Új hozzászólás Aktív témák

  • szaszyka

    senior tag

    válasz mikung #15821 üzenetére

    Miféle ifeeling? Személy szerint a munkahelyemen, és otthon is jobb térereje van a Diginek, mint a másik három szolgáltatónak. Elég keveset telefonálok, sms-ezek, ellenben annál több mobilinternetet használok. Csak azért, mert 3X évesen már nem érdekel az android testreszabhatósága, egyéb világmegváltó funkciók használata, és nincs kedvem mindenféle appok gyártóinak hozzáférést adni a kontaktjainhoz, beszélgestéseimhez, egyéb adataimhoz, nehogymár emiatt kellemetlenül érezzem magam, és le legyek nézve, le legyünk nézve jópáran! Ne kezdjétek már megint ezt a gyerekes isheepezést, mert már baromi unalmas ezt olvasni mindenhol. Illetve ha bármi probléma felmerül, akkor egyből megy az “ájfónosok hiaztizbek”. Kicsit már szánalmas.
    Elindult a Digi mobilszolgáltatása, pont szerencsés helyen élek, szerencsés helyen van a munkahelyem, felhasználási szokásaimnak is éppen a Digi szolgáltatása a legmegfelelőbb. Elnézést miatta!
    Nyugodtan lehet bannoltatni a reakcióm miatt, ez már úgyis a végleges lenne, de legalább nem kell tovább olvasni ezt a szánalmas, óvodai homokozóba való viselkedésből fakadó beszólogatást :)

    Lenovo Thinkpad X220 :D

Új hozzászólás Aktív témák