Új hozzászólás Aktív témák

  • cOxeR

    Ármester

    válasz Vesa #10233 üzenetére

    Nekem továbbra is bejön, nem igazán értem mi a bajod vele, hogy ennyire rossznak tartod.
    Le van sprolva egy rakás minden, de hol nincs a mai világban? I3-at is tudom ezzel egy szegmensbe nézni… persze van köztük nem kevés év, de abba is annyi gagyi szar dolog van, ha jobban megnézed, de még is veszik használják, mert maga az autó megjelenése, ára, használhatósága meg vonzó, a hibái ellenére is, ami valakit vagy zavar vagy tud vele élni.
    EX30 legnagyobb baja, hogy kicsi hátul, de megint a kérdés mire kell, kiknek kell. Spec nekem teljesen jó alternatíva, főleg alacsony is vagyok mögöttem tuti el lehet férni. Normális hátsó ajtók, jobb futómű, nagyobb akku, jobb gyorsulás.
    Van még az ID3 ami kb egy kaliber, felépítés de az is magasabb összegről indul… 18-20M, annyiért EX30-ból van awd meg “rakéta” meghajtás, persze ez is csak itthon ennyi.

    Engem inkább az idegesít, hogy most kb mindenki úgy marketinggel, hogy ennyi az auto állami támogatással… mintha valami giga mega minden autóvásárlónak elérhető dolog lenne a támogatás, miközben nagyon nem, lakossági szinten ez egy hajszál embertömeg kiváltsága.

    Pedagógus téma, anyukám nyugdíjas tanár, dolgozik még természetesen 40+ pedagógus év, de kb pár éve van értelmezhető fizetése, tényleg normális, de sose volt rendesen megfizetve (matek/fizika szak még csak nem is hemzsegnek belőle az emberek). Viszont ez a sok már elnézést, hogy ezt írom de buta/tahó építőipari szakember, nagyon felháborító. Diplomás vagyok, dolgoztam it piacon volt 3 beosztottam, most EV vagyok, de ennyire soha senki nem kezelt le mint mióta próbálom a házat befejezni amit vettünk, ennyire pofátlan embereket ennyi ésszel is szinte csak ezen a területen találtam, de itt aztán a 70-80%-a az. Mindegyik rohadt okos, mindegyik a legjobb szakember a világon, de kb azzal nincs utólag bajom, amit én megcsinálok. Kerítés állításra kaptam 700e Ft munkadíjat, 3x fél nap alatt csináltam meg egy haverommal, de csak azért mert vártuk, hogy kellően megkössön a beton az oszlopoknál. Vicc az egész na…

Új hozzászólás Aktív témák