Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
alexpol
csendes tag
Az a gond hogy az adatlapot böngészve jobb választásnak tünik az mw519 mint az AcerH5360
AcerH5360 BenqMw519
kontraszt 3200;1 13000;1
izzó élettartam 4000 6500
gari 2év 3évHa van olyan érv ami nem derül ki az adatlapból nyitott vagyok rá!
PL.olcsóbb izzó,jobb támogatotság,szebb kép.stb
Az igazi teszt az lenne ha mind a kettő(4)(w700,x1311wh) gépet ki lehetne próbálni,de így csak a gyártó által megadott adatok a mérvadók. -
zengoe
csendes tag
Szivárvány jelenség nem ez. Elvileg DLP projektoroknál észlelhető jelenség. Újabb eszközökre kevésbé jellemző. Két éve vásárolt projektoromon, normál filmnézés közben nem észlelem. (Külön provokáló kísérletekkel (hiretelen oldalratekintő pillantásokkal), kifejezett figyelem mellett észre lehet venni. )
zsoltika29: A projektorhoz 3D DLP link szemüveg kell. Tehát aktív szemüveg akármilyen nem jó.
[ Szerkesztve ]
-
zezoka
őstag
Ez szerintem csak a kamera, élőben ilyent nem látni, teljesen villogás, és szívárványmentes volt tesómé, mikor övét próbálgattuk, egyedül annyi, hogy amikor a 3d-t bekapcsoltuk, és szemüveget felvettük, akkor csökkent a fényerő, és talán egy kicsivel kevesebb lett a szín (de ezutóbbiban már nem vagyok biztos).
Zsoltika: tapasztalat 3d-ben sajna még odébb lesz, mert nem tudják tesómék melyik dobozban van, és eszük ágában sincs kipakolni (én meg nem akarom b@xsztatni, mert már eleget csesztettem őket , meg mégiscsak ingeyn adja oda a 2 két 21k/db árú szemüveget)!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Anime filmek és sorozatok
- Filmvilág
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vác és környéke adok-veszek beszélgetek
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- OTP Bank topic
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest