- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 10
- ASUS routerek
- AliExpress tapasztalatok
- F-Secure termékek
- Chiptörvénnyel készül Trump elnökségére Dél-Korea
- Egy vagyont költött a kriptoipar az amerikai választásokra, kilőtt a bitcoin
- Crypto Trade
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Netflix
-
IT café
Összefoglaló
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Digi VoLTE roaming képes készülékek (szükséges a VoLTE működéséhez)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kl122
tag
válasz domper2015 #40601 üzenetére
na igen, pont ezt írtam a műholdas DIGI topikban, hogy szépen el fognak párologni az ügyfelek, mert ez egy fapados szolgáltató, és ennyiért ok volt, de most hogy egy szintre hozták a többi cég áraival akkor miért maradjak a fapadosnál ha a másik normális szolgáltatást ad ugyanennyiért
gondolok itt pl a mobil lefedettségére, sebességére vagy épp a műholdas képminőségére, epg hiányra, stb -
nagyfejü
őstag
válasz domper2015 #40595 üzenetére
Köszönöm!
snooze neked is! -
nagyúr
Sziasztok!
Le szeretném mondani a DIGI mobil előfizetésemet.
Ezt csak személyesen tehetem meg, vagy telefonos ügyfélszolgálaton, esetleg emailben?
Ha csak személyesen, akkor a SIM kártyát is le kell adni? Nem akarom megtartani, csak ha esetleg le kell adni, akkor magamhoz veszem.Köszönöm a segítséget .
-
Zorro(hun)
tag
válasz Isaac76 #35452 üzenetére
Ugyan régi a téma, de ma pont bent voltam egy lezárt SIM miatt. Persze a plasztik kártya nincs meg (még a tesztidőszakban fizettem elő). No mondom biztos kicserélik simán erre mondja az Ügyfélszolgálatos, hogy 4000Ft. Na jó mondom akkor meghibásodott a SIM. Felvette a hibajegyet. kíváncsi vagyok mi lesz a vége. Lehet, hogy lemondom az előfizetést.
-
Kuter
senior tag
VoWifi rendesen kinyirták. (Tatabánya és környéke).
Mindhalálig Nvidia! mondta egy microelectronic engineer , vagy lehet hogy én?
-
4Grider
nagyúr
válasz rothfb #40618 üzenetére
Területtől biztosan nem, hiszen a VoWiFi-hez nincs köze a helyi RAN-nak. Központi szolgáltatás amit a wifid által megosztott internet kapcsolatodon keresztül érsz el. Már ha felépül ez a kapcsolat. Részleges vagy teljes lehet egy üzemzavar (itt is). Ha teljes, akkor egyetlen próbálkozó felé sem épülnek ki a VoWiFi-hez szükséges vpn csatornák, ha pedig részleges, akkor lesznek mázlisták, akiknek összejön legalább addig, míg le nem csatlakoznak valamiért a wifijükről.
[ Szerkesztve ]
-
őstag
Valaki használta/használja Redmi 4A lineage os telefonnal a Digi Mobilt?
Telefonálni lehet, de adatforgalom nincs.
Csak GSM hálózatra tud csatlakozni a készülék.
Mi lehet a probléma,
Melette egy másik kártyával egy Redmi 8 gond nélkül fenn van az LTE hálózaton.[ Szerkesztve ]
-
4Grider
nagyúr
Vagy attól függően építi fel a vpn kapcsolatot a VoWiFi-hez, mikor akad rajta szabad kapacitás. Logikus, hogy hétvégén amikor mindenki otthon lebzsel a WiFi-jén, többen maradnak hoppon, reggel meg amikor sokan elindulnak munkába/iskolába, akkor meg a WiFi közelében maradóknak marad egy ideig szabad erőforrás a vpn kiszolgálón.
-
Renwick
őstag
[link]
Eléggé beszédes, hogy a DIGI-nek nem kell 32 GHz-es licenc.I see you blaming each other -- And I love you still
-
zelikocc
senior tag
válasz Renwick #40631 üzenetére
“eddig ennyire egyértelmű jelét szerintem nem adták még annak, hogy elengedik a mobil kezét DIGI oldalon”
Jászai Gellért:
"A DIGIMobil-ügyfelek Vodafone-ra válthatnak
A DIGI mobilüzletága a jelenlegi struktúrában évek óta veszteségesen működik. Teljesen logikus lépés, hogy egy sikeres tranzakciót követően a Vodafone hálózatában lényegesen jobb szolgáltatásokat biztosítsanak majd a már meglévő ügyfeleinknek – mutatott rá a 4iG csoport vezetője."
forrás: [link]
2022.09.06.[ Szerkesztve ]
-
xabolcs
őstag
válasz qqcqqc #40620 üzenetére
Csak egy kozeli rokonaval haszntaltam: Redmi 3s / land.
