-
IT café
Összefoglaló
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Digi VoLTE roaming képes készülékek (szükséges a VoLTE működéséhez)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.
Új hozzászólás Aktív témák
-
csacsi67
addikt
Itt egy cikk az 5G-röl de itt még mindig a digi kizárást emlegeti, csaka 3 szolgáltató licitálhat. [link]
-
Rebekacska
tag
válasz sfdrakex #20137 üzenetére
Vegre atamasolgattam mindent a Meizu M6 Note telomrol. Raszantam magam a resetelesre. Kikapcs,hangero plusz,bekapcsol gombok nyomva. Erre kiirja hogy nem talalhato framework a telefonon. Olyat birtam csak csinalni,hogy az alkalmazasokat eltavolitotta. A problema nem szunt meg. Apn hozzaadasa tovabbra is mukodeskeptelen. Valahonnet szedi a hulyeseget. Apn hozzaadasa oldalon defaultnak a kovetkezok lettek rogzitve:
NOVERCA WEB alatta
web.noverca.it Italy?Nem is jartam ott..
,majd
TIM
uni.tim.it
TIM WEB
ibix.tim.it
Egyszeruen nem ertem ezt a telefont. Miert nem enged Apnt hozzaadni,es ki telepitette defaultnak ezt a torolhetetlen olasz kalandot??? A telefon gyari,semmi belepiszka. Flyme honlapjan 7.1.1.0g az elerheto verzio.
A build ami jelenleg rajta van.u.az. Karacsonyra rendelek magamnak egy telefonos mentoovet. -
Jester01
veterán
Ha a sávszél miatt óvatoskodnának akkor nem adnának 4 simet ... miért nem adnak 2-t de akkor minden digi előfizetőnek (településtől függetlenül)?
Bírom, hogy valaki szerint azért nem adnak mert úgyse tudnánk használni, mások szerint meg azért mert túl sokat használnánk
Az csak a hab a tortán, hogy van lefedettség (már a térképük alapján is) de a listába nem veszik fel a települést.
Jester
-
Jester01
veterán
válasz csacsi67 #20264 üzenetére
Az a kisebbik baj. A nagyobbik, hogy nem veszik észre, hogy nincs értelme annak amit szajkóznak. Itt a fórumban elmegy, de sajnos amíg ez a helyzet a digi illetékeseknél is addig nem lesz változás. Írtam nekik levelet, hogy miért értelmetlen és mondják meg, hogy szerintük miért értelmes vagy legalább annak adjanak akinek megszüntették a régi mobilnetet. De csak a sablon válasz jött .. TESZTÜZEM, TELEPÜLÉSLISTA ... köszi
Ja de a számlalevélben meg nagy pofával hirdetik, hogy szaladjak kártyáért ... legalább arra figyelhetnének, hogy csak olyan településre reklámozzák ahol van is.
[ Szerkesztve ]
Jester
-
herdsman12
őstag
Nagy show lenne, ha kívülröl bekiabálók hatására a Digi sarokba vágná a saját terveit és naponta többször módosítana az irányon.
Működött ez a módszer bármelyik szolgáltatónál? -
DevKiller
senior tag
válasz herdsman12 #20266 üzenetére
+1
Fogadjátok már el, hogy ez van. Ha annyira kiugró a lefedettség úgy is kaptok.HONOR 50 5G 128/6 GB (Telekom HU/ Telekom HU)
-
Halászbá
kezdő
válasz DevKiller #20267 üzenetére
Így van, ez van.
Nekem nincs digi szolgáltatásom.
Viszont ahol lakom van mobil lefedettség, de nem vagyunk a település listán.
Ha rajta lennénk előfizetnék egy digi tányérosra mert megérné a digi mobilt használni.
Tehát buknak egy tv előfizetést és némi bevételt a teló számlából.
Nem gondolom hogy csődbe jutnak miattam, de azt igen hogy sok ügyfélt nyerhetnének így.
Sok kicsi..... -
4Grider
nagyúr
válasz Halászbá #20268 üzenetére
Legalább tizedszer írom le, hogy azt kellene megérteni, hogy 2+3 MHz sávszélességre nem lehet országos szolgáltatást építeni. Azért nem lehet, mert 100000 ember ledugítja, így muszáj a belépők számát korlátozni. Az sokkal nagyobb égés lenne, ha mindenkit ráengednének, majd beduguláskor megkérnek, hogy állítsd át a sim-et 2G-re, hogy egyáltalán érthető minőségben tudj hívást indítani/fogadni...
-
Kenderice
senior tag
Létezik, hogy a digi VOWIFI nem működik minden wifi hálózaton?
Otthon megy rendesen (diginet), a haveromnál telenoros adatkártyás routerrel meg nincs VOWIFI...[ Szerkesztve ]
-
sfdrakex
nagyúr
válasz Rebekacska #20262 üzenetére
Azért van az olasz cucc, mert be van kapcsolva a roaming+ és olyankor olasz kártyának mutatja magát a Digis. Kapcsold ki és helyre jön.
Nobody is perfect, but I'm pretty fucking close!
-
Luissimo
veterán
Az,hogy az ingyen probakártyámon Siofoktol Dombovárig nincs térerő, igyaztá net sem, azt el kell viselni, mert, teszt és ingyévan.
Nade azért az idegesítene bitangul, ha a pénzért vettemvolna az 50 gigás netkártyámat és nem tudnám használni.
-
Jester01
veterán
válasz 4Grider #20269 üzenetére
Mi meg hiába írjuk le tizedszer, hogy attól mert mondjuk nekem egy olyan településen nem adnak kártyát ahol amúgy van is lefedettség attól még neked egy másik városban pont ugyanannyi sávszélesség marad. Meg azt is hiába mondjuk, hogy akkor nem 4 hanem 2 kártyát kell adni és kész. Arról nincs statisztikai adatom de fogadni merném, hogy az összes digi előfizető legalább 75%-a kaphat kártyát, mivel ugye Budapest, Miskolc, Debrecen, Szeged, Pécs és egyéb nagyvárosok benne vannak a listában. A maradék ember már nem oszt nem szoroz, főleg ha nem mennek be a városokba ellopni az ottaniak sávszélességét. Szóval a kevés sávszélesség nem érv. Az valamivel hihetőbb, hogy nem akarják, hogy sokan reklamáljanak a nem működő szolgáltatás miatt ha olyan helyen fizetnek elő ahol nincs lefedettség. De arra ott a térkép meg a 0 garantált szolgáltatás. Azért mert más hülye és nem fogja ezt fel, ne engem büntessenek már!
(Ha valaki figyelmét elkerülte: nem arról van szó, hogy nem digisek is kapjanak. Csak a településlistát kellene eltörölni.)
Jester
-
csacsi67
addikt
válasz Jester01 #20275 üzenetére
Én erre azt mondom neked mindenki ir mindent ezért nem ad azért nem ad. A Mobiltelefonszolgáltatás nem helyhez kötött szolgáltatás ezt fogja már fel sok ember. Valamint ha én igy elfogadom a Digit és szerzödök velük ,hogy ilyen a szolgáltatásuk .Utánna reklomálhatok én bárkinél . Elfogadod aláirod a szerződést ez van ezt kell elfogadni. Ez tudud mihez hasonlitom mitha adott egy gyár x helyen és csak az y helyen lakó dolgozokat veszi fel mert ha más helyről is fel vesz akkor hamarabb betelik a létszám . Ez hülye üzletpolitika .
[ Szerkesztve ]
-
Zeki
nagyúr
Jaja, a városban a Pannon GSM ,kimentél telefonálni az utcára, hogy rálásson a főtéri magas házon lévő toronyra. Meg kihúztad az antennát is. A Westel 450-nél meg ugye a bejövő hívásért is fizettél, nem is keveset.
És elfogadtad.
Most meg az ingyen adott, teszt időszakos , tényleg korlátos elérésű simnél is megy a rinya, mintha nem lenne más. -
csacsi67
addikt
-
-
n00n
őstag
válasz Jester01 #20275 üzenetére
Biztosan meg van az oka, hogy miért van település lista. A „van lefedettség” nem egyenlő azzal, hogy stabilan is működik a rendszer. A egészet monitorozni is sokkal egyszerűbb, ha szépen lassan csatolsz be új részeket, mintha mindenki egyszerre rászabadulna. Egyébként ha meg adnának kártyát mindenkinek, akkor menne a másik véglet, hogy„ bemegyek a lakásba és nincs térerő, mekkora szar a Digi...”, stb dolog. Van sapka, nincs sapka tipikus esete...
-
n00n
őstag
Elég „nagy” felületet fedtek le nyugaton is mióta nem néztem a lefedettségi térképet (lehet írták már azóta). De megjelent Kaposvár felett egy nagyobb folt Mernyénél. Lefedett lett Simontornya, Sárbogárd, Iharosberény is.
-
zsolt501
nagyúr
Szerintem ezt a lefedettségi térképet erős fenntartással kezelném, mert bár Szegeden is van Digi mobil, de vannak olyan helyek ahol aztán nincs hálózat, ahol én lakom Lugas utca trolivégállomás itt a panel házon belül már épp hogy csak van jel és van hogy meg meg szakad a telefon beszélgetés, az épületen kívül már nincs gond, de épületen belül sajnos sok helyen épp hogy használható, és több helyet is tudok város szerte (közintézmény) ahol az épület totál leárnyékolja és használhatatlan.
Szóval én ezért a szolgáltatásért teszt időszakon kívül nem biztos hogy fizetnék ha nem lesz lényeges javulás, és a javulás jelen helyzetben igen kérdőjeles.''Mind Így van ezzel aki hasonló időket megélt, de a döntés nem rajta állt neked csak arról kell döntened mihez kezdj az idővel amely megadatik.''
-
totron
addikt
válasz zsolt501 #20284 üzenetére
És ezzel el is érkeztünk ahhoz a ponthoz, amiért a rinyálók rinyálnak. Míg a sokasággal ellátottak problémája az, hogy közintézményekben is kifogástalan-e a használhatóság - és ezt most ne vedd magadra - addig akiknek igazán jól jönne a Digi-lehetőség azon gondolkodnak, milyen módon rittyentsenek maguknak kültéri antennát, milyen eszköz mekkora beruházással fog működni. A kettő között nagy kontrasztot látok, álproblémától a valós szükségállapotig.
[ Szerkesztve ]
-
zsolt501
nagyúr
válasz totron #20287 üzenetére
Úgy érzed, hogy amit leírtam az csak álprobléma?
Alapvető probléma abból adódik, hogy a Digi igen kicsi frekvencia blokkal rendelkezik jelenleg, és így igen csak problémás tökéleteshez közeli lefedettséget adni, és minél több a felhasználó annál több probléma is fog ebből előjönni.
Jelen pillanatban CSAK mint kiegészítője lehet más piaci szereplőknek bizonyos helyeken, tudom ez sokaknak már pont elég is lenne, de az instabil szolgáltatás sokszor inkább üröm mint öröm, de bízok benne, hogy csak sikerül valahogy további frekvenciához jutni és akkor lesz esély arra hogy a szolgáltatás minősége és a lefedettség javulhasson.
Nem véletlen az sem, hogy a piac többi szereplője próbál betartani a diginek.''Mind Így van ezzel aki hasonló időket megélt, de a döntés nem rajta állt neked csak arról kell döntened mihez kezdj az idővel amely megadatik.''
-
DevKiller
senior tag
válasz zsolt501 #20289 üzenetére
A freki pályázat jelenlegi állapotában (gondolok az 5G-s tenderre) nem sokat segít a DIGI-nek lefedettség szempontjából. 700 MHz az 5G-re van. 2100 MHz még gyengébben terjed.. a 2600 meg még attól is gyengébben. Maximum a sebességen tudnának segíteni, de ezzel nem oldódna meg beltéren a történet. Ha ezen el is kaszálják a DIGI-t, akkor így járt véleményem szerint csak a sebesség miatt venne most blokkokat, esetlegesen az 5G miatt venne 700 MHz-et. Talán 2020 végén lesz még pályázat, ahol 900 MHz-ért lehet majd pályázni. Na azzal meg tudná oldani a beltéri problémákat. A jelenlegi frekipályázattal biztosan nem...
HONOR 50 5G 128/6 GB (Telekom HU/ Telekom HU)
-
herdsman12
őstag
Aki kapásból vágja elárulhatná, hogy Digi vezetékes szám átirányítása Digi mobilra a *72#xxxxxxxx# kóddal hogy is van?
Körzetszám + mobil szám a megfelelő (50108xxxx)?
Megfejtettem: 0650108xxxx a jó formátum.[ Szerkesztve ]
-
sfdrakex
nagyúr
válasz viktorhu #20292 üzenetére
Pedig 5G miatt várni még nincs értelme, mire lesz értelmes 5G addigra cserélni fogsz újra. Egyébként sem ad az 5G mobilon akkora pluszt a 4Ghez képest, hogy amiatt megérje halasztani.
Komolyan nem értem mire ez a nagy hájp az 5Gre. Mikorra lesz lefedve vele az ország? 3-4-5+ év? Mobilin a 4G nem szolgál ki már jövőre? Lassú?
[ Szerkesztve ]
Nobody is perfect, but I'm pretty fucking close!
-
RoBos
senior tag
válasz herdsman12 #20291 üzenetére
Szia, ezt nem is tudtam, h van ilyen!
Akkor ez pontosan mit is jelent?
Hogy a vezetékes telefonba kell beírni ezt, h: *72#0650digismobilszám# ?
A hívásátirányítás deaktiválása, törlése meg a: *72* ? -
geri1900
újonc
Sziasztok!
Diginet aktív 50 csomag esetében (zte-s stick-el), milyen módon tudom lekérdezni, az aktuális adatforgalmat?
Új hozzászólás Aktív témák
-
DrBubo77
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
● A politikai jellegű hozzászólások figyelmeztetés nélkül törlésre kerülnek!
● Az Összefoglalóban megtalálható, hogy mit ír a Digi ÁSZF a szolgáltatás és a SIM kártya használatáról. Az ezzel kapcsolatos hozzászólások törlésre kerülnek.
● A személyeskedő, sértő vagy flame jellegű hozzászólások törlésre kerülnek.
● Az iPhone-os SMS küldést boncolgató hozzászólások törlésre kerülnek.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- OLED TV topic
- Autós topik
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Gaming notebook topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest