-
IT café
Az eBay használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MaTpr0F
senior tag
Én sem értem. Kifizettem a jutalékot minden eladásom után (egy hónapban adtam el őket, egyszerre fizettem ki a következő számlán).
Nem fogadtam el semmit ezen kívül ami fizetési kötelezettséggel járna. Pont ezért tiltottam le a paypalban, mert már múlt hónapban is a semmire vonták le a $10-t.Lehet manuálban is fizetni, nem kell automatikusnak lennie, szóval igen majd akkor (vagy legalább is amíg nem tisztázódik) aktiválom megint.
-
MaTpr0F
senior tag
Üdv!
2 hónapja eladtam két terméket az ebay-en, kifizettem az arra a hónapra esedékes jutalékot. Viszont azóta minden hónapban le akar vonni az ebay $10-t. Mi a fene ez?
A múltkori eset után letiltottam a paypalomban, de most is kaptam egy mail-t, hogy vonni akarták volna. -
MaTpr0F
senior tag
Nos, kis tapasztalat megosztás:
Bent voltam a postán ma két csomaggal, az egyik Szlovákiába a másik Kanadába ment(volna).
Az ÖF alapján Ajánlva, elsőbbségivel, tértivevényesen akartam kérni.Szlovákokhoz 4800Ft lett volna, Kanadába 13000Ft.
Nem nagy csomagok és egyik sincs 700g-nál több.
Nem értem, mi okozza a differenciát?
-
MaTpr0F
senior tag
Tiszteletem!
Sikerült eladnom a portékámat.
Korábban már érdeklődtem itt postai árakról, de annyi nem maradt tiszta, hogy ha ajánlottan, elsőbbségivel adom fel akkor az levélpostai küldeménynek számít?
Amennyiben igen, ott van valami méret korlátozás ami kizárhatja ebből a kategóriából?
Nem nagy csomag, 10x20x29cm a max mérete és olyan 600g körül lehet.
Illetve, mivel tudom bebiztosítani magam ebben az esetben, hogy ha megsérül, vagy eltűnik, akkor kártérítést kapjak? Értéknyilvánítással?Köszönöm előre is!
-
MaTpr0F
senior tag
Értelek már.
Szóval bemegyek, leteszem a pultra a dobozt, megmondom, hogy erre a külföldi címre szeretném feladni, elsőbbségi, ajánlott, tértivevényes megoldással és ez lesz a végösszeg.Kérdés:
A csomagot lemértem cakk-pakk 890g körül van. Gondolom ez az 1000g-os kategória lesz. Ott mennyire számítsak szállítási költségként? -
MaTpr0F
senior tag
Néztem a nemzetközi díjszabását a postának, de sem a levélpostai küldeményeknél (feltéve persze, ha ebbe a kategóriába egyáltalán beletartozik egy dobozos csomag), sem a nemzetközi csomagnál nincs ekkora összeg.
Az ajánlás és tértivevény díjáról nem is beszélve ami még pluszban rájönne.Vagy rossz helyen nézelődöm?
-
MaTpr0F
senior tag
válasz
MaTpr0F #66341 üzenetére
Elnézést a dupláért, kifutottam az időből.
ÖF alapján belőttem mindent, viszont ott nem esik szó a U.S. shipping szekcióról.
Ha No shipping, pickup only-t állítom be, akkor az international rész is eltűnik.
Szóval, ha oda nem akarok szállítani, akkor mi a teendő? Betettem a kizáró listába mindent, de az egyesült államok nem szerepel sehol, ha kinyitom az országlistát. -
MaTpr0F
senior tag
Tiszteletem!
Szeretnék eladni valamit eBay-en, ehhez kellene egy kis segítség.
Ha csak az EU-n belülre szeretnék postázni, akkor hol érdemes meghirdetni? .com-on vagy a co.uk-n?
Illetve, van lehetőség beállítani valahol, hogy a postaköltség a vásárló helyétől függő legyen, konkrét összeg helyett?
Valahol mintha már láttam volna, hogy "kérdezze az eladót a postaköltségről".
Nem látom értelmét megadni valami fixet, utána meg a haszonból kipótolni, vagy éppen nyerészkedni rajta.Köszönöm előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az eBay szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Idővel bárkinek lehet saját Waymo robottaxija
- Politika
- Gyúrósok ide!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- FÓLIÁS! LG UltraFine 32UN88A-W Ergo IPS Monitor! 3840x2160
- FÓLIÁS! LG UltraGear 27GS85Q-B Gamer IPS Monitor! 2560x1440 / 200Hz / 1ms / FreeSync
- Thinkpad T14 Gen4 14" FHD+ IPS i7-1355U 16GB DDR5 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Spirit of Gamer ELITE K70 Gaming Billentyűzet
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad T540P - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest