- Debian GNU/Linux
- ASUS routerek
- AliExpress tapasztalatok
- Most az Apple iPadOS-t ellenőrzi az EU
- Windows 11
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
-
IT café
Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik! Ha más, de hasonló nevű szolgáltatásról szeretnél kérdezni, kérjük használd a megfelelő fórumot:
Digi Internet
Digi Mobil
Műholdas (tányéros, DVB-S) digiTV
Digitális Földfelszíni televízió (Mindig TV, DVB-T)
Új hozzászólás Aktív témák
-
=HG=
addikt
válasz Kwisatzh #9102 üzenetére
Biztosan fog érkezni nálad okosabb ez nem lehet kérdéses !
Képzeld olvastam már nem 1 fórumot, de pl itt már megbocsáss, de nem olvastam vissza 9100 hozzászólást. Viszont amit olvastam, abból kiderült, hogy te csak kötözködni vagy itt, és próbálod osztani azt, ami neked nincs. Ennyi erővel megválaszolhattad volna a kérdéseket,de mint írtad nem érted azokat...
A 9077-es hozzászólásban semmi értelmes nincs, ami összefügg azzal, amit én kérdeztem. Nem pc-n akarok tv-zni, és nem az érdekelt, hogy milyen tv-vel lehet nézni.Addig is mivel te is javasoltál nekem olvasnivalót, én is ajánlanék neked: itt
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
1. Olvasd el a téma összefoglalót!
2. Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik. Nem a műholdassal és nem az internet szolgáltatással.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- Samsung Galaxy S21 FE 5G 128GB Olive, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Független, Garanciális
- Samsung Galaxy A55 5G 128GB Awesome Ice Blue, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, Kék, 1 Év Garancia
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 5th gen., I7-7600U, 16GB RAM, 128GB M.2, FHD, 2 év garancia, Áfás számla!
- LG 32UN880-B 4K Ergo Monitor! 32"/UHD/IPS/HDR10/DCI-P3 95%/Freesync-G-sync/Type-C/Mac kompatibilis!
- AppleCare + biztosítás, aktiválástól számított 60 napos vagy új készülékre!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest