Új hozzászólás Aktív témák

  • Boond

    addikt

    válasz Freezee #41127 üzenetére

    Ez eleve egy másik fórum. No meg aztán itt nem olyan egyszerű rátalálni... Vagy épp nem is keresnék...
    De ha van is itt olyan aki elégedett maradéktalanul, vagy hasonló, az még nem nagyon írt, jelentkezett úgy látom. De esetleg a korábban jelzett fórumon lehet érdeklődni, hátha :) Vagy a Boltnál ahol vetted :) Lehet tudnak segíteni :)

    A korábban emlegetett alma, pedig mindenhol elfogyott kategória pl m3digital.hu-nál, vagy máshol amikor néztem. Ráadásul egyes helyeken direkt digire ajánlották. így az nem opció.

    "például már itt 3-man vagyunk akiknek gondja van vele mégse jelent meg egyetlen negativ poszt sem...."
    kissé szarkasztikusnak érzem :D

    "Egyszerű = NET"
    Aha, akkor ott nem lehet külön, mint T-nél? Érdekes...

    " - na ne tossza meg már az ég hogy 2016-ban egyesével előre 1 évre programozgassam úgy hogy azt se tudom mikor fogják adni... "

    ?? 1 évre előre, miért is?

    Bár ha jól emlékszem neked extra igényeid voltak, arra lehet csak ilyen 50-100 ezres cucc lett volna jó.

    Én pár éve kérdeztem egy ismerőst. Ő azt mondta, olyant keresek, amivel lehet manuálisan is felvenni, mert az epg-vel bármikor történhet valami. (rendszeresen vesz fel, akár hetekre előre is) ok 1.

    ok2 nálunk van olyan csatorna, ahol azt írja "nincs információ", pedig rendesen megy, ott aztán, hogy szavaiddal élve: " na ne tossza meg már az ég hogy 2016-ban", hogy vegyek fel bármit is epg-ről? ötlet?

    De lehet nem csak az igények, a problémáink is eltérnek. Pár hétnél előbbre max 1 hónapnál úgy sem tudod a mit fognak adni... + létezik műsor változtatás joga is...

    "Mint látható akik olyan boxot vettek mint én nem tudnak felvenni tehát kidobtunk cirka 40.000 ft ot az ablakon."

    23-ba kerül egy olyan box, többi költség? Jó, akkor ki mit ajánl? :D
    Mert a kínálat, ahogy néztem ennél kb csak rosszabb...

    "Kiváncsi lennék ki programozgatja naponta kb 15 percet a boxát hogy másnap felvegyen 1-2 műsort."
    Nem hiszem, hogy 1-2 műsorhoz 15 perc kellene, ha csak annyiból áll, hogy megadod neki a helyet, és az időintervallumot....

    De ha ez gond, akkor és van epg-d, akkor jelöld ki az előtt, utána következő műsort is, akkor esélyesebb, hogy nem maradsz le róla :)

    "Ha egyszer előfizettem Tv-re több ezerért nem szeretnék töltögetni meg megvárni napokat hogy valaki felrakja , vagy nem. "

    2016-09-04 16:15:06 -kor került fel fullhd-ban a futam, mikor is volt vége, talán 4 kor? megjegyzés, a szombat, pénteki nap is felkerült. De mérgelődj helyette, igazad van az jobb lesz :)

    Amúgy a tv szolgáltatásért fizettél, nem a felvételért. Másrészt meg az m4sport adása visszanézhető a médiaklikken is, tudtommal.

    "Ez teljesen normális elvárás ha egyszer előfizetek valamire."
    igen, de ez direkt módon nincs benne a szolgáltatásban. kb olyan mint amikor vettél régen egy videót, az a tv előfizetéstől független...

    "Hát az ár nem igazán különbség. "
    Árban én a tv-re gondoltam kizárólag,g mert ez nem net topic, de ha nem független tőle... az más, bár akkor is min csomag függő....

    Igen, de az eszközt egyszer kell meg venni, és nem havidíjat fizetsz, néhány éven belül min visszajön az ára.

    Amúgy van sport adó... 3 is diginek saját min, arra nem lehet panasz... (más kérdés a tartalom).

Új hozzászólás Aktív témák