Új hozzászólás Aktív témák

  • arabicsnus

    csendes tag

    Idézek!

    ...nemrég voltam egy ügyfélnél, aki szolgáltatót váltott DIGI-re. Olcsó vadállatgyors 50/30-as net. Eddig OK.

    Ott kezdődött a gond, hogy - szintén - közvetlen kapcsolattal kiváló volt a net, de ez egy tervező iroda, tehát osztozni szerettek volna a neten. A meglévő SMC routerrel - ami egyébként jól működött még előző nap - esélytelen volt. Előkaptam a tarsolyból egy TP-LINK darabot.
    Még a fólia is rajta volt, zsír új - én pedig segíteni akartam, tehát minden együtt volt a megoldáshoz. Mondanom sem kell, egy idő után csak hümmögtem.

    ...nem húzom a dolgot. Hosszú ügyfélszolgálatos huzavona után madzagvégre kaptam egy írástudót, akinek nem a router újrainditásig tartott a kiképzése.
    Részletek közlése nélkül elárulta - dolgoznak a problémán - hogy néhány D-Link routerrel izzadságosan sikerült már, de akinek Linksys routere van annál frankó. (ennyit is nehezen vertem ki belőle)

    A megosztás engedélyezett ugyan, de sehol nincs leírva, hogy milyen eszköz használható hozzá...

    Azt a napomat el is rontották.

    Nap végén kártalanítottam magam egy kis sörrel. Megérdemeltem.

    Szóval, ha smc routerem van, akkor b@szhatom a wifit? Jó vételt csináltam. Pedig mennyire megörültem, h itthon is tudok netezni az ipodon, és nem kell az utcára járni, h egy programot leszedjek. Ennyit érek a 80/25 Mbit-el :O :W :W :W :W :W

Új hozzászólás Aktív témák