Aktív témák

  • rocket

    nagyúr

    válasz juliabrilke #2421 üzenetére

    Sajnos ha kopog se jelent semmit, nalam se lesz mostanaban, kozoskepviselo sz@rik a DIGI-re magasrol (pedig elkezdtek mar bekotni egy olyan hazsorban, ami az o altalta kepviselt hazaktol nehany meterre van csak), nem o kene eldontse, megkene szavaztatnia a lakokat, es ha a tenyeket kozli a szolgaltatasrol, akkor nem is kerdeses a szavazas eredmenye, gondolom ezt o is tudja ezert se lep semmit az ugyben.
    Van egy masik szolgaltato is a hazakban ahol o a kozeskepviselo (jol szamoltam akkor tobb mint 20 lepcsohaza van, kb. 700 lakassal), mert o annyira a lakok erdekeit nezi, hogy szerinte az a jo lakoknak, ha a sokkal lassabb szolgaltatasert 3-4x tobbet kell fizetni husegszerzodes nelkul, es husegszerzodessel is joval dragabb.... (teljes legyen a kep a TV csomagok is dragabbak ennel a szolgaltatonal, es a HDSNET/EMKTV utan jott evekkel ezekbe a hazakba).

    Mondjuk ez a tortenet nem ujdonsag ebben az orszagban, jopar korrupt kozoskepviselo (is) van, es hat nem sok mindent tehet a lako a sajat erdekeiert, ha van ideje akkor megprobal bevonni tobb lakot, amivel van esely elsoporni az ugyben az utbol a korrupt kozoskepviselot.

    "A lower resolution generally means that there can be more quality per pixel."

Aktív témák