Új hozzászólás Aktív témák

  • #04535040

    törölt tag

    válasz #71835392 #25431 üzenetére

    Mindenki próbálja kitalálni, hogy mi lesz majd, amikor fizetős lesz a digimobil (mikor több frekvenciája lesz).
    Az időm 95%-át lefedett területen töltöm, ennek ellenére az én ingerküszöböm akkor fogja elérni a digimobil, amikor a 1080p videók akadásmentesen fognak futni. Havonta 1x beteszem 1 napra a telefonomba a sim-et, és nap végén kiveszem. Mostmár még 720p-ben is előfordul, hogy akad a videólejátszás.
    Szóval ha a fenti probléma megoldódik, és 2000 Ft alatt megáll az 50GB (ami szinte borítékolható, lásd jelenleg is működő önálló mobil-netcsomagjuk árazását), akkor biztosan használni fogom.
    Addig pedig rácsodálkozom, hogy mennyire pofátlanok a hazai telco cégek: lilák-alacsony havi díjú (1890), önállóan igénybe vehető 3GB-os internetcsomag kivezetése-helyette (500Ft-tal) drágább 4GB-os csomag bevezetése (aki 3GB-nál kevesebbet fogyaszt, az fizessen többet), a másik pedig-kékek- "piaci igényeknek megfelelően" (van pofájukon bőr ilyet kommunikálni) 19Ft-os perc/sms díjú pre-paid csomag megszüntetése, helyette 25Ft-os ....Ez csak az elmúlt 1 hét "termése".
    Na ezért várja mindenki a digimobilt, mert ebből a pofátlan áremelésből mindenkinek elege van.
    A hozzászólásaidból (a többi fórumtárstól eltérően) én a csalódottságot olvasom ki: te is szeretnél olcsón, jó minőségben mobilozni, de tudod (20 év tapasztalatából), hogy a másik 3-tól ez nem várható el. Ezért vagy elégedetlen a digi hálózatfejlesztés üzemével (ha tévedek a megállapításban, nyugodtan javíts ki).

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák