Új hozzászólás Aktív témák

  • Davzone

    senior tag

    Hál istennek bekötötték végre a digi-t! :D
    Nálunk 2007 decemberében kerültek fel a dobozok meg a kábelcsatornák a házban és a melletünk lévő pár lépcsőházban is de csak most értek ide....
    Győr marcal2.A városban már van ahol több mint 1 éve megy már minden csak ide jutottak el nehezen,
    CISCO wrt320al megy a topet hibátlanul.
    le olyan 9m/s et tudtam kihozni felfele viszont csak 2,6 volt a max.
    Nemtom másnak van e ilyen gondja de nekem a utorrent csomoszor megáll és azt irja hogy lemez 100% és megnézem a statba a chache telik meg és nem írja ki vinyóra...már mindnet próbáltam de nem megy sehogy és igy megáll minden és amig nem inditom ujra nem csinál semmit.A vinyón van hely ez nem lehet a gond.
    Az analóg tv adás az nem javult sokat az előző szolgáltatóhoz képest,de a digitális HD vevővel(1000HUF/hó) eszméletlen. Ha valaki akar ilyen vevőt tőlük próbáljon meg Technisat digit hd4-cx -et kérni mert sokkal jobb mint a másik.
    van rajta usb amire vesz fel lehet időzíteni menetközbe a pause gombal azonnal megáll az adás és lehet folytatni később ,beletekerni és ha utolérte az élőt magától átvált.Ha felveszüünk a végén megkérdezi akarjuk e menteni vagy sem.Van rajta LAN lehet a felvételek exportálni windows media playerbe és akk gépen is lehet nézni őket.
    Az HBO boxuk viszont nemigazán jó.Sima scartot tud meg composit-ot. 40"-nál elég gáz a kép.A HD vevő is veszi az HBO-t csak kódolt és nem lehet nézni pedig előfizető vagyok...

    Motorola Nexus 6 - Moto 360 - Asus Nexus 7(2013) - ChromeCast

Új hozzászólás Aktív témák