Új hozzászólás Aktív témák

  • Norbi 72

    veterán

    Üdvözletem!

    Először is szeretném elmondani,hogy örülök hogy megtaláltam ezt a fórumot,már 2 órája olvasom,és máris sok segítséget kaptam az itteni hozzászólásokból! :)
    Most érkezett el a pillanat,hogy lecseréljem a teljes berendezésem,mind a digitális televizíózás,mind a (mostmár)elérhető árú Blu-Ray miatt.Digi családi csomaggal rendelkezem,és lenne egy pár egyszerú kérdésem:
    1.A kiszemelt új plazma tv LG 50PK350 vagy 550.Ha valaki rendelkezne ilyennel,kérem ossza meg velem a véleményét,jópár tesztet elolvastam róla,csupa jót írnak,kivéve egy kis szellemkép,amit csak nagyon közelről lehet látni.A nézőtávolság 3 méter.
    2.Van egy LG RH-177-es DVD felvevőm,és át szeretném rajta küldeni a kábelt,számíthatok-e jelveszteségre?Bár tudom,hogy digitális a jel,és nem szabadna veszteség nélkül átmennie.
    3.Most vettem egy Onkyo TX-SR 608-as házimozi erősítőt,azon át fog menni a HDMI jel,érdemes-e drágább kábelt vennem hozzá,vagy teljesen mindegy?Ez a kérdésem nem tartozik szorosan a tárgyhoz,de hátha valaki tud segíteni.

    Köszönettel:Norbi

Új hozzászólás Aktív témák