Új hozzászólás Aktív témák

  • MrCsiT

    addikt

    válasz bzoley #13710 üzenetére

    "kb 1500-ért tudok elképzelni egy csomagot, amiben van némi lebeszélhetőség és néhány GB mobilnet."
    Ez (nagyságrendileg) eddig is megvolt a többi szolgáltatónál,"

    Ez szerintem konkrétan nem igaz: ha igaz volna akkor nem Domino Fix-em lenne, de ahogy tudom, olyan csomag, hogy mondjuk 30 perc beszélgetés és 1-2 GB net, publikusban 1500 Ft-ért jelenleg nincs.

    Ha te tudsz ilyet, linkeld be kérlek, mert biztosan nem én vagyok az egyetlen, aki nem találkozott vele és érdekelné.

    Alapvetően egyetértek dethroner-el: remélem, hogy nem csak a full korlátlant tolják majd magas áron, de azt hiszem, a Digi figyelni fog erre, és ahogyan eddig is, megtesznek mindent azért, hogy Ügyfeleik elégedettek lehessenek :)
    Hozzáteszem, aki azt elemezte, hogy egy újabb 5000 Ft körüli csomag (ha csak az volna) nem kavarná fel túlságosan az állóvizet - figyelembe véve a sok felhasználót, aki hozzám hasonlóan nem akar 5000-et fizetni havonta a szolgáltatásért (pláne nem 8-10.000-et, vagy még többet, mint a T-nél meg a Vodánál láttam?!) - azzal szintén egyetértek.

    Digihez: én elégedetten használom Bp-n a digis simet, igaz, metróban nem járok csak felszínen, így pl. a 2-es vonal - amin még a Digi simek megjelenésekor jártam, és akkoriban 0 térerő volt - lefedettségéről nem tudok és itt sem olvastam infót, de remélem, előbb-utóbb ott is menni fog.
    Én szurkolok nekik, mert eddig amit nyújtottak az számomra rendben volt.

    [ Szerkesztve ]

    "Nekem a "link" egy hivatkozás legyen, ne egy ember ?!" - by Mr.CsiT

Új hozzászólás Aktív témák