Új hozzászólás Aktív témák

  • iMaverick

    addikt

    válasz szami777 #70443 üzenetére

    Így próbálod?

    Az első beüzemelés nagyon egyszerű, de a részletekre most figyeljetek oda, néhány trükköt elárulok, amiket csak nehezen találtam meg a net bugyraiban.

    1, Töltsd le a telefonodra (iOS vagy Android) az égőhöz tartozó szoftver. Ne kövesd el a hibát, amit én, hogy felmész a telefonodhoz illeszkedő webáruházba, rákeresel és letöltöd. Nem lesz jó! A mellékelt füzeten ott a QR-kód, azt olvassátok be, arról linkről szedjétek le a programot, az működni fog!
    2, Kapcsoljátok fel a lámpát, nézzétek meg, hogy a telefon látja-e, de ne kapcsolódjatok hozzá. Indítsátok el a letöltött programot, keressétek meg, csatlakozzatok. Ha a program megtalálja az égőt, akkor adjátok meg a wifi hálózatot, amihez csatlakoznia kell, adjátok meg a jelszót, és katt a csatlakozásra. Ha szerencsétek van, akkor kapcsolódott és ugorhattok a négyes pontra. Ha nem, akkor ennek a cikknek a legfontosabb, legértékesebb sorait olvashatjátok most.
    3, A kapcsolódás nem sikerül. Ilyenkor az első dolgotok, hogy le kell resetelni az égőt. Mivel a leírás kínai, így nem tudjátok hogy kell, de elárulom. 2-3 másodperces szünetekkel le-fel kapcsoljátok a lámpát ötször. Ha elkezd mindenféle színben világítani megérkeztetek.

    Az, hogy nem csatlakozik a hálózathoz NEM az égő hibája, hanem a router beállításáé. Ennek a tudásnak a megszerzése nekem két napomba került. Ne kezdjetek a neten keresgélni, nem kell a Xiaomi szerverét pingelgetni, egy dolgot kell megtenni. A DNS beállításoknál nem szabad a router saját IP címét használni, meg kell adni a Google DNS címeket! Tehát, ha eddig pl. az volt beállítva DNS-nek, hogy 192.168.0.1 vagy 192.168.1.1, akkor írjátok be helyette ezt 8.8.8.8 elsődleges DNS-nek, ezt, hogy 8.8.4.4 másodlagos DNS-nek. Az égő kapcsolódni fog a szerverhez és minden működik. Heuréka!
    4, Hozzatok létre egy Xiaomi accountot, erre a majd szükség lesz, később elmondom miért!

    LINK

    [ Szerkesztve ]

    "Sokkal könnyebb gazdagon boldognak lenni, mint szegényen" (Moldován András)

Új hozzászólás Aktív témák