- Az EU Trump ellenére sem változtat a big tech elleni szigoron, nincs visszalépés
- Elon Musk kezébe adnák az amerikai TikTokot
- Nem tetszik az EU-nak az új díj, amit az Apple a fejlesztők vállára tesz
- Egy hibás appfrissítés miatt távozott a vezérigazgató
- Csoportos keresetek tömegeit zúdítják a tech cégekre a britek, az Apple az első
-
IT café
Az eBay használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
havri1
félisten
Vigyázni kell ezekkel, mert nekem most van egy ügyem, és itt bukott ki, nem kerek valami.
2 terméket rendeltem, egybe küldte, nem érkezett meg.
A csoport (tehát a 2 terméket összevűzte, annak tetején) contact seller-ben írtam az eladónak.
Itt az üzenetben, már csak 1 termék kée jelent meg, ez alatt leveleztünk, refund.
Mikor írtam neki, hogy várjon, mert itt csak 1 terék látszik, másoltam neki a historyból adatokat, összeggel stb.
Azóta nem válaszolt.
Töbször olvastam már, hogy csoportos rebdelésnél ha nyit caset az ember, az egyiket visszafizetik, zárul a case, és a többit meg bukja az ember.
Szóval..nem tudom ilyenkor mi van?!havri
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az eBay szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Ukrajnai háború
- Nők, nőügyek (18+)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Windows 11
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Akció! Dell Latitude E6430 laptop (14/i5-G3/8GB/256SSD/AkkuX) - 1 év garancia, 27 % számla
- Wacom Cintiq 16 FHD (DTK-1660) digitalizáló tábla
- Denon AVR X2600H erősítő + Jamo S809 5.0 Hangfalszett
- Géjmer Keychron M3 vezeték nélküli egér
- Akció! Dell Latitude E6230 laptop (12,5/i5-G3/8GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla