- Mozilla Firefox
- Bíró: Zuckerberg nem felelős azért, amit a közösségi média a gyerekekkel tesz
- Windows 7
- ASUS routerek
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Chiptörvénnyel készül Trump elnökségére Dél-Korea
- DIGI kábel TV
- AliExpress tapasztalatok
- DIGI internet
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
-
IT café
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Új hozzászólás Aktív témák
-
nonsen5e
addikt
ZTE ZXGN H298N Digis stock routernél csak én nem találom a DNS beállítása opciót?
Mondjuk korábban is vettem észre, hogy ez egy szoftveresen szándékosan végtelenül lebutított modell...
Csak a belső hálózati DNS szerver írható át ahogy nézem...D4: hunPH, nonsense#2596
-
ToBeY
nagyúr
Másnál is szarakodik a net a 3.kerben?
-
laskr99
addikt
Halott, Google DNS-el van, nélküle 1-2 oldalt kivéve meg játékot halott. Oldaluk dettó halott. BP XXI ker. Digi mindenhol hal
-
Yipman1
csendes tag
Központi hiba lépett fel a Digi szolgáltatásában. Az ország különböző pontjairól érkeznek a hibajelzések.
Többek között Budapest több kerületéből, Szegedről, Békésről, Pécsről, Székesfehérvárról és Miskolcról is érkezett már hibajelzés a Digi Facebook-oldalára arról, hogy az előfizetőknél nincs internet. A problémát mi is tapasztaljuk.
Úgy tűnik, hogy a hiba csak az internetszolgáltatást érinti, a tévéadás zavartalan. Az eddigi információk alapján a névszerver problémája tűnik a legvalószínűbbnek.
hvg.hu irják
[ Szerkesztve ]
-
-
w333
félisten
Globális pusztulás van ... 3 kerület itt sincs net
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
Bubaaa
aktív tag
Már azt hittem hogy a routerem halt be. Újraindítottam,de semmi. XXI.kerület. Néha megy,de inkább nem.
-
csepelball
tag
XXI. kerület (Csepel) akadozott, ahogy korábban írták.
Kb 5 perce folyamatos megy. Reméljük marad. -
Flashget
félisten
Bp.XIX. ker.
net megpusztult annak ellenere, hogy routerben azt latom kapok ip cimet. DNS-t atirtam es mukodik. Jo melo az ilyen vasarnap estere az ugyeletnek.Realme GT Master Edition
-
kevinium
aktív tag
Ez erős túlzás, hogy nincs internet... A digi névfeloldó szerverei lehaltak... Mindenki futtathat akár otthoni hálózaton is saját dns-szervert. De amíg működik a ping, és másik dns szerverrel működik a szolgáltatás, addig egy kicsit túlzásnak érzem, hogy nincs internet.
-
csucsreg
tag
XX. ker FTTH is borzalmas a net, Hullámzik.
-
Highground
aktív tag
Én meg már azt hittem nálam van valami gáz De látom globális a probléma. Ennek "örülök"...
Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Highground
-
SP4C3
veterán
Több városban is leállt a Digi internetszolgáltatása
Gyors reagálású osztag.
-JNA- Yugoslav National Army // ⍟T-34-85⍟ // MSI H81M-P33 / Intel Xeon E3-1220 v3 @ 3.5GHz / 16GB DDR3 @ 1600MHz / Gigabyte RX470 4GB. sp4c3.speedtestcustom.com
-
Ati00
tag
Bp XV. ker meghalt az internet ugyanúgy, de átállva a google DNS szerverére probléma megoldódva.
[ Szerkesztve ]
-
nonsen5e
addikt
-
Kelvin
őstag
Bp. 14.ker net halott...
[ Szerkesztve ]
"A legvégén nem az fog számítani,hogy mennyi év volt életedben,hanem hogy mennyi élet volt éveidben"
-
SP4C3
veterán
válasz DaveHutt #59377 üzenetére
CSERÉLJETEK DNS SZERVERT ÉS (talán) LESZ NET...
Utóirat. Nálam digi.hu is lehalt...
Mégegy U.I.: Nem vagyok digis (sajnos), csak segíteni akartam.
[ Szerkesztve ]
-JNA- Yugoslav National Army // ⍟T-34-85⍟ // MSI H81M-P33 / Intel Xeon E3-1220 v3 @ 3.5GHz / 16GB DDR3 @ 1600MHz / Gigabyte RX470 4GB. sp4c3.speedtestcustom.com
-
csepelball
tag
Router menüjében az automata dns csatlakozást offra vagy no-ra állítani és a két mezőbe ezeket a számokat beírni
8.8.8.8
8.8.8.9[ Szerkesztve ]
-
Flashget
félisten
-
SP4C3
veterán
válasz DaveHutt #59383 üzenetére
Router-be belépsz, megkeresed a DNS (változó, olyasmit keress, hogy DNS, Network) beállításokat...
Ha Auto-n van, vagy ilyesmin, akkor átállítod manual-ra és beírod, mondjuk:
8.8.8.8 - Google elsődleges DNS szervere
8.8.4.4 - Google másodlagos DNS szervereIttvan adguard DNS szervereinek a címe (reklámszűrt):
176.103.130.130
176.103.130.131Nem magyarországon élek (ez is sajnos), hiába várta a konkurencia a hírt, elmehetnek a jó édes büdös francba, (így kivülállóként is úgy látom, hogy nincs is konkurenciája digi-nek, mind vagy nevetségesen e van maradva, vagy ősrégi xDSl (ADSL, VDSL) technológiákat akar árulni 2018-ban is... nincs a digivel semmi baj, minden szolgáltatónál vannak ilyen problémák, meg még ilyenebbek is....... Meg szerintem szökőévente egy kiesés teljesen tolerálható
[ Szerkesztve ]
-
croxx55
csendes tag
Nálam is most jelentkezett a probléma.(Székesfehérvár) Routerről nem kapcsolodott a netre, elöszőr azt hittem a router romlott el.(mert már volt hasonló, akkor tényleg az döglött be.) Routert kiiktatva, számítógépről közvetlen kapcsolódtam a netre, így most lassan döcögök. Usb stickel, meg osztom a netet a többi eszközre. Most keveredtem ide, és megnyugodtam, hogy nem a router döglött meg.
[ Szerkesztve ]
-
DaveHutt
őstag
válasz csepelball #59385 üzenetére
Köszönöm mindenkinek a gyors segítséget, működik!
-
TomPack
őstag
Kispest is elesett!
-
Flashget
félisten
válasz csepelball #59395 üzenetére
evek ota ezt hasznalom digie helyett a gyorsabb oldalak betoltese miatt, de a jo multkor meg ez a dns halt le visszaraktam digiet mostanaig.
Realme GT Master Edition
-
dh66e
veterán
Az óra átállítás megdöglesztette a netet a diginél?
Bp 3 ker.vergődik rendesen.
Új hozzászólás Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest