Új hozzászólás Aktív témák

  • Boond

    addikt

    válasz tupijani #45217 üzenetére

    Inkább azaz érdekes, hogy itt egyeseknek ahogy olvastam nem túl nehezen, kvázi fenyegetés nélkül is kaptak hűséget újra, míg mások egyáltalán nem :D (mert átvette őket a digi pl).

    "A beszélgetés abból indult hogy drága user mondta hogy eddig fizettet "5000"-et de most nem adnak hűséget így ezután 6000 -ot kell fizetnie és ez nem tetszik neki mert így több lesz mint régen volt."

    Ezt úgy is lehet értelmezni, hogy a kezdetektől fogva, 6000 ft-ot fizetett, DE neki csak "5000"-et kellett ebből kiperkálni, a többit egy másik személy (cég), mondjuk marketingrészlege "magára vállalta" - kedvezmény.

    2 év után viszont elengedik az ügyfél kezét, és a 100%-os költséget neki kell állnia, egyedül. Itt a változás, nem az összeg, hanem a résztvevők száma, akik állják a cehhet :D

    Attól függetlenül, hogy ő mennyit fizet/ett, az összeg amit ki kell fizetni nem változik, csak az hány felé "oszlik el".

    Más pl, megy haza két ember a taxi-ban, feleződnek a költségek, másnap pl ugyan azon az útvonalon, csak egyedül megy az illető, ugyan azt az árat kell kifizetni, ugyan azért a "munkáért", csak kettő helyett egy személyre hárul a költség.

    Az ár ugyan a a fizetendő összeg meg a duplája. De nem az ár emelkedett.

    Ebben tényleg picit értetlenkedsz, pedig evidens.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák