Új hozzászólás Aktív témák

  • qnadam

    veterán

    válasz #75114240 #33949 üzenetére

    akkor utoljára: nem fikázom őket, és tisztában vagyok vele, hogy nem a saját hibájukból ilyen kicsi a frekvenciakészletük. azzal is tisztában vagyok, hogy az esetek nagyobbik felében sokmindenre lehet használni. valószínűleg jóval több embert beszéltem rá a szolgáltatásra, mint le róla. ezenkívül már az első tesztek óta drukkolok a diginek, hogy sikeres legyen a mobilszolgáltatásuk (+ értékelem, hogy olcsón adnak gyors vezetékes netet és kódolatlan dvb-c tévét).
    a szolgáltatás minőségéhez viszont igenis van köze. teljesen mindegy, hogy a lehetőségek hiánya vagy a saját hülyeségük miatt nincs sávszél és magas a latency, a végeredmény gyengébb. a trabant sem azért volt lassú és korszerűtlen, mert a veb sachsenringnél kretének ültek, hanem mert erre volt lehetőségük az ndk-ban. ettől abszolútértékben még nem lett a trabant se gyors, se korszerű.

    @viktorhu: a youtube nem megy lassabban (csak kisebb felbontással), nem kevesebb weblapot tudok vele megnyitni (hanem ugyanannyit, csak lassabban), megy a torrent (de nem érdekel, mert nem torrentezek mobilneten). vezetékes nethez se hasonlítottam soha. ha neked ez a minőség megfelel, használd egészséggel, én is ezt teszem. de ettől még nem fogok úgy tekinteni rá, mintha így lenne tökéletes, ahogy van.

    persze lehet rajongani, de attól még a többi mobilszolgáltatóhoz képest tized sebesség és tízszeres ping marad. cserébe jóval olcsóbb. ettől nem lesz használhatatlan, de nem is kellene előadni, hogy ugyanolyan jó.

    istálló? gazemberség? hupákolás?

Új hozzászólás Aktív témák