Új hozzászólás Aktív témák

  • DonMaster

    addikt

    válasz radio100jozs #6235 üzenetére

    én nem zárnám ki a telekom-ott sem akár romaingbol, nyilván digi indulással ö veszit a legtöbbet, ahogy kábelesen is emiatt inditot flip-et only digi ellen :D
    csak ugye mobilnál ez bukta, most megy a kivéreztetés Digi felé hogy nem adunk addig is toljuk haza a zseton-t. lásd telenor , majd utána eladták, voda most bevásárolt upc-vel.
    telekomnál van pénz szarsás-ig , más kérdés, hogy a legnagyobb konkurenciával képes lenne-e közösködni,
    bár anyagi szempontbol ha havi xmilliárd bevétele származna, avvla kis ideig tudná kompenzálni a digihez vándorló efi-ket. nyilván ez üzletileg magad allat vágod a fát de probálod menteni a menthetött megoldás lenne.
    de pont emiatt ilyen utolsó utáni lehuzom amit még lehet ebböl cucc-nak simán beleférne .
    Ami biztos , hogy Digi indulásával a telekom fog legtöbbet bukni, leeht az elsö évben csak csak 0,5%-ot de amint a Digi frekire lel aukción, onnantól kezdve ez a szám 10%-okra ugrik.ami egy 10+ e ft-os elöfizetéseknél nem kis pénz. persze ez nem az első év hanem már a 3-4. év mikor elindult a Digi, de ezt mind bele kell kalkulálni, viszont ha egy 10éves romaing szerzödést köt akkor nyilván bukni fog x-t ügyfelenként de azt a Digi-töl megkapja más jogcimen igy belenne biztositva a bevétel x évre. hogy ez jo vagy nem jo kérdés, megéri-e pasz, de ez csak spekuláció, de ettöl függetlenül nem zárkoznák el ettöl a lehetöségtöl.

    LG V30-> Iphone 12 Pro Max

Új hozzászólás Aktív témák