Új hozzászólás Aktív témák

  • wwenigma

    Jómunkásember

    válasz yogibear #43490 üzenetére

    Nézel te TV-t vagy csak azert hogy a hibakat keresd a szolgaltatoban?! Ha csak ennyi, akkor válts...

    BTW ugyfélszolgálattal levelezek, előjött hogy hádenincsbéreltdigitáliseszköz ezért 2500ft. Válaszoltam nekik...

    Tisztelt Ügyfélszolgálat!

    Az ÁSZF 7.1.5-ös pontja alapján a 2500Ft-os kiszállási díj abban az esetben nem fizetendő meg, ha a kiszállásra a Szolgáltatónál felmerült okból kerül sor. Illetve jelezném hogy DIGI Smart CAM van kapcsolva az előfizetésemhez ami Szolgáltatói digitális eszköz, így méginkább érthetetlen az analógra való hivatkozás.

    Gondolkoztam rajta hogy 1 hónapra béreljek-e 300 forintos SD boxot, mert megérdemelnék hogy egészen biztosan ne fizessek egy forintot sem a kiszállásért, de lássuk mit mond a szerelő, hol a hiba. A teljesítésben vagy nálam. Utóbbi esetben - de csakis abban - örömmel fogom kifizetni.

    Tehát mikorra tud jönni? Jelen pillanatban a közép és felső frekvencián lévő csatornák nézhetetlenek, korábban időszakosan délután-estefelé jött elő a probléma de tegnaptól egész napossá vált.

    Üdvözlettel: X Y.

    ;]

    Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma

Új hozzászólás Aktív témák