Új hozzászólás Aktív témák

  • adika4444

    addikt

    válasz Flashget #39034 üzenetére

    ja aztán kiadnak egy olyat ami meggátolja vhogyan ezt, és még IPv6 se lesz benne. Mondjuk szerintem teljesen tisztában vannak vele hogy lehet ilyesmi flashelgetni, sőt ahogy az embereket ismerem én még azt is eltudom képzelni, hogy vesz TP routert, felflasheli, vagy irodából lenyúlja a rosszat;] vagy már nem kellőt, és azt felflasheli.
    (#39037) rocket:
    Súgok kicsit: TL-842ND v2 masinán nekem is OpenWRT van, kiválóan megy a wi-fi, kábeles elérés. Mondjuk csöppet bonyolult a menüje, de cserébe tényleg mindenre kiterjed. csak nézek h miket tud.
    (#39038) ronar:
    hát nem tudom, szerintem hibája és nem tulajdonsága, mert egyrészt nem tudom hogy gondolták hogy majd külön-külön akarja használni a kedves user, vagy hogy senki nem fogja megosztott PPPoE-vel használni...
    (#39040) DonMaster:
    Akkor is bosszantó, hogy például a 3600-amban nincs benne a funkció. OK még nem vagyok DIGI-s, várok a bekötésre, de azért bírnám ha mire ideérnének készenállna a hálózat.
    Ja egy kérdésem is lenne: Ha elcseszem az 1043ND flashelést és visszaviszem gariba h nem kapcsol be, akkor rájöhetnek hogy elmókoltam, vagy adnak egy másikat?
    (#39043) szabogabor10:
    Ezt ki kérem magamnak;] Telekomnál már van dual stack, bár én 3 előfizetésből eddig egy helyen láttam, nem is rossz arány:D. Amúgy igazad van... Bár a DIGI eddig is szerette az újdonságokat, elsőként bevezetett 500-as, és gigabites csomag az országban ilyen pofátlanul jó árakon.
    De én a legkellemesebbet akkor csalódnék, ha végre bekötnék a szolgáltatást... Ha zargatom őket karácsony előtt vajon idemásznak, vagy esélytelen? Vagy a két ünnep között? Vagy ez már csak jövőre jöhet össze? mert a 90 napot túllépték, úgyhogy ez bizony kötbér gyanús. Hiába nem sok pénz, talán el lehet vele gondolkodtatni őket.

    üdv, adika4444

Új hozzászólás Aktív témák