A VoLTE termeszetesen nem megy, viszont APN beallitas utan rogton elkezd mukodni az adatkapcsolat. Nagyjabol 800-900 KByte/s-vel toltottem vele hetvegen.Nem cserelgetted a romokat mostanaban, hogy elromolhatott. Egyaltalan: mukodott valamikor?
A preferalt halozati modok nem lett elallitva?
aláírás1: csocsó-vesztes vagyok, főleg a Bog és Bocha páros ellen, aláírás2: van mobilarénáskulcstartóm! :D
-
őstag
válasz xabolcs #40638 üzenetére
Köszi, hogy segíteni próbálsz.
A 10 éves fiamnál van a telefon, azt mondta volt net, nincs net. Nem hinném, hogy sokat állítgatott volna, youtubozni szokott maximum.
Közben átraktam a kártyát a második helyre és rendben van minden, szóval lehet, hogy tényleg megpiszkálta. -
Doggy dog
senior tag
Sziasztok!
Ha jól olvasok vissza, akkor megint gond van a vowifivel....
Érdemes bejelenteni megint?APA LETTEM! Samsung Galaxy S4 Active GT-I9295
-
zelikocc
senior tag
válasz gabor9991 #40290 üzenetére
Ma sikerült közvetetten infót kapni belső körökből erről a jelenségről amit többen is tapasztaltatok (a Digi SIM kártyája vodafone hálózatra csatlakozott - gabor9991 képe alul)
Az információ amit kaptam, hogy "a jelenség valós, előfordulhat hogy átterelnek". Ennél többet nem mondhattak.
Valószínűleg teszt szintjén folyik a dolog véletlenszerűen kiválasztott előfizetőknél.Én személy szerint arra tippelek, hogy azt tesztelik, hogy a Digi Mobilos SIM kártyák (és/vagy bizonyos rendszerek...) kompatibilisek lesznek-e a Voda rendszerével. Logikus lenne, ha nem kellene az ügyfeleknél SIM kártyát cserélni amikor átvezetnek a voda hálózatára minket.
Azt érdekesnek találom, hogy még nem lőtték le a Digi Mobilt, de szintén belsős információ, hogy már csak pár hónapja van hátra (ez mondjuk logikus is).
Kérdés, mi lesz a tornyokkal. -
Doggy dog
senior tag
válasz 4Grider #40641 üzenetére
Részünkről semmi hiba nincs,menni kellene
Szokásos imditsd újra,apn,... Hely rögzítése.
Egyből nem is vett fel hibajegyet, hiába mondtam.
Mondom ez eddig hibátlanul ment, pár hónapja volt hasonló gond.
De csak egyfolytában azt hajtotta, részünkről minden rendben.APA LETTEM! Samsung Galaxy S4 Active GT-I9295
-
domper2015
senior tag
válasz zelikocc #40646 üzenetére
Az a vicc, hogy ügyeskedni kell ebben az országban, és ezáltal még nyilvánvalóbb a pofátlan lehúzás ami jellemző minden területén. A flották helyett lehetnének MVNO-k normális árakon, de itt azok is elsorvadnak.
Jelenleg a Diginél a nemzetközi hívás [EU] 5Ft/perc, a One-nál 70-80 Ft lesz, juhéé. Direkt kértem hogy egy picit emeljenek.... -
zelikocc
senior tag
válasz gabor9991 #40649 üzenetére
Mint írtam, nem biztos hogy ugyanennyibe fog kerülni, ahogyan az se biztos hogy a jelenlegi csomag maradhat... csupa kérdőjeles minden, csak találgatni lehet...
Ami biztos, hogy akinek még van Digi Mobilja annak megéri még kitartani a végéig.@domper2015: ez a nemzetközi hívás percdíja engem is rohadtul felidegesít, mert az konkrétan agresszív túlárazás (lehúzás) mindegyik szolgáltatónál... a Diginek is ugyanazt a költséget kell rá fizetnie, mégis 5 Ft-ért megtudja oldani... a többi is adhatná legalább a hazai percdíjakon... ráadásul az EU keményen szabályozza és már nem nagyon lehet nagyobb költsége egy szolgáltatónak az EU-ba irányuló híváson, mint egy hazain... csak ez a magyar percdíjakon nem köszön vissza
Új hozzászólás Aktív témák
-
DrBubo77
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
● A politikai jellegű hozzászólások figyelmeztetés nélkül törlésre kerülnek!
● Az Összefoglalóban megtalálható, hogy mit ír a Digi ÁSZF a szolgáltatás és a SIM kártya használatáról. Az ezzel kapcsolatos hozzászólások törlésre kerülnek.
● A személyeskedő, sértő vagy flame jellegű hozzászólások törlésre kerülnek.
● Az iPhone-os SMS küldést boncolgató hozzászólások törlésre kerülnek.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Mobil flották
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- 3D nyomtatás
- Gitáros topic
- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest