Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • MoKiLoK

    csendes tag

    Sziasztok,

    Két hete vezették be hozzánk a DIGI 100/50-es netet és egy Huawei HG8247H optikai modem/router lett telepítve hozzá. A gondom az, hogy akár közvetlenül a Huawei-re kötöm a NAS-t, akár egy plusz routerre (Huawei -> TP-Link router -> NAS), mindenhogy passzívnak látszok a hálón torrent letöltésnél (transmission) és így egyetlen egy bithumenes vagy ncoreos letöltésem sem indul el, még peerhez se csatlakozik egyáltalán.

    Először a TP-link routerben a legegyszerűbb módon (hogy gyorsan kipróbáljam) a NAS-t betettem DMZ-be, a routert rákötöttem a Huaweire, de passzív maradtam, letöltés nem indul.
    Másodszor - miután itt láttam, hogy user/digi kombóval be tudok lépni a Huaweibe -, közvetlenül a Huawei portjára kötöttem a NAS-t és csináltam egy port forwardot hozzá a 9091-es portra, de semmi változás, így is passzív vagyok és egyáltalán nem indulnak a letöltések (illetve a RARBG-s szerverről még így is csordogál lassan, de bithumen és ncore torrent egyáltalán nem jön, látom is, hogy passzív vagyok).

    Itt egy kép a Huawei-s port forwardról, szerintetek mi lehet a gond, hogy ennek ellenére passzív maradok a hálón?
    Előre is kösz a segítséget!

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés