Új hozzászólás Aktív témák

  • Dragon3000

    veterán

    válasz turulbird #89243 üzenetére

    Ezzel mi a bajod? Vagy átkötés vagy nincs szolgáltatás, szolgáltató általi korszerűsítés, amivel a régi hálózatot lelövik, a fogyasztóvédelem ezzel nem foglalkozna.

    Szolgáltatói eszköz, szinte már mindegyik szolgáltatónál van, így ezzel se érnél el semmit vagy elfogadod vagy nincs szolgáltatás.

    Mihez kell új gép? Egy Pentium g2120-szal, ami egy herélt cpu 2 maggal 3,1GHz-es órajellel torrent esetében is megvolt a gigabit. Ha valakinek ennél gyengébb gépe van az így járt, de ha neked elég volt a 100-as net is, akkor miért gond, ha 20 éves géped van és nem tudja kihajtani a gigabitet?

    A bejelentést, ne enged nekik zárni, hogy megoldották, jelezd a hibát minden nap és ha 72 óra eltelik az első után, akkor már kötbért kell fizetniük. Ha hagyod, hogy mindig zárják, akkor nem nagyon fognak veled foglalkozni. Ha szerelőt akarnak kiküldeni, akkor a megbeszélt időpont előtt mérj egy sebességet, mert másnál is volt, hogy addigra megjavult és akkor fizetheted az 5000-ret. Ha viszont lemondod, akkor ezt megúszod. Esetleg még igényelhetnél egy mérődobozt, ami egész nap méri a sebességed.

Új hozzászólás Aktív témák