- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Mozilla Firefox
- XPEnology
- ASUS routerek
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Chiptörvénnyel készül Trump elnökségére Dél-Korea
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen NAS-t vegyek?
- DIGI kábel TV
-
IT café
Összefoglaló
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Digi VoLTE roaming képes készülékek (szükséges a VoLTE működéséhez)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sfdrakex
nagyúr
válasz Sky666 #16701 üzenetére
A hívó mindig az itthoni tarifa szerinti hívásdíjat fizeti. Te azt nem tudhatod hol tartózkodik a hívott fél, ha EUban van, nem kerül neki se semmibe felvenni a hívást, EUn kívüli országkoban már pénzért tud hívást fogadni, de az neki plusz költség, nem a hívónak. Tehát TE 5 Ft/perces díjon hívod a Telekomos ismerősödet, legyen ő a világ bármely pontján.
Nobody is perfect, but I'm pretty fucking close!
-
4Grider
nagyúr
válasz Sky666 #16701 üzenetére
Ha egy huszas, harmincas, hetvenes számot hívsz, akkor nincs olyan, hogy díjzóna. Ezek magyar és nem nemzetközi számok. Akárhol is tartózkodnak éppen a világban. Hívóként neked az adott szolgáltató felé érvényes hívásdíjat kell fizetned. Akkor is, ha az illető Tájföldön tartózkodik. Majd tőle bevasalják a különbözetet (mert ő tudja, hogy ott van, és ennek tudatában fogadja a hívásodat).
-
Doggy dog
senior tag
Sziasztok!
Orfű és környékén milyen a helyzet?
Nemsokára megyünk arrafelé. Kb mire számítsak net fronton?APA LETTEM! Samsung Galaxy S4 Active GT-I9295
-
sfdrakex
nagyúr
válasz Lackooo84 #16707 üzenetére
Igen. Ha téged hívnak te EUn belül nem fizetsz a hívás fogadásért, aki hív, annyiért hív mintha itthon lennél. Ha ez 0 Ft akkor ha kint vagy is 0 Ftért hívnak. Te pedig annyiért csörögsz haza amennyi a tarifádban a hálózaton kívüli hívás díja.
[ Szerkesztve ]
Nobody is perfect, but I'm pretty fucking close!
-
-
Llew
senior tag
Olyannal találkozott már valaki hogy 60 perc után megszakad a kimenő hívás? Ez valami szolgáltatói beállítás, vagy mi lehet az oka?
Az emberiség olyan, mint a krumpli: a java a föld alatt van.
-
wwenigma
Jómunkásember
Altalaban mindenhol van 60perces limit.
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
ggabor02
aktív tag
Újabb számmező kijelölés, ezek szerint lassan elfogy a korábban kijelölt számmező...
-
Llew
senior tag
válasz sfdrakex #16711 üzenetére
Eddig kétszer, bár rendszerint nem szoktam ennyit beszélni.
(#16712) wwenigma
t-nél még nem találkoztam vele, igaz ritkán beszélek egyhuzamban ennyitAz emberiség olyan, mint a krumpli: a java a föld alatt van.
-
DrBubo77
Topikgazda
Van a Telenornál is:
ÁSZF 1/A. melléklet
2.12. A Telenor az Előfizető – kivéve az All-In M, L és XL (Telenor), valamint a Telenor MyTariff M, L, XXL tarifacsomagokat használók – által kezdeményezett bármely hang- és adathívást 180 perc eltelte után megszakítja. Kivételt képeznek ez alól a „Családi Csomag”, „Vezetékes-hívó”, illetve „5 perc után 0 Ft” szolgáltatással rendelkező előfizetői hívószámok, melyek esetén a Telenor az Előfizető által kezdeményezett, átirányított, valamint továbbkapcsolt hanghívásokat 60 perc eltelte után megszakítja.ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
-
Llew
senior tag
Átnéztem az ÁSZF-et hívásmegszakítás ügyben:
1.2.2 A Szolgáltatás igénybevehetőségének időbeni korlátja
A Szolgáltató a Szolgáltatást az Előfizetői Szerződésben meghatározott időponttól az Előfizető számára folyamatosan biztosítja az Előfizető díjfizetési kötelezettségének teljesítése ellenében.
A Szolgáltató fenntartja a jogot, hogy a Szolgáltató saját és a külföldi roaming partnerek hálózatában kezdeményezett és fogadott hívásokat (beleértve az adatforgalmi hívásokat is) hatvan (60) perc eltelte után megszakítsa. Az Előfizető az Egyedi Előfizetői Szerződés aláírásával a megszakítás tényét külön nyilatkozat megtétele nélkül is tudomásul veszi.
[ Szerkesztve ]
Az emberiség olyan, mint a krumpli: a java a föld alatt van.
-
4Grider
nagyúr
válasz radio100jozs #16726 üzenetére
Nem tudom mi lehet a háttérben, de a helyi - elég nagy budapesti - Digi kirendeltségen még nem tartanak 1000 mobil előfizetőnél.
-
Márton
nagyúr
Usb-s Sim kártya adapter nem is létezik, ugye? (nem csak olvasó)
Egy S6-ba kéne a diginet, de nem ütném ki a Telenort...
Másik telót cipelni, megosztani gyakran macerás, elfelejtem, külön töltést igényel, stb.Emlékszem, mikor meglátogattam a vidéken élő nagymamámat, azt mondta: "fiam, egy napon még emberek fogják pazarolni az idejüket arra, hogy elolvassák amit írsz"
-
thomas77
senior tag
válasz 4Grider #16729 üzenetére
Azzal, hogy csak annak adnak kártyát, akinek amúgy is van a Diginél előfizetése, elég jól féken tudják tartani az előfizetők számát.
Ha beindul az értékesítés és jó fizetős konstrukciót találnak ki, továbbá sikerül a lefedettséget komoly mértékben növelni, akkor fog hirtelen meg fog nőni az előfizetők száma.
Persze az elérhető sebesség most sem acélos, de sokakat ez most sem érdekel egyáltalán. -
kano
nagyúr
válasz Márton #16732 üzenetére
Biztosan függő a telefon?
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
thomas77
senior tag
válasz Peter.70 #16735 üzenetére
Én is azok közé tartozok, akiknek ez a sebesség is megfelelő.
Pár napja üzemeltem be egy ismerősnek 2 kártyát. Ő azt mondta, hogy egy kevés net, sok sok messenger, képek küldése, fogadása, posztolás... Kb ennyire kell neki. Erre egy lassabb kapcsolat is hibátlan. Nincs is gondja vele. Lefedett területen lakik és dolgozik így teljesen elégedett a szolgáltatással. -
kano
nagyúr
válasz sfdrakex #16736 üzenetére
Ú.... érdekes, magyar megoldás....
De mi köze ennek a kiütéshez. Dual simes telefont kell venni és ennyi.[ Szerkesztve ]
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
Márton
nagyúr
Úgy értettem a kiütést, hogy akkor viszlát Telenor és a jó lefedettség..
Nem függetlenítést írtam.Köszi, akkor usb felejtve, ez volt a kérdés, marad a többi teló (van 4..)
Emlékszem, mikor meglátogattam a vidéken élő nagymamámat, azt mondta: "fiam, egy napon még emberek fogják pazarolni az idejüket arra, hogy elolvassák amit írsz"
-
kano
nagyúr
válasz Márton #16742 üzenetére
A kiütés az igazából hálózati tiltás alóli feloldást jelentett régen (később már esetleg függetlenítést). Nem értem, hogy jött ide a "viszlát Telenor". De hagyjuk is.
A megoldás dual simes telefon (Samsung is van sok).„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
Márton
nagyúr
-
kano
nagyúr
válasz Márton #16746 üzenetére
Mondjuk S6-ból már nem elérhető semmilyen verzió (hacsak nem használtan).
S8-S9[ Szerkesztve ]
-
maxima
tag
Sziasztok!
Ma már nem először találkozom azzal, hogy valaki azért nem veszi fel
a telefont mert azt hallotta, hogy az 50-es számot nem szabad felvenni.
Nem tudom honnan ered ez a baromság de nem az első eset.
Más is találkozott már ezzel?
Új hozzászólás Aktív témák
-
DrBubo77
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
● A politikai jellegű hozzászólások figyelmeztetés nélkül törlésre kerülnek!
● Az Összefoglalóban megtalálható, hogy mit ír a Digi ÁSZF a szolgáltatás és a SIM kártya használatáról. Az ezzel kapcsolatos hozzászólások törlésre kerülnek.
● A személyeskedő, sértő vagy flame jellegű hozzászólások törlésre kerülnek.
● Az iPhone-os SMS küldést boncolgató hozzászólások törlésre kerülnek.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- LEGO klub
- HP ProLiant MicroServer N36L / N40L / N54L
- Politika
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Milyen monitort vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest