Új hozzászólás Aktív témák

  • DonMaster

    addikt

    válasz Mr. Csonti #69033 üzenetére

    mért kéne adjon?
    melyik ad 2225ft-ért 1000/200mbits netett brutto /hó ac5ghz-es routerrel akár nyugaton akár keleten akár az országban ?

    az árak miatt olcso ezsközök kellenek, tehát ha kapnál 1 modemet akkor annak is örülnöd kéne. ennyi.

    akik fttb-nél vannak azok csak egy utp kábel véget kaptak még modemet meg routert sem mégis mindegyik tudod magának venni 1 routert ha kellet a wifi vagy több lan.

    lehet menni telekom fiber-re ott biztos van ac-5ghz-es router csak az ára 12e ft nem 2225ft brutto márc1-ig.
    ha havi 5e lenne a digi akkor tuti adna ac-s routert is. de nem annyi igy árban a legolcsobb tud lenni, viszont saját amgadnak kell ezt megoldani, mi ezen a probléma? ha elköltözöl a saját routered viheted magaddal, de ha nem veszel mert hoz a digi neked ac5ghz-et akkor költözéskor ha nem lesz digi hanem sufni neted lesz sufni szolgáltatotol akkor majd örülsz hogy kapsz egy adsl modem-et nem hogy wifi ac5ghz-et , csak ugye ha sajátod lenne akkor máris problem solved lenne ,

    akinek nem elég a szolgáltatói eszköz kérje bridge-be és tegyen saját eszköz utána, ez amguy is csak egy fiber to utp nevezzük nevén modem ennyi, 20éve 56kbps-es és 48kbps-es modemek is voltak adsl isdn stb modemek most mért nehéz ezt igy felfogni?

    amugy is 8500ért van ac5ghz router gigás portokkal hw nattal.
    nem egy brutálisan nagy összeg persze nem ingyen van de nem 1 honapot leszle diginél ha saját házban laksz hanem 20-30évet, az idöre levetitve ha csak 10évre nézem 8500/120=70ft havonta amit pluszba kell fizes router ért mert nem hozott a digi de ha albérlet és költöznél ugyan ugy használhatod az uj helyen tehát a 70ft megy 10-év ig, nyilván 20évvel már 35ft , de szerintem 10évente nem árt routert cserélni persze nem kötelező de nem árt.

    [ Szerkesztve ]

    LG V30-> Iphone 12 Pro Max

Új hozzászólás Aktív témák