Új hozzászólás Aktív témák

  • #08205312

    törölt tag

    válasz grafikus17 #4014 üzenetére

    Ok, akkor szedjük össze az ok-okozatokat, időrendi sorrendben:

    Ezt írtam: "rettentően unalmas az, hogy mindenki posztolgatja a hálózatkeresési eredményt! Ez ugyanis akkor volt érdekes, amikor a legelső megjelent, majd még pár, amelyik igazolta, hogy nem áprilisi tréfáról van szó. Azonban a legújabb hálózatkeresési képeknek nulla a létjogosultságuk, mivel semmivel se nem lesz hitelesebb annál, ha valaki csak simán beírja a címet, és hogy van digi."

    A legelső képernyőmentést én tettem be ide a fórumba. Annak a képernyőképnek az volt az értelme, hogy igazolja, megjelent a teszthálózat. Még így is meg lettem vádolva azzal, hogy photoshop...
    Mivel elég rég óta fórumozok a ph!-n: vannak akik tudják milyen előző néven tevékenykedtem (sajnos kizárattam magam dupla regisztrációval-mea culpa, nem olvastam el, hogy ez tilos), ezért ezekben az emberekben fel sem merült az, hogy áprilisi tréfát űzök bárkivel, elhitték, hogy megjelent a digi teszthálózata. Ennek ellenére készítettem egy videót, amiben bemutatom a hálózatkeresést. Ezt a videót privátban osztottam meg pár emberrel, mivel nem a "menőzés" volt a célom.

    Teltek a hetek, jöttek az újabb képernyőmentések, amiknek az volt a szerepük, hogy a laikusok ne kérdőjelezzék meg azt, hogy elindult valami a digi berkeiben...OK ez is rendben van.

    Aztán elszaporodtak a hálózatkeresések, és a képeken ugyanazok voltak, gyakorlatilag semmi plusz infó nem volt azon kívül, hogy készülék típustól függően mit ír ki a telefon:
    - Telekom
    - Telenor
    - Vodafone
    - 226-03 / Digi HU 4G/ DigiMobileHu

    Miért nem hiteles így:

    Fórumozó: 8 (senior tag)
    Kotkodácspuszta, Fő utca 1, működő digimobil teszthálózat

    Mindegyik képernyőmentésen ugyanannyi fog megjelenni, semmi plusz információ nincs egyik és másik között. Ezért a hálózatkeresés eredményét a hálózatkijelölő kód képi megjelenítése nélkül is elhiszem/elhisszük.

    mikung
    Ezt írtad nekem:
    Nem kötelező ezt a topikot olvasni.
    Tudod a focit oda-vissza játsszák. Te arra célzol, hogy amennyiben én szóvá teszem nemtetszésem, mert egyesek hálózatkeresési képekkel bombázzák a topikot, így ne olvassam. Erre én csak annyit mondanék, hogy cseréljük meg a szereplőket: ha neked nem tetszik amit írok, akkor neked se nem kötelező olvasni a topikot. Mit szólsz ehhez?

    grafikus17
    "mintha egy topicgazda írta volna"
    Voltam rövid ideig pont ennek a topiknak a gazdája....ha visszanézed a fórumon általam megosztott infókat, rájössz, hogy miért kellett visszaadnom ezt a "lehetőséget"...

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák