- Milyen NAS-t vegyek?
- Videó stream letöltése
- DIGI kábel TV
- Windows 11
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Crypto Trade
- Egy vagyont költött a kriptoipar az amerikai választásokra, kilőtt a bitcoin
- Microsoft Excel topic
- MinDig TV
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
+PeterPH
Uhh ezt kifejtenétek bővebben?
Tehát ha fut a DvbViewer akkor tőle több távoli gépen is tudok csatornákat nézni?
Vagy mi a lényege?Vagy esetleg azt hogy távolról is el tudok indítani felvételt? a 8089-es porton, DDNS-cím használatával?
[ Szerkesztve ]
20 éve a Prohardveren
-
Bozek
nagyúr
-
MODERÁTOR
semmi.
[ Szerkesztve ]
20 éve a Prohardveren
-
MODERÁTOR
Jól értem hogy MindigTv esetén a Recording Service csak úgy tud működni hogy ha egyik Muxon felveszi az adást akkor a másik Muxon a DvbViewer-er a felvétel közben nem lehet adást nézni?
20 éve a Prohardveren
-
Bozek
nagyúr
Ha egy tuner van, akkor igen. De RS nélkül is ugyanez lenne a helyet, mivel nincs, ami kezelje a másik MUX-ot. Viszont azonos MUX-on lévő csatornát még tudsz nézni.
Nekem dual tunerem van, úgyhogy nálam ez a probléma nem áll fenn. Sőt, még van egy PCI-os DVB-T tuner is a gépben, szóval ha két külön MUX-ról megy a felvétel, a MindigTV adásait még akkor is tudom nézni. Persze csak az ingyeneseket, mert amikor a Tarr elkezdte DVB-C-ben adni a csatornákat, lemondtam az előfizetésem.
-
Bal0924
aktív tag
Sziasztok
Hogyan lehet beállítani, hogy bekapcsolja a gépet a Recording Service felvétel? (pontosan miket, hol kell beállítani?)
-
MODERÁTOR
Ha az egyik számítógépen fut a recording service akkor a másik számítógépen a web felületen be tudom állítani a felvételt?
Ha igen akkor milyen címen érhető el a web felület?20 éve a Prohardveren
-
MODERÁTOR
Egyes csatornák megint módosítottak több műsor kezdési idején.
Az EPG még nem frissült.
Mikorra várható hogy az EPG is frissülni fog?20 éve a Prohardveren
-
Bozek
nagyúr
Én például az xEpg-t használom, ahhoz meg a Webgab++-t. Ennek segítségével az m.musor.tv oldalról szedem le az infókat, amiket importálok a DVBViewer-be. A Recording Service-el ezt minden este fél 12-kor megcsinálja a gépem.
Most már tényleg meg kellene csinálnom a leírást ehhez. Már megígértem korábban, csak időm nem volt sok mostanában.
[ Szerkesztve ]
-
Hardtech
tag
válasz SlyChocolate #376 üzenetére
Ugyan ez a problémám. Windows újratelepítés előtt minden jó volt most semmi 1 csatornát se talál.... Mi lehet a gond ? A gyári program minden adót megtalál kivéve M4. Eddig ezt a DVBviewer megoldotta ,de most semmit se talál.
-
Bal0924
aktív tag
Akit érdekel, Megjelent a DVBViewer 6.1.0
-
Hardtech
tag
válasz Hardtech #425 üzenetére
Sikerült megoldanom a problémát. Viszont most lett egy másik. Megtalált minden adót ami elő van fizetve ,de csak a közszolgálati adóknak (m1,m2,duna,m4,rtl, stb...) van képe. A többi adónál (Cool,Film+,Viasat, stb..) csak hang van és fekete kép meg egy hibaüzenet: "Cannot render mediafile/output pin, error" Mit kéne csinálni hogy működjön ?
-
unravel
őstag
-
Bal0924
aktív tag
A ".ts" kiterjesztéső felvételeket mivel lehet megvágni, szerkeszteni?
-
Bozek
nagyúr
Én VideoRedo TVSuite-ot használok, de a VideoRedo Plus olcsóbb és a videók alapján erre a célra az is jó.
-
Bal0924
aktív tag
Köszi, a segítséget.
-
Bal0924
aktív tag
Megjelent a 6.1.1.
-
Pityu89
senior tag
Időnként szoktam látni DVBVieserből kinyert képet, amin látszik az összes vett csatorna bitrátája. Olyasmi mint az éppen nézett csatorna alján látható. Hogy lehet ezt kinyerni, vagy egyesével kapcsolhassam végig a csatornákat, és print screen?
-
unravel
őstag
DVBViewer Media Server 2.1.2
[módosítások listája]DVBViewer Pro 6.1.2
[módosítások listája]Ezt figyeljétek DIGI-sek:
"Change/Fix: EPG: New strategy for handling arriving EPG data in relation to already present data that enhances the EPG update behavior. Additionally potential access violations after EPG data deletion were fixed."
Lehet, hogy most már nem kell külső forrásból szedni a műsorújságot?!¯\_(ツ)_/¯
-
Gróf...
aktív tag
Örvendetes lenne. Bár így, hogy van stabil-megbízható forrásunk, erős-hatékony szupporttal Bozeknek hála...
Esetleg megoldhatnák, hogy két műsort tudjak nézni, időeltolásssal, kedvemre váltogatva köztük. Ahogyan ez a korábbi duplatuneres kártyáim, a hozzájuk tartozó programok, valamint számomra a világ legtermészetesebb dolga volt-lenne!
Fogadatlan prókátorokra nem vagyok kíváncsi!
-
-
Bozek
nagyúr
A felvetése jogos, ha be van kapcsolva az időcsúsztatás, akkor nem tudsz átváltani másik csatornára, amíg le nem állítod. Ez több tuner esetén se működik, tehát nem tudod megállítani az egyik műsort, amíg nézel egy másikat. Nem kell minden USB-ben tunernek lenni, nekem is egy Hauppauge WinTV-dualHD van, ami dupla tuneres.
(#438) Gróf...: Esetleg meg kellene próbálni, hogy írsz a fejlesztőnek.
[ Szerkesztve ]
-
unravel
őstag
Nekem azt csinálta mikor rossz volt hogy csatornaváltásokkor eltünedeztek innen-onnan műsorok. De ezt biztosan tudod.
Azért mertem írni, hogy lehet hogy jó lesz mert már kipróbáltam. Úgy, hogy jó nagyra megnyitom az EPG-t timeline módban és úgy lépdelek a csatornák közt. Így is láttam eltűnést, de nem olyan látványos mint korábban, és gyorsan pótolja a program.
Igazából nem is tudom hány éve vártunk erre a hibajavításra.
Ennek örömére, megosztom veletek a logócsomagom.
Nem túl nagy képek, de a webfelületen, a kliensben és az android appban jól néznek ki.¯\_(ツ)_/¯
-
klaczi
aktív tag
Köszönöm a figyelmeztetést
Eddig jónak tűnik! -
Gróf...
aktív tag
Nu! Én meg estére vissza is tértem a Bozek féle megoldásra, mert hiányoztak az évszámok és a színészek...
De kétségtelen, hogy elég jól sikerült megoldaniuk a problémát.Ez a tájmsiftes kapcsolgatós probléma igazából csak tüske a lelkemben. Leginkább azért, mert nem értem miért így működik!
Ha jól emlékszem, hajdanán jeleztem is nekik egyet-nemértésemet, de nem keltettem nagy hullámokat! Beletörődtem.Fogadatlan prókátorokra nem vagyok kíváncsi!
-
Bozek
nagyúr
Ez meg szolgáltatófüggő. Nálam például évszám van, de szereplők nincsenek. Számomra nem lenne ez probléma, de sajnos a többivel problémákba ütközök. A DVBViewer-ben Fejléc-ként szereplő szöveg nálad a szereplők listája, nálam viszont a leírás eleje. Innentől fogva viszont alapból sokszor nem is látom, hogy mi pontosan az a műsor.
Mutatok egy példát. Az EPG így néz ki:
A DVBViewer-ben pedig így jelenik meg:
Tehát amikor kapcsolgatok a csatornák között, akkor nem látom, hogy ez épp a Finnország–Magyarország meccs, csak annyit, hogy a Nemzetek Ligájáról van szó.
A másik problémám, hogy mai frissítéssel csak vasárnap estig van műsor, így nem tudok mondjuk keddre beállítani egy felvételt EPG alapján. Szóval én visszatérek az XEPG-re.
De persze akinek a szolgáltató jól küldi a műsort, annak tényleg jó, hogy végre kijavították. Ezt egyébként meg tudom erősíteni, régebben sokszor csatornák maradtak ki, mert nem szedte le normálisan, de ez már rendben van.
[ Szerkesztve ]
-
unravel
őstag
kellett pár perc hogy felfogjam a problémát.
azt látom, hogy más szolgáltatód van.
Nekem is csak a subheading van kitöltve.....mivel a description üres így nálam sincs infó a DVBViewerben ennél a meccsnél. Lehet egy másik OSD Skinnel megjeleníthető az a sor. De ez engem nem zavar, most pont egy olyan skint használok ami csak a műsor címét írja ki. webfelüleleten úgyis látom."A másik problémám, hogy mai frissítéssel csak vasárnap estig van műsor, így nem tudok mondjuk keddre beállítani egy felvételt EPG alapján"
nem kell megvárni az epg frissítést, hogy meglegyen egy felvétel.
írok példát:
tök automatikusan felveszi nekem keddenként az rtl klub hd-ról a házon kívült. de a vasárnapi ismétlést már nem.
A keresési kritériumokkal bármi megadható. pl. vegye fel a Tom Hanks filmeket vagy a Szomszédokból csak a huszonötödik részt. tényleg bármi. és ha műsorra kerül akkor a szerver tud email értesítést is küldeni és rögzíteni a kívánt adást.¯\_(ツ)_/¯
-
Bozek
nagyúr
Próbáltam másik OSD Skin-t, de nem találtam rá megoldást. Na meg igazán jót se találtam a gyárin kívül (legalábbis olyant, ami megjeleníti a descriptiont is). Még a Vicci ILYM jó lenne, csak ott meg a description rövid és ki van pontozva a vége. Lehetne hosszabb is, mert kiférne, de mégse jó.
Miként oldottad meg, hogy az ismétlést már ne vegye fel? Jól gondolom, hogy a keresésnél kell megadni, hogy van-e már ilyen felvétel? De ha azt bekapcsolom, akkor a következő héten már nem állítja be, mert ugye van ilyen felvétel. Például A mi kis falunk-at venném fel, de ha most felveszi szombaton, akkor a jövő heti keresésnél már megtalálja a mostanit.
Azt persze beállíthatom, hogy csak szombaton keressen, de más felvételnél meg problémás lehet ez is. Például felvenném az összes Real Madrid meccset, de az péntektől hétfőig bármikor lehet és közben párszor ismétlik is. Na, ez megint érdekelne, hogy miként megoldható.Valamint az is kérdés, hogy hogyan küldetsz vele e-mailt?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- BestBuy topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Milyen légtisztítót vegyek?
- Mostantól biztosan nem kaphat modernebb AI lapkákat Kína a TSMC-től
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- EAFC 25
- OTP Bank topic
- További aktív témák...
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, kedvező ár!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office OEM/Retail kulcsok
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest