális mikroprocesszoros töltőm is, szóval azzal sem lesz gond.
Megnézek akkor egy bontót egyelőre, bár azok meg gondolom lestrapáltak.
Köszi! -
őstag
válasz clip086 #19182 üzenetére
Amelyik lámpa leégeti magát vagy az akkut annyit is ér. A nem védettek is simán jók, főleg lámpába. A lámpa a legjobb dolog ami ezekkel az akukkal történhet. Ha jó a lámpa visszavált egy üzemmódot vagy villogni kezd hogy lemerült. Ilyenkor akku ki és töltő... egyáltalán nem para a nem védett.
IDEAZON Zboard MERC gaming billentyűzetet keresek.
-
clip086
csendes tag
Sziasztok,
Tudtok itthon (Bp, vagy olcsó postával) megbízható 18650 akkubeszerző helyet? Vagy külföldről is jó lenne, ha jövő hét péntekig ideér.
Valamint később honnan érdemes külföldről rendelni? (akkor akár lassan is)
Köszi! -
Anubis_9
őstag
Szerintetek normális, hogy január 16-án rendeltem a GearBest oldalról egy VC2-es töltőt és az Order Status még mindig csak Processing...
A pénzt már levonták aznap, ezért nem értem. Eddig még nem rendeltem innen, de úgy gondolom hogy Shipped-nek kéne lenni kiírva."Bocs, hogy késtem, nem volt kedvem jönni!"
-
Kozy10
tag
válasz Mittu88 #19169 üzenetére
Amit linkeltél abba szerintem nem fér el védett akku. az utolsó képen a sima akku elég jól kitölti a teret :-)
Én is magam raktam össze a Powerbankomat.Tomo V8-4 / Soshine E3
Én ezt vettem: [link]
Ebbe simán belefér a 2600 mAh-s védett Sanyo akku.Én azzal használom biztos ami biztos.
Itt egy nagyon jó leírás/teszt róla: [link]Én meg vagyok elégedve vele, tölteni nem ezzel töltöm az akkuit(bár lehetne vele), van külön töltőm.
pl a múltkori 2xfél napos áramszünetkor már jó hasznát vettem. a gyerekek tabletjét is meg a telefonomat is töltöttem róla
Persze ezeknek a Powerbankoknak a hatásfoka nem 100%-os, nem lehet kisajtolni belőlük a teljes kapacitást.
Még nem kellett csutkára lemerítenem egyszer sem, hatásfokát megtippelni se meremItt egy fórumtárs véleménye a 2 akkus verzióról: [link]
[ Szerkesztve ]
-
korn
aktív tag
válasz hpsafl #18720 üzenetére
Most fejeztem be a Courui D01 moddolását. Először is rohadtul nem modder barát lámpa, sok trehány/gyenge dolog van benne gyárilag. A külalakkal nincs különösebb gond, masszív lámpa,viszont a reflektor minősége nem a legjobb. Én speciel egy kissé ködös refit kaptam a lámpával, ami bekapcsolva látszódik elég jól. Valamilyen kipárolgás lehet a felületén. Valamennyire biztos befolyásolja a lámpa teljesítményét.
A pill, az katasztrófa. A csillag egy menetes alumínium lapon van, amit ha teljesen beteker az ember, hogy az alja kontaktban legyen a házzal, akkor a reflektor nem éri el a ledet. Tehát ki kell tekerni pár millimétert, hogy a led a helyére kerüljön a reflektorban. Ilyenkor viszon a levegőben lóg a menetes lapka, és csak a 2-3mm vatag meneten keresztül érintkezik a házzal. Ezt úgy oldottam meg, hogy két rézcsillagot összeforrasztottam, és erre ment a dedómolt emitter. Így már teljesen be lehet tekerni az alulapkát, és a led is a helyére került a refiben.A dirver ugyancsak katasztrófa, alulméretezett alkatrészekkel, idióta konstrukcióval. Bár a gyári 2A körüli árammal lehet, hogy elboldogul, de semmi tartalék nincs benne. Eleve a 2db mosfet előtt a SOURCE ágba raktak egy pöttöm smd korlátozó ellenállást (0.2ohm). Nem lesz hosszúéletű, az biztos. Nekem ez égett ki először, amikor a refi alja rövidrezárta a led kivezetéseit (újabb trehány konstrukció). Ebből a szempontból végülis jó szolgálatot tett.
(most abba ne menjünk bele, hogy a gyári mosfet-eket ropogósra sütöttem, az más történet, és az én hibám volt )égett mosfet
A 2db elégett gyári mosfet helyére beforrasztottam 3db-ot, biztos ami biztos, így akár 10A körül sem lesz bajuk. A képen jobb oldalt a tekercs mellett látszodik az emeletes mosfet.
Az összes ellenállást minimalizáltam, ahol lehetett, akksi rugók átkötve, vastagabb vezetékek stb.
Az így felturbózott lámpa 4.5-5A körüli árammal 1-2 óráig üzemelt, aztán megint csak elnémult.
A fenti képen baloldalt látszódik egy apró, elvileg 4A-es shottky dióda (polaritás védő), ez füstölt el. Nemes egyszerűséggel átkötöttem, így a driver újra működik.Így végülis 5A körüli max áramot tudtam kisajtolni ebből a driverből, ekkor 270000 luxot tud a lámpa. Van még tér a fejlődésre, mert ha jól emlékszem a több mint 1éve vett emittereim csak T6-osak. Egy jobb refivel és egy jobb emitterrel 300000 lux fölé lehetne menni.
Ami még tetszik, hogy alacsony fokozatban 65000 luxot tud. Pár éve még az űberbrutál STL-V2 50-60e luxot tudott. -
Anubis_9
őstag
XTAR VC2 tulajoktól kérdezem, hogy milyen hosszú USB kábel van a dobozban? Köszi!
-
Mittu88
senior tag
Sziasztok!
Kicsit offtopic a téma, de ti biztos tudtok segíteni. Powerbankot szeretnék venni, de nem bízok a gyári készekben, kitudja milyen selejt 18650-est raknak bele. Kinéztem egy ILYET.
Több kérdésem is van ezzel kapcsolatban:
- akkut milyet érdemes venni és hol vannak jó áron mostanában?
- protected-et érdemes venni, vagy jó a sima is, a powerbank elektronikája szabályoz?
- ha 2,1A-rel és 1A-rel tölt, de a telefonom gyári töltője 1,8A-es, akkor nem lesz probléma mobil töltésekor? 1A-re fogja tölteni, vagy a mobilom szabályozza és 1,8-cal? Vagy 2,1A-rel?[ Szerkesztve ]
-
hpsafl
tag
válasz M_o_g_y_i #19163 üzenetére
Nekem Trustfire van, annak nem gyenge a fényereje, de cserébe pillanatok alatt felmelegszik, így huzamosabban ideig csak low módban mehet, meg azt a pici akkut is gyorsan leszívja, de ekkora méretben szerintem ezek elkerülhetetlen dolgok ilyen fényerő mellet.
Ami szerintem még lényeges, hogy az acél lámpák sokkal jobban bírják a kulcson való hordást, és szinte alig latszik rajtuk. Ez pl egy éve van a kulcsomon, és csak ilyen kis karcok vannak rajta.
Blogom: http://gearbest.blog.hu/ Egyedi kupon: gbkupon@gearbest.com
-
M_o_g_y_i
őstag
válasz Doki16 #19159 üzenetére
Kb. ezek azok, amiket már bátran megvehetsz.
(Persze vannak olcsóbbak/sz@rabbak is... )
Bár nem volt kritérium az AAA elemmel való működés, de ezek mind ilyenek.
Vannak még egyéb, pl. 16340/CR123 akkuval/elemmel üzemelők, ezeknél szinte kivétel nélkül nagyobb fényerővel.[ Szerkesztve ]
4db szép állapotú 4x100 6.5x15 ET35 acélfelni eladó!!! - Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó!
-
jerry311
nagyúr
válasz hpsafl #19160 üzenetére
Mire jó? Arra amire egy 6 csillió lumenes elemlámpa vagy gázturbinás chopper vagy 1001 LE-s személyautó: semmire, meg a saját szórakoztatásodra. Gyakorlatilag nincs olyan élethelyzet, ami bármikor is indokolná a meglétét, de azért megnyugtat a tudat, hogy ha egyszer valaha az életben mégis előfordulna az az elképzelhetetlenül ritka eset, hogy szükség van rá, akkor ott van. Persze akkor úgysem lesz kéznél vagy nincs használható állapotban, de ott van.
-
Doki16
addikt
Tudnátok ajánlani egy olyan kulcstartóra való zseblámpát ami megfelelően kicsi és a fénye is használható valamire?
A Tyrannosaurus Rex legközelebbi ma is élő rokona: a csirke.
-
M_o_g_y_i
őstag
Ha pedig egy S2+ lenne a bicajos felhasználás miatt (a C8 vetítési képe túl szűk kerékpárra, nem látod majd vele rendesen az út szélét, csak fölöslegesen messzire, pontban világít), akkor itt van egy kuponkód:
gearbest, Convoy S2+: CS2CM
Így 13,99$, ha a tracking-et hozzáteszed, akkor kb. a FT-es árnál vagy (mert 20$ alatt ott sem jár ingyen a nyomkövetés ).
[ Szerkesztve ]
4db szép állapotú 4x100 6.5x15 ET35 acélfelni eladó!!! - Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó!
-
jerry311
nagyúr
válasz SchumiBácsi #19153 üzenetére
Boltban nem kapható, ha erre gondoltál. Legalább is én nem tudok olyat ahol lenne raktáron vagy vállalnák a beszerzését.
(#19156) hpsafl
A lézernyaláb nincs különösebben fókuszálva. Ezen alapból 2x5 mm, ami 5-6 méteren már 1 centis lesz...
Kapható hozzá variálható fókuszú lencse, amivel 500 m-en összehúzható 10 centisre a szórás.Zseblámpaként a gyártó szerint 500 lumen környékén világít (hahahahaha). Semmi extra nincs benne:
Középen a legerősebb a fénye, aztán egyszer csak leesik a fényerő és az egyenletesen tovább gyengül.Bővebben: [link]
-
hpsafl
tag
válasz jerry311 #19140 üzenetére
Tudnál róla írni egy kicsit, hogy milyen?
Nagyon tetszenek nekem is, de nem tudtam eldönteni, hogy tudnám-e valamire használni, vagy csak lenne egy, meg nekem az ára is húzós egy kicsit.Milyen a fénye, ez is fókuszált, vagy tényleg olyan, mint egy videóban láttam, hogy 50m-en már egy nagyobb pontot világít?
Zseblámpaként hogyan működik? Mekkora így a fénye?
-
Kozy10
tag
A felső képeken valóban van szíj de alul nincs és a leírásban sem szerepel:
Package Contents: 1 x LED Flashlight de ettől még lehet hogy van hozzáM_o_g_y_i írt közben olyat amit nem tudtam
így jó választás lehet a Gearbest-es, kuponnal főleg
A szállítás szerintem ingyenes(azt írja legalábbis),a nyomonkövetési számra szoktak külön 1-2 dollárt felszámolni, a Gearbestről nincs így tapasztalatom,még nem rendeltem onnan semmit
22 Euro érték alatt alatt nincs vám és Áfa kötelezettség, felette viszont lehet, ha kiveszik a csomagodat ellenőrzésre.[ Szerkesztve ]
-
őstag
-
M_o_g_y_i
őstag
válasz Kozy10 #19151 üzenetére
A gearbest-es jobb (az új "pill" nagyobb felületen adja át a hőt a testnek), ahhoz is van hordszíj, és olcsóbb is.
NEWC8 a kód, úgy 13,99$+szállítás. (nemrég írta be őket hpsafl )Az viszont tény, hogy "elvileg" hidegfehér LED van a gearbest-es "New Edition Convoy C8"-ban, de a képek alapján (ha csont azt küldik, mint amit fényképeztek) az inkább neutrál lesz.
(Szerintem rendelek is egyet próbaképp, most úgysincs épp semmilyen C8-am. (4db szép állapotú 4x100 6.5x15 ET35 acélfelni eladó!!! - Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó!
-
Kozy10
tag
Mindennapos használatra tökéletes választás a C8.
Igen, külföldről érdemes,mert olcsóbb...
Viszont a helyedben innen rendelném,mert olcsóbb mint a Gearbesten és az árban benne van a szíj is,és választhatsz 4 féléből :
Convoy C82100 és 2800 mA(ez jobban melegszik) ezen belül U2-1B-s(hidegebb árnyalatú "kékes" fény) és T6-3C(melegebb árnyalatú sárgás fény)
Biciklire jó lehet a Convoy S2 vagy S2+ is :-) de lehet hogy biciklire jobb egy zoomos, ebben nincs tapasztalatom...
talán valaki tud neked jót ajánlaniHacsak 1-2 lámpád van-lesz li-ion akkus akkor elég lehet egy Xtar MC1 is 1900 Ft itthon, kb ennyi külföldi oldalakon is.
De a töltőkről elég sok szó esett a közelmúltban, olvass vissza pár oldalt[ Szerkesztve ]
-
jerry311
nagyúr
válasz SchumiBácsi #19146 üzenetére
360 USD a lézerért.
60 a PhosForce-ért, amivel elemlámpaként használható.
15 szállítás.
435 összesen.15 dollár a szállítás mindenhova (Magyarországra is).
-
op9
aktív tag
Töltőhöz:
Hasonló cipőben járok. Van egy IPC-1L-em, és vettem még egy I2-t, de érdekelt, hogy milyen lehetőség van a kettőt egybe gyúrni, és ez lenne talán a megfelelő.[ Szerkesztve ]
How Bad Do You Want It?
-
OTika
aktív tag
Mindennapos használatra keresnék lámpát. Tetszik a Convoy C8. Megfelelő lehet vagy tudtok jobbat?
Külföldről érdemes venni a lámpákat?
Biciklire is keresnék egy kicsi, de jó fényű lámpát.
Persze vmilyen töltő is kellene.
Van egy Voltcraft IPC-1L töltőm. Emellé érdemes venni egy töltőt ami tölti a Li-ion aksikat vagy van olyan jó töltő ami tölt/kisüt/regenerál Ni-MH aksikat és jó a Li-ion aksikhoz is. -
őstag
-
jerry311
nagyúr
válasz Siriusb #19141 üzenetére
Wicked Lasers Spyder 3 Arctic (150 - 2700 mW), PhosForce előtét "lencsével".
Nem egészen elemlámpa, de kb. az egyetlen értelmesen használható funkciója, hogy elemlámpa is lehet. A többihez védőszemüveg kell. Próbáltam vele 150 mW-on műanyagot hegeszteni, de már ezen a teljesítményen is füstölni kezdett alig 1 másodperc után.Ehh, a Nitecore D2-ben kicsit erős a rugó. Kicsúszott a kezemből az akku, amikor félig már kint volt a foglalatból és ellőtte fél méterre...
-
jerry311
nagyúr
My precious
Ez is megérkezett végre, nemcsak a D2-es töltő. -
Kozy10
tag
Plusz egy kupon ha valami más tetszene a Gearbestről és nincs rá kuponod a fenti felsorolásból:
jan12GB 8% mindenre a Gearbest-en 10 napig (jan. 22-én lejár)
-
hpsafl
tag
Na akkor a kupon kódok:
Skilhunt H02 headlight:
price: $34.29
coupon: SH02
Skilhunt H02R headlight:
price: $37.49
coupon: SH02R
Xtar VP2 simple version:
price: $25.79
Xtar VC2:
coupon: XtarVC2
price $15.21
coupon: XVP2S
Xtar VP2 whole set:
price: $26.79
coupon: XVP2F
Olight M2X-UT Javelot:
price: $69.00
coupon: OM2XCM
Nitecore EC21:
price: $36.59
coupon: NitecoreCM
Jetbeam HC20 headlight:
price: $27.99
coupon: JetbeamHC20
New 2S2P 8.4V battery case:price: $9.99
coupon: New2S2P
Solarstorm X3 NW headlight:
price: $21.99
coupon: X3
Solarstorm XT40 NW headlight:
price: $27.99
coupon: XT40
Yinding headlight for NW and CW:
coupon: Yinding
price: $25.14 for NW, $24.02 for CW
Yinding headlight set for NW and CW:
coupon: Yinding
price: $39.17 for NW, $34.96 for CW
New edition Convoy C8:
coupon: NEWC8
price: $13.99Couruira a GBCourui a kupon, lehet, hogy kisbetű végig, de én valamiért nagy kezdőbetűkre emlékszem.
Itt pedig az összes többi Gearbest-es kupon van
[ Szerkesztve ]
-
korn
aktív tag
válasz M_o_g_y_i #19134 üzenetére
Közben történt egy kis baleset. Átkötöttem a korlátozó ellenállást, mondom, ha már lúd legyen kövér. Tápegységgel kimértem, kb 4A kap a led 4.1V-on. Ezt az alu csillagos gyári lednek is bírnia kell, úgyhogy gyári led dedómolva, összerak minden, bekapcs, világít. 5mp múlva kikapcsol, égett szag. Lámpa szétszed, led leforradva a csillagról, csillagon rövidzár, driverből jön a tömény füst még mindig. Ezek szerint valamit elmértem, mert 4A körül nem olvad le egy led.
Driveren vezetékek leolvadva, korlátozó ellenállás az átkötéssel együtt leolvadt, kimeneti mosfet-ek szétégve.Még szerencse, hogy 1-2 éve vettem egy rakat smd n-mosfet-et, a szemem majd kigúvadt, mire beforrasztottam őket, de újra működik a driver, úgyhogy kezdhetem előröl a mókát.
-
amargo
addikt
válasz jerry311 #19131 üzenetére
A liion-nál ok volt, de a nihm nél nem, de utána olvastam és akkor nem preferencia a mélykisütés.
Erről mi a vélemény: Opus BT-C3100 V2.1“The workdays are long and the weekend is short? Make a turn! Bike every day, bike to work too!”
-
krisztianAMG
senior tag
Ma megjött az i4-em. A dobozon "- 2014 Version -" felirat, sárga csatlakozó, a tetején a kóddal: The Nitecore product you purchased is legitimate. Thank you. Bár nem volt leragasztva, remélem, nem csak a doboz eredeti...
Meg akartam nézni a kondikat is, de a csavarok a csúszásgátló tappancsok alatt vannak, azokat meg egyelőre nem akarom babrálni, mert utána valszeg' elvesznének...
[ Szerkesztve ]
-
jerry311
nagyúr
-
amargo
addikt
hi, melyik töltőt érdemes venni most, ami 18650-et és Ni-MH is tud tölteni.
Megtudja mutatni az aksi állapotát is, tehát van rajta valami tesztelés is, esetleg tud mély kisütést (bár nem tudom, hogy erre ma mennyire van még szükség).“The workdays are long and the weekend is short? Make a turn! Bike every day, bike to work too!”
-
korn
aktív tag
Végre megjött a courui d01. 2 hétig dekkolt a magyar postán.
Jó vaskos, nagy lámpa. Gyárilag 2.3A-en megy, 68000lux-ot tud. Ezek szerint dómos leddel max 130-140e lux körül tudhat 5A felett, dedómolva meg 250 és 300e lux között valahol. Nem tudom, hogy miért írtak 4-500e luxot rá BLF-en. Ez szerintem képtelenség.
-
Drotpete
csendes tag
válasz Avicularia #19121 üzenetére
Én ezt a D2-t rendeltem [link] és ma jött meg. A validáláson [link] átment, de a csúszkás érintkező mágneses. Egyébként rendben van és szépen tölt 2x500 mA-al. A kidolgozás szép és igényes. Bízom benne, hiszen "eredeti" kínai.
[ Szerkesztve ]
-
Zsolt74
senior tag
Lehet hogy az eredetit a nappali műszakban, a hamisítványt meg az éjszakaiban gyártják...
Kívülről lehet hogy nem is lehet megkűlömböztetni az eredetit a hamistól.
Gondolom a kijelzőt egy helyről kell hogy beszerezzék mert azt nem lenne egyszerű csak úgy lekoppintani.Zsolt
-
erik365
senior tag
válasz Avicularia #19123 üzenetére
Igazából már nem tudom mi hamis meg mi nem, de nem is érdekel csak működjön....
1.4 T-jet M32
-
erik365
senior tag
válasz Avicularia #19121 üzenetére
Én úgy tudom a nitecore semmilyen kóddal nem látja el a termékeit, a hamisítások véget....
1.4 T-jet M32
-
Avicularia
veterán
Én innen rendeltem nitecore d4-et.[link]
Külön ki is hangsúlyozza, hogy eredeti és ott a leellenőrizhető kód. Több mint 2400-at adott el belőle.Még nem kaptam meg, majd csekkolom. -
erik365
senior tag
-
őstag
-
zazenke
őstag
válasz szabkary #19108 üzenetére
attol még lehet jó töltő az említett kettő ismertető jel csak parasztvakítás. ilyen kis vastagságú keresztmetszetnél teljesen mindegy miből van az érintkező. egy csavaranyán keresztül is tökéletes lenne a töltés. az is biztos hogy a nitecore nem gyárt kondikat magának csak márkavédelemből megkéri a gyártót hogy az ő nevére logozzák semmi jelentősége sincs az elko kondinak. itt legfeljebb csak az a lényeg hogy 105 fokos kondi legyen benne. más lenne ha mondjuk egy új gigabyte alaplap kondiját hasonlítanánk össze . na azok már nem hagyományos minőségő elektrolitok stb. Egy a lényeg a kínai milyen áramköri felépítéssel hamisított. ha tudja az eredeti funkciókat akkor használhatod egészséggel . kutya cég tud lenni a nitecore is . pl nekem van a legújabb fejlesztésű kulcstartó lámpájukból egy példány és tuti eredeti a nitecore tube. na még ilyen mocsok kék színű fénnyel amit az a led kiad csak eddig a bóvli kategóriába találkoztam. én nem is értem ez már annyira hideg lenne vagy mi ? az amerikai photonoknak sokkal szebb fényük van .
-
Anubis_9
őstag
válasz erik365 #19102 üzenetére
A multimetert a feszültségmérésen kívül szoktátok még bármire használni a Li-ion akkuk esetében?
Csak azért mert nekem egy 2000 Ft-os totál alap műszerem van és jó lenne tudni, mire lehetne még használni, ha képes lenne rá egyáltalán.[ Szerkesztve ]
-
szabkary
csendes tag
válasz Zozzant #19101 üzenetére
Nitecore i 4 töltő.
Na én csak a mágnes tesztet csináltam meg és sajnos tapad a mágnes rendesen az érintkezőkhöz
Itt vetten annó a fórumon szomorú vagyok
[ Szerkesztve ]
[url=http://sincemylastcigarette.com/][img]http://sincemylastcigarette.com/banners/1354435200_20_1_EUR_1.5_dark.png[/img][/url]
-
erik365
senior tag
válasz Kozy10 #19106 üzenetére
Én csak kiváncsiságból írtam be tényleg működik e, nem is az én töltőmről van szó csak találtam a neten egy töltő ami elvileg új, aztán ezek szerint mégsem.
Más:
Engem egyedül a nitecore bosszant hogy az első szériás i2-ből senki nem tudja megmondani hogy melyik a hamis, mert azokon még nem volt a kondin semmilyen felirat és azok a mocsok érintkezők is fémből vannak.[ Szerkesztve ]
1.4 T-jet M32
-
M_o_g_y_i
őstag
válasz Kozy10 #19090 üzenetére
Most a VC2-n már van ilyen matrica, anno a WP2-n még nem volt.
A VP2-re kíváncsi leszek, bár mivel a "rendes", kupon nélküli ára nem irreálisan kevés, gondolom (remélem ) eredeti lesz.4db szép állapotú 4x100 6.5x15 ET35 acélfelni eladó!!! - Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó!
-
erik365
senior tag
válasz Zozzant #19101 üzenetére
Hát igaz hogy a leírás az i4-re van de véleményem szerint akkor ebben is nitecore kondinak kéne lennie..
Esetleg kérdezd meg a nitecore magyarországi képviseletét, nagyon rendesek gyorsan reagálnak én is beszéltem már velük töltővel kapcsolatban.[ Szerkesztve ]
1.4 T-jet M32
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetni (keresem típusú is) és reflinket beilleszteni az ÁSZF III/10/16-17 pontja alapján tilos, az ilyen tartalmú hozzászólások moderálásra kerülnek!
- Bemutató Convoy M1 és M2 elemlámpa bemutató
- Bemutató Convoy L2 2016 elemlámpa
- Bemutató Convoy C8 bemutató - Előre mutat
- Bemutató Convoy L2 - már majdnem prémium
- Bemutató Convoy S2+ bemutató - A szükséges plussz
- Path of Exile 2
- Szólánc.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Futás, futópályák
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Apple asztali gépek
- De mennyi az annyi?
- Kémia topic
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest