Új hozzászólás Aktív témák

  • iMaverick

    addikt

    válasz csiki52 #63418 üzenetére

    Szintén Kispest? :D

    Pedig ezen a részen volt jo pár évvel eelőtt LAN-os FTTB internet legelőször.

    Hát nem azért, de nekünk pl. folyamatosan pechünk volt a Digi-s nettel... (Mármint a "gyorsabb és ráadásul olcsóbbbal"...)

    Annó ott laktunk az Ady Endrén (rendőrséggel átellenben), 4 emeletes panel. Elkezdték behúzni az FTTB-t 2008 magasságában. A kábel ott virított a villanyóra szekrényben, nem történt semmi. 2009-ben eladtuk, elköltöztünk a Jáhn Ferenc utcába, kertes. Ott is a korábban elérhető 8/2-es netünk volt. (Szomszédok, akikkel tartottuk a kapcsolatot, mesélték, hogy miután elhúztunk, rá pár hónapra már köthető volt a gyorsabb net.)

    Elérkezünk 2017 nyarához. A Digi-sek megjelennek az utcánkban, feldobálják az oszlopra az optikát. Elkezdek bizakodni, hogy majdnem 10 év után végre "utólér" minket a gyors net. Finally!

    Erre nem történt semmi. Aztán nagy nehezen, most tavasszal, tavasz végén meglátom, hogy a Digi honlapján már benne vagyunk a listában, hogy rendelhető a cucc... Nézett is az ügyintéző, amikor megjelentem ott, miközben semmilyen értesítést nem kaptam. A hölgy meg ott értetlenkedett... ;]

    "Sokkal könnyebb gazdagon boldognak lenni, mint szegényen" (Moldován András)

Új hozzászólás Aktív témák