Új hozzászólás Aktív témák

  • #20221952

    törölt tag

    válasz nfsu17 #50431 üzenetére

    Mihez képest erős?

    Én kértem a DIGI szerelőjét (nem is egyet, hogy készítsenek mérést, melyről jegyzőkönyv készült volna), de erre nem voltak hajlandók. Ránéztek az ONT-re, megállapították, hogy minden zölden világit, valamint hogy jönnek a digitális adások és részükről zárták is le a munkalapot az aláírásommal (én azért oda írtam a megjegyzéseimet az elvégzett munkával kapcsolatban).

    Vettem négy darab fix (6, 10, 16, 20db) jelcsillapítót és néztem, hogy milyen fog történni a használatukkor.

    A Strong SRT 2400 Android IP vevőkészüléknek 6db csillapítás elég volt, amíg nem volt csillapítva a jel, nem talált egy darab digitális csatornát sem.

    A Panasonic VIERA TX-P42X60E plazma tv-nek 20db csillapítás kellett, mert a VHF sávban található digitális csatornák - bár a képen nem láttam semmit sem, de - bithibások voltak a 6, 10, 16db csillapítók esetén.

    A Samsung UE65MU8002TXXH Ultra HD Smart LED tv-nél, meg semmi sem változik, akármelyik csillapítót használom, a kép - látszólag - rendben van, de bithibáim vannak 0 és 10 közötti értékkel.

    Emellett megjegyzem, hogy az időnkénti vízszintesen megjelenő egy vagy több csik, kockásodás megjelenése független csillapítástól, ha van, akkor csillapítással és csillapítás nélkül is van.

    Egy ismerős javasolta, hogy vásároljak egy galvanikus leválasztót, de most inkább várok és tesztelek...

Új hozzászólás Aktív témák