Új hozzászólás Aktív témák

  • Soulfly842

    addikt

    válasz 4Grider #35053 üzenetére

    Te miről beszélsz? :) Gondololod, hogy ez befolyásol bármit? Az csak a váz egy szösszenetnyi töredéke.. - napjainkban kb. 1/800-ada.. :D és jócskán, jócskán vannak a cégstruktúrában nagyobb cégek... Ott van pl. a Mészáros és mészáros Kft, aminek 4-5 éve 9 milliárd volt az árbevétele. 2020-as árbevétele pedig már a 120 milliárdot is meghaladta... az energiaszektor és ezernyi más építőcégekről és társairól nem is beszélve... (az E.on Titász-nak is 60MRD körül van az árbevétele, de rengeteg ilyen céget lehetne említeni - most hasraütésre mondtam kettőt)

    Ha tőke invesztáció kell, akkor azt a részvények kilövésével is eléri könnyedén, de az ezernyi háttércégből azonnal átpumpálható...

    4iG-hez kapcsolódóan már 2018-ban is több, mint 400 céget kapcsoltak egyazon tulajdonosi körhöz.

    2020-as adatok szerint (a mérhető cégek alapján) a Magyar állam után már a 2. legnagyobb munkáltató volt... [link]

    Jelenleg a 4iG cégstruktúrája:
    [kép]

    Nagyíthatóba sok képbe férne el... ez a cégeknek egy nevetséges töredéke... itt még ML meg sem jelenik a cégstruktúrában (!) bújtatva valahol az 5. investment/consulting/stb cégek mögött viszont igen.

    De, ha pl. megnézem a Mészáros és Mészáros Kft-t más cégstruktúra kerül előtérbe, s ha megnézem egy újabbat, akkor ismét... ha egyújabbat ismét :D még az a 800 cég is lehet egy alábecsült szám. :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák