-
IT café
Összefoglaló
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Digi VoLTE roaming képes készülékek (szükséges a VoLTE működéséhez)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.
Új hozzászólás Aktív témák
-
blueye
veterán
Ma visszaadtam mindkét digimobil kártyámat. Használhatatlan volt az átállás óta pedig mindent megcsináltam/átnéztem, stb. Mellette levő voda kártya tökéletesen működött.
RIP digimobil (és sajnos majd az egész digi )
-
domper2015
senior tag
válasz domper2015 #42176 üzenetére
Motorola edge 30 neo nem alkalmas a Magenta osztrák hálózaton VoLTE roamingra Telekom kártyával. Samsung A52 5g igen.
A Motorola így elvérzett... -
Skylukos
tag
Nekem a VoLTE propblémát a xiaomi telon ebben a cikkben leírtak oldották meg.
https://www.kinadroid.hu/2019/07/05/volte-szolgaltatas-bekapcsolasa-xiaomi-keszulekeken-1/
-
domper2015
senior tag
Eddig a Digi Drei.at hálózatán farolt 4G+-on, most H+. A1 hálózatán van 4G. Yuheee, ezt is megcsinálták!
[ Szerkesztve ]
-
eFeMeR74
senior tag
Az egy dolog, de eddig belföldön nem kellett használni a roaminget ( digi), hogy legyen neted most a voda átállás miatt miért is? Dual simes a telo a Yettel megy roaming nélkül is.
Ez állandó lesz a vodánál vagy csak az átállás miatt?MI Box S-Archer-OP8T-NSA310-Toshiba A300-MI Robot Vacuum-RoidmiF8
-
slice14
veterán
-
-
veterán
válasz Kenderice #42263 üzenetére
Vicces, mert Note 7 pro-n meg megy. A volte és a volte roaming is, magyarul nem vált le telefonálásnál 2g-re.
Annyi, hogy nem írja az állapotsávon a volte-t. De telefonáláskor a híváslistában írja, hogy volte hívás történt. Plusz a hangminőség és az 1 másodperces hívásfelépülés is árulkodik.
Nálad nem lehet, hogy működik, csak nem látszik?[ Szerkesztve ]
-
MadMancs
veterán
válasz csaszi75 #42252 üzenetére
Nem, továbbra se vodás SIM-et ad.
Ezt légyszíves ne pont nekem akard megmagyarázni.Az csak egy dolog hogy 216 70, mivel mint MVNO voda halón közlekedik Netfone központig az adat. Egyébként igen van 216 30 és 216 70 is.
Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
slice14
veterán
válasz blueye #42262 üzenetére
A Yettelt ne keverjük bele, mert azzal a 25%-al semmit nem érnek. Amíg a cseheket nem tudják rávenni hogy adják el, addig marad a Yettel a helyén. Bár láttuk hogy végezte a Digi. Ezt akár eljátszhatják a Yettivel is. A Telekom-ot meg kiűzik az országból.
És meg is van az új szlogen: ONE Telekom, csak egy maradhat.
Szép jövő kép.[ Szerkesztve ]
Google Pixel 9 ---- Hirdetéseim: http://bit.ly/2tWSizn
-
rin33
senior tag
Időnként nem csörög a telefon az átállás óta. Csak a hívásértesítő sms jön meg..
-
tblack
csendes tag
A valódi roaming ugyanúgy fog menni vele mint eddig?
Valójában azt sem tudom mennyi volt a limit a 25-ös és az 50G-s netre külföldön, Valaki tudja ezt?
Apropó S20U dual simes telefonban 2. simnek nem tudom megadni manuálisan mert nem jelenik meg a vodafone a listában... -
ACE-
addikt
válasz eFeMeR74 #42261 üzenetére
Nem merül 10x gyorsabban, max. ahol Te vagy ott pont volt a közelben egy DIGI torony, Voda meg pont nincs... Egyébként próbáld átállítani az automata keresést fix Vodára, nekem úgy olyan, mintha a régi DIGI-vel használnám...
Revolut (7000 Ft azonnal) Curve (1% visszatérítés 30 napig mindenre)
-
FistXL
senior tag
Ez a fix hálózatválasztás tapasztalatod alapján segít, próbáltad automatán is? Nálam is jobban merül roaming óta, noha nem olyan durván mint itt egyeseknek, mert nálam Kecskemét külterületén nagyon jó a térerő, jobb mint a Digié volt (sebesség nem, dehát itthon amúgy sem ezt használom.)
[ Szerkesztve ]
-
ACE-
addikt
válasz FistXL #42274 üzenetére
Első nap használtam automatán. Nem tudom hogy akkor esetleg amiatt merült jobban, mert többet nyomkodtam... de jobban merült, munkidő végére szokott maradni, 75%, akkor meg csak 60% maradt...következő nap 2-án fix-re állítottam, azóta is ott van és most a szokásos 75% megmarad, szóval most így nem veszem észre. Majd egyszer lehet visszaállítom automatára, meglátjuk úgy milyen.
Revolut (7000 Ft azonnal) Curve (1% visszatérítés 30 napig mindenre)
-
dmad
aktív tag
Sziasztok.
Digimobil előfizetésem van, amit eddig egy Dlink dwr-953 routerrel használtam.
Az átállás óta nincs net a készüléken.
A kártyát kivéve és egy Huawei routerbe téve, azon beállítva a roamingot megy.
Visszateszem a "nagy" routerbe, kézi beállításokban kiválasztva a Vodafone.hu, a roaming engedélyezve, elvileg van térerő és az internet led is világít, de nincs net.
Tudtok segíteni mit kell még beállítani a routeren?Élj úgy, hogy.......
-
161
csendes tag
A többlet merülésről, XV. kerben nekem eddig évek óta 6 óra képernyőidővel 72 órát ment a telóm fixen ez most visszaesett 2 óra képernyő és 20 óra készenlétre - szabályosan érzem, hogy kézmeleg a telefon. Ez egy kész átverés show.
https://www.memtest86.com/downloads/memtest86-usb.zip https://downloads.wdc.com/windlg/WinDlg_v1_37.zip
-
Ba cy lus
addikt
Hát nekem siralmas sebessége van a netnek, max. 1-2 Mbps, de gyakran 1 alatt van. Lemondom a francba, ezért nem fogok fizetni. Úgysem tart már sokáig ez az egész, szépen elintézte a maffiakormány.
[ Szerkesztve ]
-
bigdady
nagyúr
Hali
Nézett már valaki normális min 5gb havi mobilnetet feltöltős csomagban valahol digi helyett? Második SIM kártyahelyre kéne hívás nélkül csak mobilnetre
[ Szerkesztve ]
-
Kenderice
senior tag
válasz domper2015 #42290 üzenetére
Hát ha ilyen sokba kerül, akkor már inkább iqpro korlátlan net havi 5300-ért...
-
blueye
veterán
válasz bigdady #42288 üzenetére
Tartaléknak ezt teszem be majd a SIM2-be digi helyett, nem olcsó de nem "vész el":
[domino-mobilinternet-csomagok#maraton] -
slice14
veterán
Most esett le. Az 5G is a N(E)R műve.
Bocs a pihent agyam miatt.
[ Szerkesztve ]
Google Pixel 9 ---- Hirdetéseim: http://bit.ly/2tWSizn
-
bigdady
nagyúr
válasz domper2015 #42290 üzenetére
Ez mondjuk nem rossz havi 1500 Ft-ért 5gb
-
Zozi821
friss újonc
Sziasztok!
Véletlenül sikerült átállítanom normal-ról, roaming+ -ra. Sajnos elfelejtettem, hol volt ez a beállítás. Mióta így van, azóta nem engedi fel a digis kártyámat a Vodafone hálózatára.Valaki tudna segíteni, hogy hol találom ezt a beállítást?
Előre is ezer köszönet érte.
Új hozzászólás Aktív témák
-
DrBubo77
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
● A politikai jellegű hozzászólások figyelmeztetés nélkül törlésre kerülnek!
● Az Összefoglalóban megtalálható, hogy mit ír a Digi ÁSZF a szolgáltatás és a SIM kártya használatáról. Az ezzel kapcsolatos hozzászólások törlésre kerülnek.
● A személyeskedő, sértő vagy flame jellegű hozzászólások törlésre kerülnek.
● Az iPhone-os SMS küldést boncolgató hozzászólások törlésre kerülnek.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest