Új hozzászólás Aktív témák

  • MDanny

    senior tag

    Kispest TV 114.5 MHz (Budapest, egyelőre Service 628 a neve)

    Az én hibajegyemet is lezárták. Bejelentettem, nem láttak központi hibát, szerelő fog keresni. Szerelő hívott, közölte, hogy a rossz kábelezés miatt szokott akadni és ha az itt tartózkodása alatt nem tapasztal semmi hibát (nem fogja órákig nézni), akkor ki kell majd fizetnem a kiszállást. Mielőtt jött volna szólt, hogy közben másnál is tapasztalható a probléma, ennek utána kell nézniük. Nem sokkal később jelezték, hogy lezárták a hibát. Újra bejelentettem, továbbra sincs szó központi hibáról, majd újra lezárták nem sokkal később. Személyesen is jeleztem, mások is panaszkodnak, de nincs központi hibáról tudomásuk. Hol tapasztalom a hibát? Mondom pl. ami itt megy, a DIGI World-ön... Néztem az órát, nem blokkosodott, aztán rákérdeztem, hogy ez műhold vagy kábel? Műhold... Ja, én idióta... De nem ezért mentem, csak megemlítettem, azóta nem keresett senki ezügyben.

    Esténként rövid időre ki szokott esni jónéhány multiplex, pont olyan, ami érintett. Aztán minden megy tovább, ahogy addig.

    [ Szerkesztve ]

    Xiaomi 11 Lite 5G NE 8/128GB EEA (Yettel VoLTE + Vodafone VoLTE), POCO F3 8/256GB EEA (Telekom VoWiFi); DIGI 1000/300 FTTH, Telekom 250/10 ED3 + Telekom TV M, Direct One Plus HD TV

Új hozzászólás Aktív témák