Új hozzászólás Aktív témák

  • osztraksajt

    őstag

    válasz viktorhu #21422 üzenetére

    Én úgy látom most lőnek mindenkire válogatás nélkül, az egyik csak beadja majd a derekát tudjukkinek... Nekik végülis mindegy melyik, csak maradjon a piac extraprofitos mert tudjukki azt szereti, emiatt nem kapott a digi frekit. De láttuk ezt már a rádióknál is hogy hogyan osztódnak a frekvenciák, tartsa fel a kezét aki meglepődött...

    Félreértés ne essék én nagyon szurkolok a diginek, nekünk egy megváltás volt mikor behúzták ide a debreceni kertvárosba (bár mindenki csak azt szajkózza hogy csak a lakótelepeken van, de itt a város komplett keleti kertvárosi részét teljesen lefedték FTTH-val) és tovább tudtam lépni a szakadozó max 4/0,25-ös adsl-ről. Remélem a mobil fronton is hasonló forradalom fog lezajlani mint a vezetékes szolgáltatásban.

    Igazából nekem bőven elég jelen formájában (van még egy Lufthansa worldsimem is a telefonban amivel kb a világon mindenhol van térerőm), én még a 450-900-as korszakban szocializálódtam mikor szilveszter hajnalban már TALÁN elment az SMS a rokonoknak, meg a munkahelyemről ki kellett sétálni a templom mellé hogy telefonálni tudjak. Nyilván aki abban nőtt fel hogy alap infrastruktúra a térerő, annak ez szokatlan.

    A fiam most Pesten lakik a 8. kerületben, pár hete kapott egy kártyát és nem panaszkodik rá, teljesen jól használható észszerű kompromisszumokkal.

Új hozzászólás Aktív témák