- Elon Musk meghatározóvá teszi a SpaceX-et Olaszországban
- Trump is bejelentett egy 20 milliárd dolláros adatközpont-fejlesztést
- Nem minden chipért kapkodnak, leépít az egyik japán chipgyártó
- Jön Trump, Zuckerberg és a Meta pedig 180 fokos fordulatot vett
- CES 2025: robotokat tréningez az NVIDIA, és összeállt a Toyotával
- Microsoft Excel topic
- Proxmox VE
- Windows 10
- Vakarja a fejét a félvezetőipar: az egekben az antimon ára
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Synology NAS
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Milyen routert?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
-
IT café
Az eBay használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dudikpal
senior tag
válasz dim dim #14445 üzenetére
Azért teszi ki, hogy ha betéved egy mennyiségi vásárló, az ajánlatot tudjon tenni.
20$-ra 15-öt ajánlani egy darabnál, és várni hogy az eladó örömtől repesve elfogadja az ajánlatodat, az kérem a nem semmi25%-os engedményt vársz valamire, amikor én a mennyiségi vásárlásaim után is örülök ha 10-20%-ot ki tudok passzírozni belőlük. Ami tekintve a +3-10% vámot és még erre a +25%-áfát, nem is olyan nagy engedmény, mint ahogy elsőre tűnik.
Meg kell érteni, hogy szerencsétlen kis ferdeszeműek így is lassan a béka s*gge alatt árulják a cuccaikat. Persze itt az amúgy is olcsó eladókról beszélek, nem azokról akik elkérnek egy sd adapterért 5$-t
-
Winner_hun
titán
Ha van 100 terméke, mindegyik ajánlattevős, 200 ajánlás jön mindegyikhez.. 20 000 ajánlásra válaszolgtani nem biztos hogy van értelme. Amúgy úgy rémlik hogy amikor ajánlatot tettem automatikusan visszajelzett az eBay hogy ez kevesebb mint amit az eladó beállított, még 2x próbálkozhatok. Lehet ezt az opciót kivették.
Amúgy nem értem hova ez a felháborodás, valószínűleg keveset ajánlottál, ez van. Mellesleg a boltban a vevő megvárja míg rákerül a sor, így ő ott kap választ, ez a példa nem illik ide.
Ha gyenge az angolod akkor írj a magyar eBay-en, ott magyar választ fogsz kapni..
De én arra számítottam, hogy ezen a fórumon szakavatottabb válasz jön.
Hol látod kiírva hogy hivatalos eBay support van itt jelen?[ Szerkesztve ]
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
kovy79
őstag
Ha kiírod a boltodra, hogy "alkudni lehet", bemegy egy vásárló, alkudna, de nincs időd rá/nem hallottad meg, akkor el is viheti fizetés nélkül a cuccot??
Ne haragudj, biztos nem vagyok "szakavatott", de meg sem fordulna a fejemben ilyenen "pörögni".
Volt már velem is párszor, hogy nem jött válasz és akkor mi van? Max nem fogok az eladótól mást sem venni.
Rendben van, vannak a vevőknek jogaik, de engedtessék már meg az eladóknak is valamicske! Az, hogy valaki eladó, az nem jelenti azt, hogy csicska/rabszolga is, akinek pattannia kell mindenre, amire a kedves vásárló kéri! Ha mégis lexarja az ügyfelet, kevesebb vevője lesz. Mint "nem szakavatott" mondom ezt, mivel számomra teljesen logikus.Ennyi...[ Szerkesztve ]
''ha annyira NAGY hozzáértő vagy akkor azt is tudnod kell(ene) , hogy a 9550 ugyanaz mint a 9700-as!'' by bandika2006
-
Zozzant
addikt
Ja bocs, hogy nem voltam szakavatott, egyébként meg a rendszer van az eladókért nem az eladók a rendszerért. De ha úgy vesszük reagált, mert nem érdekelte az ajánlatod, most ezen hiába is pörögsz tovább.
[ Szerkesztve ]
https://logout.hu/bejegyzes/guga/az_utolso_kivansag.html
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az eBay szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Microsoft Excel topic
- Okos Otthon / Smart Home
- One mobilszolgáltatások
- Nintendo Wii U
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Proxmox VE
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest