- TP-LINK routerek
- Bitcoin topic
- Synology NAS
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- ASUS routerek
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Mozilla Thunderbird
- Facebook és Messenger
- Tényleg megbüntette az Apple-t és a Metát az EU, jön a megtorlás?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aethelstone
addikt
válasz
Lathronos #573 üzenetére
Nos, én csak zenét írtam régen CD-re vagy valami linux/windows telepítőket, de amióta a verdám mp3-at is játszik gyárilag, illetve pendrájvról is lehet telepíteni, nincs miért használnom az optikát
Az adatkristály nem hülyeség, de előtte a zpm-et is fel kellene találni
-
Aethelstone
addikt
Nos, visszatértem a Wheezy-ről az EOS-re. Ez a Freya valóban nagyon jó, sokkal jobb, mint bármelyik bétája.
-
Aethelstone
addikt
Nos, akármennyire is beta2, a jó öreg Luna még mindig köröket ver rá nálam.
-
Aethelstone
addikt
válasz
mAtThEw0319 #500 üzenetére
A chromet ilyenkor ki kell gyakni taskmanagerel. Nincs más
-
Aethelstone
addikt
Azért bugzik egy cseppet még. El szoktak tűnni ikonok a plank-ról, néha csak második kattintásra nyílik az Applications...
Ettől függetlenül látszik, hogy rajta vannak a srácok. Szóval, a kezdeti szkepticizmusom kezd eltűnni
Konfig szempontjából egy corei i5-ös lapin tolom. Első generációs, nincs dedikált GPU, 8G RAM, 256SSD.
-
Aethelstone
addikt
Nos, tettem még egy próbát a Freyaval és már eléggé stabilnak tűnik. Szóval, egyelőre ismét marad
-
Aethelstone
addikt
Nos, az eos-nek vanna bosszantó hibái, amiket a Freya-nak kellene kijavítania, de a kanyarban sincs. Másrészt nem tetszik a Freya irány túlzottan....a beta1 alapján. Szóval, van egy 14.04 alapú, stabil OS-m, amibe beletúrtam azokat a dolgokat, ami az eos-ben tetszett
Ennyi.
-
Aethelstone
addikt
Én elhagyom az eos-t. Xubuntu 14.04 és néminemű reszeléssel ugyanott vagyok.
-
Aethelstone
addikt
Heyjó!
Na mi van? Kihaltunk?
-
Aethelstone
addikt
Megmondom őszintén, hogy nem próbáltam
Sorry...
Nekem nem hiányzik a desktop eme formája. Az a kb. 6 shortcut bőven elfér a plankon is.Tudom, hogy Te is tudsz guglit kezelni, de van egy másik találat is:
http://elementarytips.blogspot.hu/2013/03/enable-desktop-icons-in-elementary-luna.html
-
Aethelstone
addikt
-
Aethelstone
addikt
Nos, visszaálltam Luna-ra. Még nem stabil ez a Freya. A Luna meg elpuszíthatatlan. Kivéve ezt a rohadt random Files összeomlást, de az mindig is megvolt
-
Aethelstone
addikt
-
Aethelstone
addikt
Nos, úgy döntöttem jópár hét próbálgatás után, hogy a Freya Beta1 nekem alkalmas első számú rendszernek.
MTP működik, tweaks működik, Java működik.....csókolom
-
Aethelstone
addikt
Állítólag megy a tweaks is Freyával.
sudo add-apt-repository ppa:mpstark/elementary-tweaks-daily
sudo apt-get update
sudo apt-get install elementary-tweaks -
Aethelstone
addikt
Szerintem nálad valami PEBKAC lehet. A Luna egy kivételtől eltekintve atomstabil. A Files szok' néha random megdögleni, de egy jólirányzott Nautilus meg szokta oldani
A tárolóknál szoktál a hozzáadás után apt-get update parancsot használni? Felteszem igen....
wine csont nélkül települ, playonlinuxot még nem próbáltam.
A Freya eddig egész jó. Nem döglik, de egyszer kellett egy reboot, mert a grafikus felület egyszerűen nem érzékelte az egérgombokat. Amit eddig használtam Lunan, az minden megy(napi dolgok+munka). A Tweakset hiányolom, de a dconf-editor egész használható ideiglenesen. Nekem mondjuk a grafikus újítások nem mindegyike jön be, de ez má egyéni ízlés kérdése
Az idóta scrollbar viszont eltűnt, ez tetszik
-
Aethelstone
addikt
Béta1, de qrva jó eddig
-
Aethelstone
addikt
Üdv
Felraktam a Freya beta1-et. Eddig gromek, de valakinek sikerült feltolnia a tweaks-et is?
-
Aethelstone
addikt
Nah isis unstable. Még nem az igazi, de alakul.
-
Aethelstone
addikt
válasz
Aethelstone #139 üzenetére
Azé' köhög ez az Isis még rendesen
-
Aethelstone
addikt
-
Aethelstone
addikt
Nah a probléma az lehet, hogy abszolút útvonalak vannak a zipben, amit alapból a fájlkezelő nem tud kibontani. Valami -x paraméter kell neki, hogy működjön, de azt csak parancssorból tudod szerintem megadni.
Itt nézelődj:
-
Aethelstone
addikt
-
Aethelstone
addikt
Nyilván, aki megnézi, az általában beleszeret. Én distrohopper voltam.......amíg meg nem találtam a Lunát.
-
Aethelstone
addikt
Hehe. Tudom, hogy nem sokat jelent, de az eOS már a 7. a distrowatch-on
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Warhammer 40K: Space Marine 2 (STEAM)
- Tomb Raider 1-3 Remastered és Bomb Rush Cyberfunk steam kulcsok
- Vírusirtó, Antivirus, VPN licenckulcsok - kedvezményes ajánlatok (frissítve: 2025. 04. 27.)
- Office 2024 Professional Plus, Office Pro Plus 2024 online 32/64 bit - MEGA akció!
- Keresek! F1 2021 PC játékot (Steam-re)!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD / MT I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest