Aktív témák
-
I_Am
veterán
válasz Larynho #2101 üzenetére
kedden lesz 3 hetes a net, azóta a torrent statom 1.4 TB fel, 114 GB le.
Amikor ip csere van, akkor megáll egy pillanatra, de router automatice csatizik vissza a netre, mert állandóra állítottam.
Még annyi, hogy 2 megás upload-al 8-as pingem van magyar serverekre játék közben, külföldre meg 30-40 közötti.
[ Szerkesztve ]
Ha teszed ami a célod, akkor arra vagy hivatott az életben.
-
m4rc!
őstag
2Mbit-es netem kissé begyorsult...:
We are analog players in a digital world
-
neduddki
nagyúr
HI!
koszi
vki korabban emlegette , hogy max~8000kb/s a vege a webstaroknak, de ugy laccik megsemudv
neduddki
p.s amug mellik webstar a Tied?
https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
neduddki
nagyúr
HI!
Zyxel G-s most
invitel speedtest
6148.5 kbits/s
753.5 K bytes/secudv
neduddki
mod: m4rc!: koszi
[ Szerkesztve ]
https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
kano
nagyúr
Sziasztok!
Nem tudja valaki, hogy a III. kerületben mikor lesz elérhető Digi kábelnet? Nagyon szeretnék előfizetni, de sajnos nincs még itt. Már úgy is kerestem albit, hogy olyan helyen legyen ahol van digikábel, de nem találtam.
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
m4rc!
őstag
Na végre lesz a mi házunkban is lan-net
Úgyhogy, ha minden jólmegy hamarosan búcsúzom a topictólWe are analog players in a digital world
-
MODERÁTOR
Hogy a fene enné meg ezeket. Nem panaszkodom, csak megemlítem, ami ma volt.
Elment a net, fél percig tartott, mire újracsatlakozott. Visszajött, google betölt, nyomok, megint elment... Nem akart felszinkornizálni, nyomtam a modemen egy resetet. Pikk-pakk bejött a jel, http://wla.hu/speed.asp beír, és lemérte, hogy 3,5Mbit/s... A PH! főoldalát még frissítettem, nyomtam volna a Fórumra, megszakadt... Visszajött és már csak a szokásos 1M...
Na de kérem, ha tudja, akkor miért nemküldik ki! Egy plusz ezrest még nekem is megérne egy 3-4M-s net...
Harrrr!!!!
-
MODERÁTOR
Valami ilyesmire vártam...
10Mbit/s lefelé, 512kbit/s maradt felfelé... Csak úgy száguldanak a bitek meg a byteok Még a hajuk is lobogHarrrr!!!!
-
FNZ
őstag
vajon mitől függ, hogy hol tesztelik a nagyob sávszélt
ha kell, akkor generálok forgalmat, csak adjanak több bitet ! -
brd
nagyúr
Ha esetleg nem explorer-t használnál a tesztre, akkor nézd meg azzal, mert a kedves adobe, csak explorer-re tudja elkészíteni a flash playerét normálisan, ezért a többi böngészőn nagyobb CPU terhelést okoz a teszt, ami így téves eredményt hoz(hat).
The only real valuable thing is intuition.
-
-
neduddki
nagyúr
HI!
Heggesztes van vagy csak a szel fujja el a nyetteme???:- (((
udv
neduddki
-
neduddki
nagyúr
HI!
Na megint buli van ma este:- )))
udv
neduddki
-
FNZ
őstag
ma dobtak be a postaládában egy szórólapot, hogy kábel tv, internet, telefont reklámoztak. az internetnél csak lannet volt feltüntetve és kábelmodemes nem. ez jelentheti azt, hogy lesz itt a házban is lannet?
-
MODERÁTOR
Sajnos nem. Hacsak nem panelban laksz, akkor elképzelhető.
"A Szolgáltató a LAN ellátási módot kizárólag panel épületek ellátására fejlesztette ki, ezért elérése csakis nagyobb panel épületekkel rendelkező városok esetében lehetséges." - Digikabel: Internet ASZF
Ha jól értelmeztem ezt, akkor azt jeenti, hogy csak panel házakban elérhető ez a szolgáltatás.
[ Szerkesztve ]
Harrrr!!!!
-
MODERÁTOR
Gondolom hívtad már az ügyfélszolgálatot... Csak ilyenkor mindig azt mondják, hogy "hát sajnos nem tudjuk..." vagy "idén már nem valószínű fejlesztés". Mindig valami kifogást keresnek. Tavaly elkezdték a LAN bevezetését a panelokba, volt melójuk bőven, és elég sokat meg is csináltak. Most is bővül a lista, de a telefonban úgyis azt mondják, hogy "nem tudjuk..."
Én annak is örülnék, ha kicsit megnövelnék a kábeles sávszélességet is.
2006-ban (pont 2 éve) vezették be, és pár hónapon belül 1M/0,5M lett a kapcsolat sebessége. Akkor még viszonylag gyorsnak számított. Ma már lassan a fórumozáshoz is kevés... Egy 2M/1M-t bőven megengedhetnének maguknak 2500Ft-os áron, ha már a LAN-nál a 10M kerül ennyibe. (Az ok, hogy a kábelnetnél van egy modem, amit gyakorlatilag bérel az előfizető, de ne kerüljön már ennyibe...)Harrrr!!!!
-
-
FNZ
őstag
még nem hívtam az ügyfélszolgálatot. valszeg holnap felhívom, vagy bemegyek személyesen kedden.
régebben emilen érdeklődtem, de azt mondták nézegessem a listát és nem lesz mostanában. a listában még nem vagyunk benne, de szerintem elég lassan frissítik. ha meg azt írták, hogy mostanában nem lesz lannet, akkor meg minek dobálnak be ilyen szórólapokat? csak tv és a telefon miatt? remélem azért dobták be, mert itt is lesz lannet. -
FNZ
őstag
ja,
bízom benne, hogy nálunk azért nincsenek sebességemeléses tesztek, mert itt úgy is lannet lesz -
brd
nagyúr
A legbiztosabb jele a LAN NET egy-két héten belüli megjelenésének az, hogy megjelenik egy, a házhoz vezető (többnyire valamely út mellet) kb. félméteres árok (amit aztán persze visszaföldelnek). Ugyanis az optikai kábelt le kell fektetni, másképpen ez nem megy. Kivéve persze az olyan helyeket, ahol az egymás melletti épületeken való átvezetéssel is meg tudják oldani a dolgot.
The only real valuable thing is intuition.
-
FNZ
őstag
meg akartam telefonon kérdezni, de szokás szerint NEM veszik fel a telefont! ezt direkt csinálják? minek van akkor telefonjuk?
már régebben is kartam tőlük kérdezni valamit, de 10 telefonálásból max 1-szer veszi fel a helyi ügyfélszolgálati iroda!!![ Szerkesztve ]
-
GeryPc
senior tag
-
KrAt
veterán
Bazzzmeeegg...
Bementem ma a digihez, mondtam, h kiépítették kb 2 hete, mikor lesz net, erre válasz: ~2 hónap.. Bahhhh
-
illu
tag
Azt hiszem ez az én topikom! Elég rossz elményekről szeretnék beszámolni ezzel a szolgaltatással kapcsolatban én tapasztalataim szerint elég sok kimaradás jelentkezik illetve nagyon instabil az egész! Jönnek mennek a virusok nincsen internet hol jön hol megy egyszerűen nem találok szavakat néha az idegbe, most is csökkentett módbol írok mivel normál módban nem megy a net (még néha itt sem). A t onlinenál miért nincsennek ilyen gondok?
-
illu
tag
egy szonak is 100 a vege ez a hdsnet egy sz*r én megmondom őszintén fel vagyok háborodva rajtuk ennyire instabil egy internet... én már évek óta űzöm ezt a "harcot" 2-3 havonta rájön egy ilyen instabilitás ami nagyon fel tud idegesíteni napokon akár heteken keresztül is tartó hülyeségeikkel...
-
illu
tag
felhivtam őket azt mondják csináljak virusirtást (könnyű a saját szaromat más udvarába dobni) előtte meg finoman lerázó szöveg, mondom tudok jobbat format c: meg is fogom csinálni de ha utána is szar lesz személyesen megyek be és azt nem teszik zsebre amit kapnak! ha utána helyreáll a net akkor visszaszivtam
-
neduddki
nagyúr
HI!
En mar rutonbol szerelm le Oket mikor ezzel gyunnek utanna humognek eg picit es felveszika jegyzokpnyvet:- )))
udv
neduddki
-
sosjozsef
csendes tag
BÁRKI AKI NETET AKAR AZ HANYAGOLJA EZT A "SZOLGÁLTATÓT" HA NEM AKAR IDEGESKEDNI NAPONTA 100SZOR HOGY MIÉRT NINCS INTERNET!?
-
FNZ
őstag
válasz sosjozsef #2146 üzenetére
nem biztos, hogy a szolgálatóval van mindig a baj!!!
ócsóságban tényleg a legolcsóbb és a lanneteseknek tényleg baromi gyors. nálam 2 MBites kábelmodemes net van már 2 éve. voltak néha problémák (kihagyott a net, belassult pár hétig), de a rendelkezésre állást azt biztosítják.
szerintem nagyon megéri. a lannet bevezetéséig BIZTOSAN NEM cserélem le a netet másra. ennél jobb ár/teljesítmény jelenleg szerintem nincsen
[ Szerkesztve ]
-
neduddki
nagyúr
válasz Viktor77 #2147 üzenetére
HI!
Hat azert aakdnak vel godok az kecsegteln teny:- ((( pl. az almutl 4-5 hoapban a teflonnyuk szeintem sszesen 1 onapig nem votl hasznalhato gond nelkul:- (((
udv
neduddki
Aktív témák
További kérdésekkel a DIGI LAN (PPPoE) topikba fáradjatok!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Kezünkben az ultravékony Z Fold különkiadás
- Milyen videókártyát?
- Kupon kunyeráló
- Whisky topik
- Apple asztali gépek
- BestBuy topik
- Mennyi az AnTuTU maxija a POCO X6 PRO 5G-ben a Mediatek Dimensity 8300 Ultrának?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest