Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
30z.Samu
félisten
Nekem nem vagy a játék, itt-ott még jobb is.
Sic Parvis Magna
-
Terminator17
senior tag
-
aginor
veterán
Én is erre gyanakodtam, így kipróbáltam mindkettővel, és a jelenség ugyanúgy fennáll. Lehet a húzott proci az oka, bár mással eddig nem vettem észre, hogy gond lenne..
Terminator17: jól viseli azt alt+tabot, amíg nem fagy be, után viszont nem reagál rá.
[ Szerkesztve ]
Azért vagyunk a világon,hogy valahol vegyünk egy ATI Radeon-t :))) by: LADA VFTS http://www.flickr.com/photos/40852488@N03/
-
Terminator17
senior tag
akkor azt hiszem én vagyok az egyetlen akinek még sose fagyott le a game , még alt+tab kilépést is jól vette.
Terminator17 felhasználónak nagyon sok pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! Asus Z170-P // I5 6600K //16 gb Curcail 2133 Mhz // 980 GTX // Chieftec modular 750 W // Samsung 2x2 TB // Noctua NH-D14 // LG IPS277 // CM 924
-
liwz_13
csendes tag
Nekem vulcannal sokkal jobb, legtöbbször a 140 is megvan fixen, de az OGL-el sem voltak nagy gondjaim.
Intel Core i5 4690K | ASUS Z-97 Pro Gamer | Corsair Vengeance Pro series 8GB | Gigabyte GTX 970 G1 | NZXT setup
-
aginor
veterán
Az van fent, amit Nvidia kiadott a Vulcanhoz. Ha jól rémlik, akkor az az utolsó előtti lehet.
Az utolsóban lévő lista engem nem érintett, ha jól emlékszem, mert csak a 10xx széria hibáját javította.Azért vagyunk a világon,hogy valahol vegyünk egy ATI Radeon-t :))) by: LADA VFTS http://www.flickr.com/photos/40852488@N03/
-
aginor
veterán
Kár, mondjuk óránként egy fagyás az átlag..
Képernyő illesztőt is kiakasztja, alt+tab és alt+ctrl+del sem segít (marad a fekete képernyő a win kurzorral), csak a power gomb, és amikor zárogatja be az alkalmazásokat, akkor gyorsan egy mégsem.Azért vagyunk a világon,hogy valahol vegyünk egy ATI Radeon-t :))) by: LADA VFTS http://www.flickr.com/photos/40852488@N03/
-
liwz_13
csendes tag
Sziasztok!
Most vettem meg ezt a gyönyörűséget. Nagy fan vagyok, de egyedül nem lenne olyan jó multizni ha elkezdem a single után. 27 vagyok. Valakinek lenne kedve csatlakozni? üdv, liwz
Intel Core i5 4690K | ASUS Z-97 Pro Gamer | Corsair Vengeance Pro series 8GB | Gigabyte GTX 970 G1 | NZXT setup
-
30z.Samu
félisten
válasz Terminator17 #2386 üzenetére
Én csak holnap tudlak felvenni, mert ma estig dolgozom.
Sic Parvis Magna
-
Terminator17
senior tag
válasz 30z.Samu #2385 üzenetére
Nah nem vesztek fel vagy mivan? sztím : terminator90d12
Terminator17 felhasználónak nagyon sok pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! Asus Z170-P // I5 6600K //16 gb Curcail 2133 Mhz // 980 GTX // Chieftec modular 750 W // Samsung 2x2 TB // Noctua NH-D14 // LG IPS277 // CM 924
-
30z.Samu
félisten
-
aginor
veterán
Sziasztok!
Nálatok is random megfagy a játék, vagy csak engem tisztel meg vele?
Azért vagyunk a világon,hogy valahol vegyünk egy ATI Radeon-t :))) by: LADA VFTS http://www.flickr.com/photos/40852488@N03/
-
Terminator17
senior tag
válasz 30z.Samu #2379 üzenetére
Nem baj. Valakinek az uccsonak is lennie kell
-
30z.Samu
félisten
válasz Terminator17 #2378 üzenetére
Persze, bár én nem tudok minden nap játszani sajnos meg bénázok is.
[ Szerkesztve ]
Sic Parvis Magna
-
Terminator17
senior tag
válasz 30z.Samu #2377 üzenetére
Esetleg tolhatnánk. Marmint neten tdm vagy mas modba.
-
30z.Samu
félisten
Kipróbáltam a Multi részét, kicsit TD-ztem. Egész jó, leszámítva, hogy bénáztam rendesen.
Sic Parvis Magna
-
melega
őstag
Playstatition 4-es Doomért elcserélném, a playstation 4-es a AC Syndicatet és Ac Unityt. ÉRdeklődni pirvatban.
-
kriszpontaz
veterán
válasz Terminator17 #2371 üzenetére
Az említett ZDoom és társa tartalmaz COOP módot, helyi hálózat támogatással és online multiplayer játékra is alkalmas tudomásom szerint.
-
30z.Samu
félisten
Ha már szóba jött a Brutal Doom... Te jó Isten!
Sic Parvis Magna
-
Terminator17
senior tag
válasz kriszpontaz #2368 üzenetére
értem és ezt a burtalt lehet co op ba tolni?
-
30z.Samu
félisten
Na skacok! Most végeztem ki a kampány módot a játékban. Nagyon tetszett, élveztem minden percét, maximálisan megérte az árát és ezt most úgy írom, hogy a Multiplayer-hez hozzá se szagoltam. Valószínűleg a kampányt végig fogom még vinni nagyobb nehézségi fokozaton is, mert imádok ebben a játékban hentelni.
Sic Parvis Magna
-
kriszpontaz
veterán
válasz Terminator17 #2366 üzenetére
Steamen vagy GoG-on megveszed a DOOM eredeti verzióit (Vagy a DOOM3 BFG-t, mert abban is benne vannak a WAD-jai az I. és a II. résznek), és azok WAD fájljait felhasználod. Leszeded INNEN a Brutal DOOM-ot, és a leírás szerint indítod.
ZDoom vagy Zandronum kell hozzá.[ Szerkesztve ]
-
cyberkind
félisten
válasz Terminator17 #2366 üzenetére
Mire gondolsz a komplett alatt?
A Brutal Doom külön progi, a játékokat meg tudjuk honnan beszerezheti az ember, nekem megvan Steam-re még ha nem is használom csak modnak. -
Terminator17
senior tag
-
cyberkind
félisten
válasz Terminator17 #2363 üzenetére
Beírod a Google-ba, hogy brutal doom, és a mod db oldalról leszeded, de kellennek hozzá a régi játékok wad fájljai, anélkül nem megy.
-
Terminator17
senior tag
vki megmondja h tudom beszerezni a brutal doomot?
-
félisten
Claycat's DOOM vótmá'?
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
30z.Samu
félisten
válasz Terminator17 #2358 üzenetére
Akkor én nagyon amatőr lehetek. Most jártam Vegánál, "fogadó sereget" mással nem tudtam kiiktatni, csak hogy szét BFG-ztem őket. Igaz, nem is a legkönnyebben játszom.
Sic Parvis Magna
-
Terminator17
senior tag
válasz pomorski #2357 üzenetére
hát remélem is, hardon kezdtem el játszani így még izgalmas de normalon tuti sz@rrá unnám. Pedig így se használom direkt azt a zöld atom fegyvert vagy mit
[ Szerkesztve ]
-
pomorski
őstag
válasz Terminator17 #2356 üzenetére
Igen, de azért annyira nem lesz egyszerű megölni a főellenséget.
-
Terminator17
senior tag
válasz 30z.Samu #2355 üzenetére
szal akkor mindjár vége
[ Szerkesztve ]
-
30z.Samu
félisten
válasz Terminator17 #2352 üzenetére
De, az az. Csak este már nem nagyon éreztem a csít, nem nagyon ment. Meló után toltam, egy ideig érzem a dolgot, aztán valahogy nem. Akkor szoktam kilépni.
Sic Parvis Magna
-
törölt tag
Én most töröltem le. Nem fért el az SSD-n, a frissítés meg nem jött le.
Azért az okés, hogy jó, de hová a f@szba 60 giga??? -
Terminator17
senior tag
válasz 30z.Samu #2349 üzenetére
a második boss nem az a buzogányos ízé ? amibe egy kukac költözik bele? mert az is megvan már
-
30z.Samu
félisten
válasz Terminator17 #2344 üzenetére
Lesz még utána hentelés rendesen. Én a második Boss-nál tartok és utána nincs is olyan sok a játékból. De van egy olyan sejtésem, hogy majd neki fogok állni újra. Egyszerűen leköt.
[ Szerkesztve ]
Sic Parvis Magna
-
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Terminator17
senior tag
a kiberdémon után még sok van a játékból ?
-
oriic
HÁZIGAZDA
Nincs natív támogatása az egér-bill kombónak konzolon sem. Külsős hardverekkel megoldható, de soha nem lesz olyan mintha PC-n játszana az ember. Egész egyszerűen meg kell tanulni kontrollerrel játszani. Nem nehéz egyáltalán, a srác meg valszeg nem ma kezdte.
(#2342) Ragnar_
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
Ragnar_
addikt
Ha nekem kontrollerrel kellene játszanom a Doomot az kb. ahhoz a bizonyos Polygonos doomplayinghez lenne közelebb
[ Szerkesztve ]
Ryzen R5 1600X - ASUS PIRME-B350 PLUS - 2x8Gb G.Skill Aegis 3GHz - Gigabyte 1070 G1 Gaming
-
Terminator17
senior tag
válasz pomorski #2333 üzenetére
Igen meg most kaptam vmi pjros gombot amit nem tudom mire valo
-
Ry0K3N
senior tag
válasz abridabri #2315 üzenetére
Váó egy gaplay amiben valaki tényleg úgy nyomja ahogy egy DooM-ban kéne nem pedig balfaszkodik. Amúgy nekem demó hozta meg a kedvemet rá, amihez hozzájött hogy Galaxisban 9k volt aztán már rendeltem is iziben.
(#2319) Terminator17
Nyilakkal.[ Szerkesztve ]
"Doom fans are not like Disney fans. If doom fans don't like what you have done they burn your house down."
-
pomorski
őstag
válasz Terminator17 #2323 üzenetére
Akkor tudsz az F1-F2-vel váltogatni, ha
a) Nem állítottad át az F1-F2 alapértelmezett beállítást
ÉS
b) egynél több választási lehetőséged van
Akkor neked most minimum megvan a normál gránát és pl. a hologram? És úgy nem tudsz közöttük válogatni?
-
Ragnar_
addikt
válasz 30z.Samu #2322 üzenetére
Hát szerintem lehetne előzményt és folytatást is készíteni a játékhoz, meg van még néhány bolygó ahol elszabadulhatnak az események . Részemről már vagy 100 órám benne van, totál olyan, mint a régi doom volt, kedvem szottyan doomozni akkor ezzel a doomal lehet. (Nem mintha a doom3 nem tetszett volna, de az új játékmenetében több van, ami az újrajátszhatóságot illeti, főleg magasabb nehézségi fokozaton. Nightmare-re kíváncsi leszek )
[ Szerkesztve ]
Ryzen R5 1600X - ASUS PIRME-B350 PLUS - 2x8Gb G.Skill Aegis 3GHz - Gigabyte 1070 G1 Gaming
-
Terminator17
senior tag
ettől függetlenűl nem jöttem rá mikor megnéztem. Mint írtam valszleg a bill miatt nem adta be, mindenre reagál kivéve az f sorozatokra. Ezért kérdeztem meg hátha nem a bill a hibás, de ezek szerint igen. Így nem azon múlt h megnéztem e vagy sem
-
Nyugis
senior tag
válasz Terminator17 #2328 üzenetére
A közelébe sem vagyok annak amit írsz.
Pusztán már játszottam legalább két fele játékkal ezért tudom hogy az az alap hogy megnézem a bill kiosztast hogy mi hol van.
Ehhez semmi fele majjersag nem szükséges.
Csak az agyad használata. -
Terminator17
senior tag
-
Nyugis
senior tag
válasz atidzsiforc #2325 üzenetére
Ha már ezt le kell írni akkor inkább vegyen ps2-öt!
-
Terminator17
senior tag
válasz atidzsiforc #2325 üzenetére
akkor rossz a billem....
-
atidzsiforc
őstag
válasz Terminator17 #2323 üzenetére
Ugyan nyisd mar ki a beallitasokat es nezd vegig a key bindings menut..
r_picmip 16-al a koromporkolt is letisztultabb elmenyt nyujt
-
30z.Samu
félisten
Játszogattam ma, tovább is jutottam picit. de azt az arénát nagyon nem éreztem, amikor feltűntek a "láthatatlan" Pinky-k.
Sic Parvis Magna
-
Terminator17
senior tag
válasz atidzsiforc #2307 üzenetére
megnéztem és nem f1-f2 vel vált
-
30z.Samu
félisten
Skacok, mit frissít ez, hogy 12GB-ot szed le?
Sic Parvis Magna
-
Terminator17
senior tag
válasz atidzsiforc #2307 üzenetére
és multiba hogy kell táncolni a végén ha dobogós vagyok? mik a kombinációk ?
-
Nyugis
senior tag
Köszönöm a linkeket!
Ezek nagyon nem semmi videók!
Bár ehhez a grafikahoz azért kell nem kevés kraft is ebben biztos vagyok! -
pomorski
őstag
válasz 30z.Samu #2311 üzenetére
Ezt "Oké, sokat nem kell benne agyalni, de valahol pont ez a jó benne egy megfáradt nap után és nincs semmi dolgod. Leülsz elé és "eszetlenül" hentelsz" nagyon szépen leírtad. (Én egész nap szellemi munkát végzek, ami gyakran teljesen lefáraszt. Amikor este még van kedvem gépezni egy kicsit, akkor nekem már nincs energiám agyalós/gondolkozós játékkal játszani, olyan kell, amin nem kell sokat gondolkozni. Ez pont ilyen. Nagyjából elégedett is vagyok vele... Egy kicsit indegesített (az első és második végigjátszás során), hogy túl sokat kell benne ugrabugálni, de mostanra már megszoktam.
-
cyberkind
félisten
válasz 30z.Samu #2313 üzenetére
Nekem ez csak tovább fokozta amit már évek óta vártam, aztán a megjelenés előtt pár héttel néztem streamet a játékból ami el is vette a kedvemet, de a megjelenés előtti estén az áldott Win10 lefrissítette magát amivel behalt a rendszerem és tennem kellett újat amivel kicsit ideges lettem és megvettem aznap éjjel, hogy másnap trancsírozzak, és szerencsére pozitívan csalódtam a játékban.
-
30z.Samu
félisten
Igazat megvallva én nem szerettem régen a Doom-ot. Ez sem érdekelt először, aztán láttam egy E3-as gameplay videót és felkeltette az érdeklődésem. Ez volt az első Doom, amire azt mondtam, hogy ezzel játszanék szívesen. Aztán eljött a május, jöttek a Gameplay csatornákon a végigjátszások, elkezdtem az egyiket nézni és rájöttem, hogy ez nekem nagyon bejön. Végignéztem a kampányt, ahogy végigtolják, de ennek ellenére kellett a játék, mert nagyon tetszett. Meg persze teljesen más, amikor csak nézed ahogy játszanak, amikor Te játszol. De ugye jött a bibi, demó nem volt, így nem tudtam megnézni, hogy egyáltalán elindul-e a kis A8 7600-as APU-mal. Imám meghallgatásra lelt, a Steam kidobott egy demot. Letöltöttem, megnéztem és szerencsére teljesen jól megy a gépemen. Igaz alacsony grafikán, de ez most más kérdés. Megvettem és azt kell, hogy mondjam nem bántam meg, minden percét élvezem, amit ezzel játszom. Oké, sokat nem kell benne agyalni, de valahol pont ez a jó benne egy megfáradt nap után és nincs semmi dolgod. Leülsz elé és "eszetlenül" hentelsz. Látványos, pörgős, a zenék is durvák alatta. Nekem nagyon tetszik a játék, hosszú idő után ez az első olyan játék, amire azt mondtam, hogy ez teljes mértékben megérte az árát. De ez csak szerény vélemény.
[ Szerkesztve ]
Sic Parvis Magna
-
30z.Samu
félisten
Na igen, egy Demo nekem is jól jött, amikor a Steam publikálta PC-re. Mert ismerős mondogatta, hogy vegyem meg, mert jó stb. Mondom oké, de amíg nem tudom, hogy egyáltalán megy-e a gépemen, addig nem akarom megvenni. Nem akarom potyára kiadni rá a pénzt. Aztán jött a demo, örömmel konstatáltam, hogy egész jól játszható a gépemen, így meg is vettem.
Sic Parvis Magna
-
Nyugis
senior tag
válasz atidzsiforc #2305 üzenetére
Persze persze csak és kizárólag legális probarol lehet szó!
Ez nem is kérdéses!
Ocsmány elitelendo dolog bármi más! -
atidzsiforc
őstag
válasz Terminator17 #2306 üzenetére
f1 f2 talan
r_picmip 16-al a koromporkolt is letisztultabb elmenyt nyujt
-
Terminator17
senior tag
üdv a gránátok között hogy tudok váltani? melyik gomb al kell?
-
Nyugis
senior tag
válasz atidzsiforc #2299 üzenetére
Ez jól hangzik.
Lehet egy nosztalgia erejéig kipróbalom!
A játék menet változatlanul az esztelen henteles ugye?
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest