Hirdetés
- Programajánló: közeleg az idei Bacsis-tuning Retró Számítógép kiállítás
- Computex 2025: az Akko klaviatúráira nem mondható, hogy unalmasak
- Computex 2025: szinte mindenre gondol a Team Group
- ATX 3.1-es tápokkal gyarapodott az MSI MAG termékcsaládja
- Még mindig nem döntött az ASML High-NA gépeiről a TSMC
- Azonnali fotós kérdések órája
- E-book olvasók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen videókártyát?
- Programajánló: közeleg az idei Bacsis-tuning Retró Számítógép kiállítás
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Projektor topic
- Computex 2025: az Akko klaviatúráira nem mondható, hogy unalmasak
-
PROHARDVER!
Utoljára frissítve: 2016. 08. 20.
Egér vásárlásához: Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
DragoX
tag
Sziasztok.
Van egy Logitech superlight-om, és sajnos elromlott benne az encoder nem sokkal a garanciaidő után. Szóval gondoltam kicserélem magam.
Gondoltam ha már szétszedem akkor a mikrokapcsolókat is kicserélném benne, ha hajlamosak azok is megkotlani.
Van róla már tapasztalat esetleg, hogy mennyire érdemes meglépni a dolgot ennél a tipusnál? -
kory24
őstag
Sziasztok!
Ha szét szedek egy egeret kitakarítás céljából akkor ugrik a garancia?
-
Gzas
csendes tag
Basszus...és tényleg. Most keresgéltem elő a korábban vásárolt kapcsolóimat, mert annyira szarakodott az egerem, hogy a hétvégén már meg kellett volna csinálni. Eközben olvasom a kommentedet. Hát belefújok mi baj lehet? Nincs dupla katt. Remélem így marad és megúszom a szerelgetést. Köszi a tippet
-
RAMyMamy
tag
A Fixit szerviz sok mindent nem csinál ezekkel... Nekem először úgy küldték vissza a görgőhibás G703-am, hogy a gombokhoz tartozó szalagkábel nem volt visszadugva. Másodjára sikerült visszadugniuk. A görgőhiba két hét után újra előjött, a kapott csereterméknél szintén egy hét után már jelentkezett...
-
la_cc
addikt
Újra raktam a windows-t, mert amúgy is esedékes volt már vagy fél éve, ugyanúgy duplán kattint...
-
la_cc
addikt
Sziasztok!
Egy elég érdekes problémám lett a mai nap. Adott egy Logitech Pro X Superlight wireless egér. Diablo 4-be lettem figyelmes rá reggel, hogy duplán kattint egy nagyon pici késletetéssel a jobb gomb, főleg, ha sokat letartom a bal gombot, ami mondanom sem kell, hogy nagyon idegesítő és tönkre vágja a gamaplay-t. Mondom 11 hónapos az egér, mehet szervízeltetni, még pont 1 hónap van belőe, mert semmi épkézláb megoldást nem találtam rákeresve. Elővettem a régi 5+ éves optikai, szintén Logitech egeremet (G302), na ez is csinálja... Itt kezdtem gyanakodni a GHUB-ra, ami a Logitech progija, amiben az összes terméket látom. Újra raktam, de továbbra is csinálja...
Valami ötlet esetleg? Win10, legális, minden a legfrissebb. GHUB-ban mindent visszaállítottam az alapbeállításokra.
Köszi előre is az észrevételeket!
-
Scale
őstag
Sziasztok, van egy Razer deathadder 3.5g típusú egerem aminek a bal klikkje elkezdett rosszalkodni - hol kattint duplat, hol egyet se - illetve a gorgoje már randomnyit teker, nagyon könnyen megy, kikopott valszeg.
Mindenféle eszköz nélkül érdemes lenne neki állni kicserélni a mikrokapcsolot, gorgot megpróbálni kitisztítani? Mikrokapcsolo úgy van odaforrasztva, ahhoz mindenképpen kell paka?
A csavarok felszedesehez a talpakat felfeszitve azok tönkremennek, cserélni kell őket vagy ha finoman szedem le akkor visszarakhatok? Megkímélt gyári talpak vannak még fent. -
cuko
aktív tag
Logitec G305 dupla kattintas problema hozott ide, kozben keresgeltem mashol is es talaltam egy megoldast, gondoltam posztolom ide is, hatha valakinek segit:
In short: "[...] simply breathe into the gap between the mouse and the mouse button. Our breath has enough moisture to discharge the static electricity. [...]" (via Reddit)
Lehellet elott: 50/250 dupla klikk.
Lehellet utan: 0/250 dupla klikk... -
Mike8212
tag
Sziasztok fórumtársak!
Egy olyan problémával szembesültem , melyre nem tudom a megoldást.
Kaptam ajándékba (szülinapomra 41
) egy Hama Urage 210 - es egeret.Gyári programja telepítés után a device disconected hibaüzenet fogad. Tehát a progija nem indul el. Valaki találkozott már ilyennel?
Előre is köszönöm a segítséget!
00186050 / uRage "Reaper 210" Gaming MouseWIN 7/8/8.1/101.0 [3,00 MB] -
fradi81
veterán
Logitech g403, egy ideje már görgetésnél ellenkező irányba is tekert, itt rákeresve ismert hiba, alkatrész csere megoldja. Ma beléptem egy live linuxba kicsit, ott vettem észre hogy jó az egér, vissza windowsba, azóta itt is jó, csak érdekességképp
-
Zaied
addikt
válasz
scarbantia #6381 üzenetére
Itt érdeklődj [link]
-
scarbantia
aktív tag
Sziasztok!
Microsoft Pro Intellimouse egérhez nem tud valaki görgőt? Ha jól tudom encoder-es, örülnék komplett alkatrésznek. Jelenleg használhatatlan, össze-vissza görget.
Bármi hasznos tippet köszönök! -
janos666
nagyúr
Van egy kb. fél éves Razer Viper V2 Pro-m. Sokáig hibátlanul működött, de mostanában gyakran kifagy a kurzor (mozgatom, és nem történik semmi).
Érdekes módon a Win11 felajánlott hozzá egy friss drivert, de inkább elindítottam a Synapse-ot, mert az is szokott frissülni induláskor (nincs berakba autostart-ba, csak kézzel indítom el néha), de most nem tette. Úgyhogy ellátogattam a Razer support oldalára, ahol felkínált egy firmwarer frissítést, ami a leírása alapján pont ezt a hibát lett volna hivatott orvosolni. (Érdekes, hogy a Synapse nem is jelezte, hogy "ugyan töltsd már le az új firmware-t, ha már ő maga nem teszi fel nekem magától.) Végigcsináltam a firmware frissítést a wireless receiver-en és az egéren is (külön-külön kell mindkettőn, de a verziószám ugyan az). De azóta is kifagy néha a kurzor. Végső próbképp hagytam a Win11-nek, hogy feltegye a szerinte frissebb driver-t, de ez sem változtatott semmit. Kb. 2 méterre van a receiver dongle szabad rálátásban az egérre (most, mióta levettem a gép oldalát, mert régen a házon belül rejtettem el a plexi mögött, mikor még gond nélkül működött).
Lehet, hogy elromlott, vagy ez még mindig valami Windows driver / firmware gond? (Még sohasem láttam, hogy a Win11 driver-t ajánlott volna fel egy egérhez, főleg frisebbet, mint amit a gyári szoftver telepít, ami arra engedne következtetni, hogy "foglalkoznak a dologgal").Próbáljam esetleg garanciáztatni?
Csak az a baj, hogy napi 1-2 alkalommal csinálja csak 1-2 másodpercre, így egy felületes szervizes teszt simán visszadobja, hogy semmi baja (mégis ülhetnek rajta heteket). -
kory24
őstag
Sziasztok!
Van egy SteelSeries Rival 3 egerem.
Ami azt produkálja, hogy a görgő nem működik.
Mikor elindul a gép még 1-2 másodpercre igen, de utána már nem...Próbáltam olyan gépbe is dugni, amelyikre nincs telepítve a steelseries GG, de azon a gépen egy pillanatra se működik a görgetés...
Nemrég volt egy fw frissítés rá, lehet attól?
Vagy ez inkább vmi hardveres hiba lesz? (garanciális még az agér, ha ez olyan hiba) -
edu15
csendes tag
Helló!
Kaptam egy használt G502 lightspeed egeret. Amit tudok róla, hogy az akksi 10-15 percet bírt, de kábelen keresztük csatlakoztatva használható volt. Miután hazaértem vele, bekapcsoltam, fel is villant az egér kb 5 másodpercre de utána kikapcsolt. Gondoltam, hogy lemerült az akumulátor, ezért csatlakoztattam a laptopomhoz, de akkor már nem töltődött. Próbáltam az adaptert csatlakoztatva is tölteni, úgy sem reagált. Próbáltam már másik kábelt, másik szánitógépet, külső akksit. Nem reagáll semmire az egér. Van bárkinek tapasztalata ilyesmivel vagy ötlete, hogy mit lenne érdemes megpróbálnom még?
Köszi előre is!
-
Dr V
őstag
válasz
jaffa 2843 #6374 üzenetére
Van, köszi, meg is csináltam, remélem segíteni fog.
-
cyber86
őstag
Sziasztok. Sajnos továbbra is fennáll a probléma a Razer Deathadder V2 egeremmel, hogy bekapcsolom a gépet a billentyűzet és egér elkezd világítani idáig jó. Na majd mikor elkezdi behozni az asztalt elötte a billentyűzet és egér is egy pillanatra lekapcsol bootolás közben de az egér kb 10 indításnál 1x vagy van, hogy 2x megcsinálja azt, hogy nem kapcsol be és csak az segít ha kihúzom az egeret majd vissza dugom vagy gép restart. Közbe vettem még egy ilyen egeret de ugyan ezt produkálja. Próbáltam másik portba de ugyan ezt csinálja. Pár napja újra raktam a win 11-et de csinálja ugyan úgy és nem tudok rájönni mi okozza ezt a hibát és neten se találtam ezt a jelenséget vagy nem jól kerestem. Valakinek volna valami ötlete?
-
-
Dr V
őstag
Sziasztok!
Adott egy G502, ami időnként pillanatra kihagy, a kurzor nem mozdul. Csatlakozási gondjai nincsenek, másik egérpadot alárakva nem tapasztalom ezt a problémát.
Mivel egész asztalos egérpadom van, így annak a cseréje nem igazán alternatíva.
Szeretem ezt az egeret, igaz, kissé nehéz, viszont az mostani egérpadon nem igazán jól csúszik.
Alacsonyabb hyperglide megoldás lehetne? Egyáltalán mi az ideális magasság?
Ha már pad csere lenne, kapna omron kapcsolókat is. -
SunMount3r
nagyúr
Hello!
Duplakattos lett a G400s-em bal gombja. Debreceneben akadna valaki, aki cserélni tudja benne a kapcsolót?
Köszi!
-
micyke911
csendes tag
Sziasztok
Van egy Logitech G600-as egerem aminek kapcsolója (bal klikk) megadta magát...
Tudok itt olyan embert aki esteleg tudná javítani az egeret?Köszönöm a segítséget előre is
Üdv Gabi
-
phain
tag
Sziasztok !
Razer Deathadder V3 vezetékes zsír új és oldalra beesik a görgője. Gondolom ez még véletlenül sem normális ugye ?
Videó -
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni egy Logitech G303 Daedalus Apex egérkével kapcsolatban. Sajnos már elég fáradtak a mikrokapcsolói, a bal gomb és a görgő alatti kapcsoló egyaránt. A bal gombhoz már sikerült cserét beszereznem, de sajnos a görgő alatt kapcsolót nem tudom lehet-e cserélni és ha igen, akkor milyen gyártmányú és típusú mikrokapcsoló ajánlott? Tudna ebben valaki segíteni?
-
NandorHUN
addikt
sziasztok!
Logitech G HUB sehogy se tud bejelentkezni. Linket megnyitja a böngésző be is tudok ott jelentkezni, de mikor átmennék az app-ba akkor az már nem megy (nem történik log in).
Van bárkinek tippe? -
csiak
tag
Helló, Logi G403 egerem görgője lefele görgetés előtt az esetek nagyobb részében felfelé indul, és csak utána le. Egyre többször csinálja, kezdetben, csak néha tapasztaltam. Lenne erre valami tanács vagy 5let a javításra, vagy próbáljak egy másikat beszerezni? Köszi!
-
Zaied
addikt
válasz
kissdani #6359 üzenetére
Szerintem nem lézeres, hanem optikai vagy tévedek?
Ha nem lézer akkor nem kellene hogy gondot okozzon bármilyen felület, inkább a színe.
Magának ez egérnek hatalmas lagja van gyárilag főleg BT-n. Ha meg újkelentű a probléma én szenzorhibát mondanék vagy belezavar a jelbe egy wifi hálózat. -
kissdani
senior tag
Egy Logitech Mx Master 3s egér olyat csinál hogy néha akadozik minimálisan mikor húzom nagyon idegesítő, ez mitől lehet? Az egérpad lehet a probléma mert alu, de ennek a lézer szenzornak nem kellene hogy gondot jelentsen, vagy összeakad egy másikkal fel van téve egy Rog Sparta is de az kivan kapcsolva csak játékoknál használom ritkán. Vagy elromlott küldhetem gariztatni. Kérdezném ki mit tudna rá mondani? Köszönöm.
-
Drenadar
veterán
nem rég szereztem egy pulsar v2 minit, mert meguntam a várást a v3ra...
viszont nem tudom én állítottam e el valamit de a dupla katt nem igazán megy :|
van mikor érzékel, van mikor nem... fura mód játékokban sosincs gond, de a winben igen, ha el akarok indítani valamit, vagy mondjuk a VLC playert full screenbe tenni... szal én rontottam le valamit vagy csak szerencse hogy megy a játékokban, és lehet kapcsolót kell benne cserélni? (az azért lenne kár mert viszont superglideot tettem már az aljára nem tudom az olyankor kuka e?) -
vizoo
csendes tag
Sziasztok,
van egy 2,5 éves SteelSeries Sensei 310 Ambidextrous egerem, ami a múlt hónapban elkezdte az itteni topikban is jelzett görgős problémát produkálni. Össze-vissza reagál a görgetésre (vagy egyáltalán nem). Sajnos egyáltalán nem értek a forrasztgatáshoz, így magam nem tudnám megjavítani. Van esetleg valaki Budapesten, aki vállal ilyesmit? Megéri a javítási költség vagy vegyek újat?
Köszönöm előre is.
Zoli -
Whysperer
addikt
Sziasztok. Tudtok ilyenben segíteni? [link]
-
janos666
nagyúr
válasz
janos666 #6329 üzenetére
Végül lecseréltem a hibás Logitech G903-at egy új Razer Viper V2-re, és azóta 100/100 helyett kb. 50/50%, hogy ha elaludt a gépem (Windows Sleep mode), akkor felébred-e attól, ha megmozgatom (a Logitech-el már ez is 100/100 elég volt) vagy akár kattintgatom a gombokat a Viper-en.
Mivel ez Sleep módban történik, így gondolom kb. 0% hatása van rá a driver-nek.
Más is tapasztalt már hasonlót?(Ezt leszámítva amúgy jobb egér a Viper V2.)
Nekem viszonylag nehezen elérhető a gép POWER gombja, hogy azzal ébresszem fel, a billentyűzet pedig BlueTooth-os, úgyhogy azzal sohasem lehetett felébreszteni a gépet (de a régi Logitech G900/G903 wireless egereimmel mindig probléma nélkül felébred a gép), ezért ez elég zavaró/bosszantó.
A Razer vevőegység ugyan abban az USB portban van, amiben régen Logitech-é volt. -
5150head
senior tag
Sziasztok! Rival100-ban egyik pillanatról a másikra megadta magát a görgő. Ha visszagondolok, lehet hogy voltak rá jelek, hogy megadja magát. Most hol működik, hol nem. Szétkaptam, kivettem a görgőt, megtakarítottam, meg a tengelyénél is a kapcsolót de nem lett jó. Szerintetek érdemes ezzel kínlódnom, vagy sem. Köszi
Ha forrasztani kell am az se gond.Asszony kapott egy deathaddert, dagyon dícsértem lehet h a kis Steel megsértődött
-
Zaied
addikt
válasz
kiraly.andra #6350 üzenetére
Nem nyersz vele semmit az esténkénti kikapcsolgatással, ha ez lenne a kérdés. Viszont táskába érdemes kikapcsolni, mert összenyomkorászódik..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest