Új hozzászólás Aktív témák

  • mlinus

    őstag

    válasz Klown #28143 üzenetére

    ELköltöztem. :) Stefánia úton laktam, ott csak HWR volt. most upc van 5. kerületben, 500 mbit és digital gold. Ég és föld a különbség minőségben.
    Anno 2012 nyarán becsöngetett egy szerelő hogy tudja mennyit panaszkodtam a nettel ezért hozott egy d3 modemet és rányomta a 40/4-es configot aféle béta tesztként. 30 másodpercenként 400-ra ugrott a ping. Bejelentettem, ők is látták hogy gáz van, nem tudták kijavítani, aztán hibásan(!) egyszercsak elkezdték árulni. Aztán jött a 80-as csomag, kellet az extra sávszél és előfizettem rá. Annál is volt a pinggel baj, de még volt olyan is, hogy egyszálon nem töltött pár száz kilóbájtnál többel, és ha letöltöttél x mennyiségű adatot egyszerre, modem újraindításig 20-30% csomagveszteség volt... :)

    kb 3-4 hónap után kiküldött hozzájuk az Arris gyártó egy csapatot hogy állítsák be a CMTS-t. Közbe pedig kb 3x cseréltek rendszergazdát ugyanis senki se tudta hogy kell kezelni a docsis 3-at. Miután az arris belőtte, az internet jó lett. . . . persze közben kiszámlázták a teljes havidíjat, és hiába ismerték el a hibát (rajta van a facebook oldalukon ha visszanézi az ember egy kis jelentés hogy kijavították a 80as csomag hibáját!) lesz@rtak kártéríteni!

    Múltkor volt nálam UPC-s szerelő aki mondta h régebben nekik dolgozott, és hogy azért hagyta őket ott mert a fizetését nem adták oda teljesen és kajajegyekkel meg egyéb utalványokkal próbálták kompenzálni a hiányzó pénzt.. :F

    (nem baj, legalább volt digisport! :D)

Új hozzászólás Aktív témák