-
IT café
Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik! Ha más, de hasonló nevű szolgáltatásról szeretnél kérdezni, kérjük használd a megfelelő fórumot:
Digi Internet
Digi Mobil
Műholdas (tányéros, DVB-S) digiTV
Digitális Földfelszíni televízió (Mindig TV, DVB-T)
Új hozzászólás Aktív témák
-
killbull
aktív tag
válasz konrada #12594 üzenetére
Régen ezt a deutschlandos beállítást is innen vettem. Akkor megtalálta a közszolgálatikat csak nem HD ban. Akkor lemondtam róla jó lesz ez így is. Most még az se. Nem fog működni csak akkor ha a digi beállítja a NIT jét. Itt nincsenek ilyen opciók hogy beírom hogy ezen a frekin add be nekem ezt. Még egyszer köszönöm szépen a sok segítséget.
-
Flashget
félisten
Csak azt nem értem, hogy ha az RTL Klub Teszt 16:9-es, akkor miért nem 16:9-es a sima RTL is? Csinálják meg ugyanazt!
Azért,mert a Teszt csati a Digi kreálmánya.Az ott beállított fix 16/9-es képarány a 4/3-as tartalmaknál természetesen széthúzott,torz képet ad.Az Rtl valószínűleg pénzt (vagy Sportklubot) kér a kapcsolójelért,a Digi ezt nem akarja kifizetni/teljesíteni.Áthidaló megoldásként hozták létre a Teszt csatit.
fb-ról kopiztam..
Realme GT Master Edition
-
zhagyma
őstag
válasz Flashget #12603 üzenetére
Ezt eddig is tudtuk. Minden digitális csatin ha a bal felső sarokban szaggatott vonal látszik egy fél sor tartamig (WSS analóg kapcsolójel) az biztos hogy manipulált (analóg sugárzásra szánt képből kivágott / digitalizált). Mondjuk az RTL teszten már kitakarták azt az egy sort ...
Ui: Azért kapcsolójelet nem nagy tudomány utólag barkácsolni ...
[ Szerkesztve ]
-
csibuk666
csendes tag
Sziasztok,
Milyen STB -t érdemes venni Digi kábeltv-hez, mely mondjuk egy ASUS oplay-hez színvonalú mediaplayer ist tartalmaz. Van LAN rajta és mondjuk rögzíteni is tudna HDD -re.
Persze dream lenne ha olyan formátumban, mely utána akár PC-n is lejátszható.A TV-be nincs DVB-C, nem is akarom cserélni, de akkor jó lenne egy multifunkcionális DVB-C tuner sok extrával.
köszi
csaba -
szuszinho
őstag
válasz sityupityu #12580 üzenetére
Lol, a digi meg csak modemes netet tudna nekem biztosítani
-
BossBoss
őstag
Van külön digi műhold topic is, vagy ide is jöhtnek a kérdések?
-
xSide
őstag
Tudom digitális a fórum, de a tapasztalt felhasználók itt vannak
Kérdésem lenne analóg adásról pl Digisport1, DigiSport2, Viasat Explorer, TLC, Discovery másnál is alapból nyújtott képpel jelenik meg?
A sport csatik és explorer kezdetektől, TLC az utóbbi időben és a természet csatornák olykor-olykor?
Az AXN auto kapcsolós tartalomtól függően?[ Szerkesztve ]
-
Flashget
félisten
Kérdésem lenne analóg adásról pl Digisport1, DigiSport2, Viasat Explorer, TLC, Discovery másnál is alapból nyújtott képpel jelenik meg?
igen..alul felül fekete csík, olvashatatlan feliratok digisporton egy CRT panasonic TV-n....samsung D6500 megoldotta a problémám.
Realme GT Master Edition
-
dh66e
veterán
válasz digikábeles #12620 üzenetére
Pedig van,igaz monitor méretben.(Sharp lc-24le240e)Na ha nekik van ennyiért akkor samu lg vonalon nagyobb méretben simán elképzelhető.
-
Mate
nagyúr
Év végén, elején samu tv-t lehet kapni annyiért. Karácsonyi akcióban pláne.
-
Pille69
tag
válasz nagyfejü #12587 üzenetére
Ez nagyon jó, ilyet még nem láttatok! Pana TV-n eddig nálam soha nem volt hangolással problémám, meg igazán a Digi-nél semmivel, de most sikerült nekem is csatlakoznom a problémás csoporthoz. A DVB-C hangolás menü Csatornalistájában megtalálható az összes csatorna, de amikor kilépek a hangolás, illetve minden menüből akkor már nem tudok kiválasztani a százegynéhányból csak tízet.
Mit gondoltok melyeket? Csak HD-k vannak.
Most nem indítom újra a hangolást, mert nincs időm a sorrendet újraállítgatni. -
dh66e
veterán
-
Multibit
nagyúr
Ez a bizonyos kék gomb a DVD-C hangolás menüben is aktív (Kedvencek, Csatornalista).
Tehát nyugi Pille69, csak user error-ról van szó Eddig a Panák ellenálltak a Digi által vetett cseleknek, de ami késik nem múlik. Okosak a Diginél, előbb utóbb sikerül olyat kitalálniuk, ami az összes tévétípust kiakasztja Szerintem akkor pezsgőt bontanak a szagemberek.[ Szerkesztve ]
-
Ryo84
csendes tag
Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni megrendeltem a HBO maxpakot.Egy gondom van vele amikor felakartam venni egy műsort egy LG felvevővel
a csatornákat nem találja sehol. Próbáltam automatikusan,manuálisan,de ezt a 4 csatornát nem találja.Valaki tudna segíteni?Előre is köszönöm. -
veterán
Nektek bejön a műsorújság(tévé,box)? Samsung tévén nekem eltűnt. Nem tudom,hogy mióta mert nem szoktam nézegetni. Játszadoztam a tévével és most vettem észre,hogy nincs. Egy adónál sem.
[ Szerkesztve ]
--albán bérgyilkosok, nürnbergi gengszter... na hagyjál már!--
-
veterán
Viszont ha megnyomom az infó gombot akkor látom az összes adatot,hogy épp mi megy stb. Érdekes.
-
Misi 007
Közösségépítő
válasz sityupityu #12636 üzenetére
Én nem tapasztaltam ilyet Samsung tv-n de Selteka boxon is minden ok az EPG-vel.
-
br.rak
őstag
válasz csibuk666 #12634 üzenetére
Hát nem tudom, de már a leírásban vannak olyan dolgok amik sántítanak
DiSEqC 1.0, 1.2 és USALS kompatibilis ez például csak DVB-S/S2 tunerekre igaz
Ethernet és WiFi csatlakozás támogatása - én nem látok wifi antenna csatlakozót
és feliratnál is csak DVB/TXT-t említ, szóval lehet, hogy a médialejátszó része nem kezeli, de a vicc az,hogy sok 8-9e forintos DVB-T-s STBknek nincs ilyen gondja, lehet megérne e mellé egy olyat is venni, ha van rá keret, de ha nem szempont a felirat érdemes bevállalni. (de az is lehet, hogy csak nem írták ki)Br
[ Szerkesztve ]
-
dh66e
veterán
válasz br.rak #12639 üzenetére
Valószínűleg az van hogy belekerült a műholdas beltéri specifikációjának egy része is( pl.diseq) a leírásba.Sokszor ugyanazon a típusszámon dobnak piacra terméket és egyetlen betű különbségnél van lehetőség a hibára,nem egyedi eset.
Egyébként nyolc napos elállási joga van(netes vásárláskor) megveszi, kipróbálja és ha nem tettszik megy vissza,legalább ír egy pár sort ide is hogy hogy működik mit tud valójában és mit nem.
Wifihez elég egy usb-s stick is ezért nem kell látnod külön antenna csatlakozót.az más kérdés hogy valójában támogatja e, és milyen(drága) stickkel működik stb.[ Szerkesztve ]
-
br.rak
őstag
Igazad lehet, de az is lehet, hogy cserélhetős a tuner benne.
Az usb-s stick szerintem felejtős ennél az árkategóriánál.
Igen, valószínűleg az lenne a legjobb amit mondtál, webes rendelés. 8 napig indok nélkül vissza tudja küldeni. Ennyi idő alatt csak kijönnek a problémák, gyerekbetegségek.
Mondjuk nem tudom hogyan lehet gariztatni, ha elromlik véletlenül, gondolom futárral kell felküldeni.Br
-
zoleebrox
csendes tag
Sziasztok!
Minap vettem egy LG plazma TV-t, DIGI+ om van, de digitálisan hiányzik sok csatorna. Discoverz, NatGeo, ANIMAL... Analógon vannak, de nagyon pocsék a minőség. Digitálisan kifogástalan, csak hiányzik vagy 10 csatorna. Próbáltam manuálisan is beállitani pl a NatGeo-t de semmi... azt mondja nincs jel.
Van valami speckó tipp esetleg? -
veterán
válasz Misi 007 #12638 üzenetére
Kösz. Nem tudom mi a fene lehet vele. Annyira nem izgat,inkább csak érdekes. Info gombnál mindent kiír(milyen műsor megy,mennyi van hátra,mi következik stb),viszont a műsorújságnál(Guide gomb)meg semmit. Fura.
-
zoleebrox
csendes tag
válasz poli27 #12647 üzenetére
Nincs osztva a jel, kb 5 méteres kábelen van a TV. Hivtam a DIGI-t azt mondta az arc, hogy a digitálist nem garantálják box nélkül, de lévén az analóg is cudar, utánanézet a technikusokkal a jelnek.
Azt is mondta, hogy lehet hogy a TV-n nem Magyarországot kell választani hanem valamilyen más országot, de ezt igazán az LG-nél érdeklődjem meg... -
nubreed
veterán
Nekem is Pana tv-m van és tegnap este azt tapasztaltam, hogy az M1, M2, Duna, Duna World eltünt a helyéről ahova én beállítottam őket. Semmi nem lett elnyomva a tv-n, a Digi csinált valamit... Remélem többet nem kavar a Digi.
We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.
Új hozzászólás Aktív témák
1. Olvasd el a téma összefoglalót!
2. Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik. Nem a műholdassal és nem az internet szolgáltatással.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest