Új hozzászólás Aktív témák

  • TeeJay

    félisten

    válasz Lajkó #16235 üzenetére

    na de ha már 2,5gigás uplink van egy 33lakásos panel lépcsőházra akkor ne unatkozzon már az a szegény switch, 0-24-ben adok neki melót :) majd ha köhög akkor DIGI alkosson rajta bár ahogy néztem ha ezt az uplinket osztom 33 felé akkor is legalább ~75megabitek jutnak lakásonként, na és természetesen nincs mind a 33 lakásban 80-as net mert sok az idősebb lakó. ilyen hálózaton kár veszni hagyni a kapacitást, ki kell használni. optikás részt nem ismerem csak itt 18. kerületben láttam hogy lógnak az oszlopokon fehér osztó dobozok meg hajszál vékony kábelek mennek a családi házakba ami 100% hogy optika ellenben az utcára keresve sem UPC sem Telekom nem dobott nagysebességű netet csakis a DIGI.
    szóval optikás részen már több mindentől függ a dolog és ott bizony nagyobb spórolás kell mint egy panelban ahova behúznak egy kanócot bedobnak egy switch-et kapásból rá onnan meg mehet a delej aki elő akar fizetni netre.
    mondom egy hete sem volt itt a DIGI-s srác kötni a kábeltévét és mondta hogy 400megabitig most is gond nélkül tudnának csomagot kínálni ha megfizetem :D

    Mixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/

Új hozzászólás Aktív témák