Új hozzászólás Aktív témák

  • Livius

    őstag

    válasz Gejza1981 #23302 üzenetére

    A discovery-re és a megállíthatóságra lehet egyedül nyavalyogni itt talán. 5 éve épült a lakópark, a szemben lévő 3 éve, szóval a 2 éves hűségidők már össze vissza itt-ott lejártak, így ez teljesen random már szerintem kinek mikor jár le, lehet, van egy rakás, akinek már nincs is hűség, mert nem foglalkozik ezt figyelni.

    A lakóparkon belül a kábelezés elég jó, minden lakásba van egy szabad coax a pincehelységből, ahol jelenleg a telekom és a UPC van dobozzal. Sőt, a szobákba a lakásbejárattól mindenkinek UTP megy, amin eredetileg csak két eren a telefon volt bekötve, de hipp hopp RJ45-re alakítható az fali aljzat. A Telekom telefon bekötése is a pincétől UTP-vel van, legalábbis ezt láttam mikor mostanában kötögetni kellett a telefont a bejárati feletti állmennyezetben. Szóval a lakóparkon belüli infrastruktúra eléggé jó, max egy plusz UTP-t kellene behúzni lakásonként a bejáratig és nem kell a lakásban fúrni, faragni elvileg, vagy a telekomhoz menő UTP-t egyszerűen átkötni, állítólag nem az övéké a kábel, csak ahova bevan pattintva, a doboz, ami persze csodásan 24/7-ben nyitva van mert olyan trehányak.

    Gigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i7-7700K, Corsair Vengeance 2x8GB DDR4-3600MHz, Intel 545s 256GB SSD, EVGA GeForce GTX 1060 GAMING 6GB

Új hozzászólás Aktív témák